עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sooliman,

בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jon bar,

אם יש בעיה במחשב לגבי CODEC הורד תוכנה חינמית באתר www.download.com בשם Gpost כדי לבדוק את סוג הCODEC לאחר הורד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asaf556,

איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

5. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by spide220,

היי, יש לי את הרמקולים הנל מחוברים לכרטיס קול המובנה של P5B-delux ועם הדרייברים המעודכנים מהאתר של ASUS , מערכת הפעלה VISTA 64BIT שאני מגדיר את הרמקולים בתצורה 5.1, רק הימני והשמאלי עם הבאס מנגנים ללא הCENTER או האחוריים בכל משחק סרט או שיר שניסיתי יש מישהו שיודע מה התקלה ואולי איזה הגדרה צריך לתקן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול חדש , עד 500-600 ש"ח. כרטיס למערכת Z-5500, רצוי 7.1 ערוצים. חשוב מאוד שיתמוך בהרחבת סטאריו, שבעצם ברגע שלא משודר כלום ברמקולים האחוריים (כמו מוזיקה) זה ירחיב לבד. אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by NM,

בהתחלה הדיוידי שלי קרא קבצי DIVX לא טוב(בשורה השנייה של התרגום הוא שם את המילים האחרונות בתחילת השורה במקום בסוף) עכשיו הוא בכלל לא מזהה את העברית הוא מראה לי אותיות כאלה מוזרות כאילו שהוא לא מצליח לזהות את השפה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Satlan,

סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by alexrta,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 עד 250 ש"ח יש אפשרות לחריגה עד 300 ש"ח אבל אני ממש ממש לא רוצה לחרוג. חשוב שהדיסקמן לא יזלול סוללות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AMD-Z,

אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by fffSSS,

1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by curdi1,

ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by AreaDooM,

אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by elilosky,

יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:

24. Started by DJPOWER,

אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by yossi126,

שלום לכולם אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.