אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! היום עשיתי שדרוג למחשב, עברתי מויסטה ל-7. ובנוסף לכך, עברתי מ-32 ל-64 ביט. עכשיו ניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים (עם ספק בלב שזה יעבוד), לא עזר. התחלתי לחפש דרייברים ל-W7 ו-64 ביט, ומצאתי Windows Media Center Kit שמתאים ל-W7 עם 64 ביט. אחריי ההתקנה, עדיין לא עובד. השלט שולח אותו אבל רואים שאין שום תגובה כלשהי. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)
-
שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: כ.מסך nvidia geforce gt 240 בעל יציאת hdmi ויציאת dvi. רסיבר harman kardon avr 142 בעל 4 יציאות hdmi ויציאות נוספות. ומערכת קולנוע ביתית של jbl. טלויזית lcd) sony bravia) בעלת כניסת hdmi. הבעיה: ברצוני לחבר בין המחשב לשמיעת סאונד דרך הרסיבר והעברת תמונה ע"י הרסיבר לטלויזיה. לקחתי 2 כבל hdmi של Lexus וחיברתי בין הכרטיס מסך לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזיה, אבל לא שומעים דרך המערכת או רואים דרך הטלויזיה. בעבר חיברתי ישירות בין הכרטיס מסך לטלויזיה ולאחר הגדרה קצרה דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא הראה תמונה אך לא באופן אופטימלי, אבקש את עזרתכם באילו הגדרות צריכות הגדרה בכרטיס מסך/ברסיבר כדי למצות במקסימליות את מכלול המכשירים המוזכרים. תודה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הנגן בערך חודש וחצי. נהגתי להטעין אותו בד"כ דרך ה-USB. אך לאחרונה כשאני מנסה להטעין אותו דרך ה-USB. התהליך אינו מסתיים. ע"ג צג ה-LCD מופיעה המילה Charging לסרוגין. אציין שאם אני מטעין דרך השנאי הכל הולך חלק ובסיום אני מקבל את ההודעה Compleated גם אם הסוללה טעונה במלואה. ואנסה להטעין דרך חיבור ה-USB הסוללה עדיין תנסה לטעון את עצמה, ולא תזהה שהיא מלאה. לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לשאול אותכם בקשר לבעייה שיש לי בקשר להעברת קבצים מהמחשב. אני חושש שהוא איטי יותר מהרגיל ואני דיי בטוח כשניסיתי את זה על 2 מחשבים שולחניים זה היה לאט יחסית. וכשניסיתי את זה על מחשב נייד (דווקא של apple) אז זה העביר ממש מהר מה הבעייה?!? אולי בהגדרות בתוך המחשב הusb הוא מוגדר כ1.1?!
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התקנתי במחשב כרטיס טלויזיה במטרה להמיר קלטות וידאו לדיסקים של DVD ע"י מצלמת וידאו. אני משתמש בתוכנה WINDVR וכשהתחלתי להקליט מהמצלמה קטעי וידאו והפכתי אותם לקבצים נוצר מצב שאין לי סאונד... איך אני גורם לקובץ להיות בעל סאונד?!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח היכן לפרסם את ההודעה(מקווה שכאן זהו המקום הנכון).לאחרונה העברתי את המערכת HTPC שיש לי בסלון לחיבור לרסיבר על מנת לקבל 5.1 ערוצי שמיעה.המחשב מבוסס על מעבד e8400 לוח של Intel ועם כרטיס מסך HD5450.הרסיבר שבבעלותי הוא מדגם Yamaha rx-v363.מכיוון שהרסיב הנ"ל אינו תומך באודיו דרך כניסת הHDMI רכשתי רכיב שיפצל את האודיו מהHDMI ע"מ שאוכל לקבל 5.1 ערוצים.קישור למכשיר שרכשתי: קישורכעת אני מנסה לשמוע דרך המערכת הפעלה ב5.1 ולא מצליח. כשאני מגדיר את כניסת הHDMI שתהווה בריררת מחדל עבור הקול וב-configure מגדיר 5.1 ערוצים, אני שומע רק מ-2 הרמקולים הקמיים.בkodi כשאני שם בהגדרות הקול על thruoghput אני אכן מקבל בקבצים מסויימים 5.1 ערוצים, בחלקם אני מקבל רק רעשי רקע וב…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב חדש, והיום גיליתי בעיית סאונד. כאשר הרמקולים על העוצמה הכי גבוהה, וגם ה-MASTER VOLUME במחשב נמצא על הכי גבוה, שומעים רעש חלש כזה וביחד איתו צפצופים/זמזומים, כמו גלי רדיו כאלה (כשלא מוצאים תחנה ברדיו אז יש רעש דומה).. קשה לי להגדיר את זה בדיוק. הרעש מושפע גם מתזוזת העכבר - כאשר אני מגלגל עמוד מלמטה למעלה, או לוחץ על הפס גלילה שיש באתרי אינטרנט בצד ומעביר למעלה ולמטה - אז הרעש גובר קצת ומשתנה לצליל אחר. וגם פעם בכמה זמן (אבל לא תמיד), כשאני גולש באינטרנט, אני שומע צפצוף קצר מאוד (יחסית חזק לרעש הקבוע שיוצא מהרמקולים). אני לא יודע אם הבעיה התחילה היום, או שהיא הייתה קיימת מההתחלה. פשוט היום לראשונה הגברתי את הווליום להכי גבוה. יש לציין ששומעים את הרעשים ה…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 שמחוברת למחשב עם דרייבר realtek HD audio manager משום מה שאני מפעיל משחק לדוגמא PES 09 הסאונד עובד פיקס אבל לא שומעים את הקריין, או בCOD שומעים את הכל חוץ מהדמויות שמדברות בזמן המשחק.. אני זוכר שפעם עשיתי משהו שסידר את זה אבל אני לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח לסדר את זה עכשיו. למה זה קורה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-