עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נפתח ת'רד חדש שלי בנושא דומה עם מעט תוספות ולכן אני רוצה ת'רד נקי.. למחוק בבקשה...

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by alsal,

אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים רמקולים 4.1-5.1 של חברה טובה ושאני אהיה מרוצה מהם התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ואני מחפש משהו בסביבות ה-60W-120W RMS עכשיו לא חובה הרמקולים הכי משובחים והנה גם כמה דגמים שמצאתי בהם עיניין ואשמח לקבל את הדעה שלכם עליהם, כמו כן תביאו לי גם המלצות אולי אני אתרשם מהם יותר! בכל מקרה מחר או מחרתיים אני נוסע "לדגום" את רמקולים אז ככל שתגיבו יותר מהר יעזור לי יותר Altec Lansing ATP5 (4.1) - 1250-1350 NIS http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=ATP5 VIDEOLOGIC VL-60537-ZXR-500 (5.1) - 900-950 NIS http://www.pure-digital.com/Products/Product.asp?Product=VL-60537&PageType=Features Genius SW-5136-1199GAR (5.1) - 850-950 N…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  3. אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by RGod,

אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dino,

מהכותרת בטוח הבנתם מה אני רוצה לשאול ולמי שלא הבין - איזה כרטיס קול יותר טוב, ההרקולס פורטיסימו3 או האודיג'י של קריאטיו {לא ה-2}, הפורטיסימו3 עולה 250ש"ח בערך והאודיג'י עולה 410ש"ח כולל FireWire, המערכת שאני רוצה להשים היא Logitech Z640 5.1, היא לדעתי מערכת דיי מספיקה, ואני לא ממש צריך יותר, אז אני רוצה את דעתכם איזה כרטיס קול יותר טוב בלי קשר למחירים שלהם. ויש לי עוד 2 שאלות: =========== 1. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בארץ רמקולים של חברת קליפש {בערך}? 2. מה העוצמה {W} של ה-Altec Lancing ATP5? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by stingeR-,

http://www.mvix.co.il/default.asp בידיוק עכשיו ראיתי את זה... רציתי לדעת אם למישהו יש או יודע על זה משהו... זה דווקא נראה לי אחלה דבר.... חוות דעת תתקבל כאן בברכה.

• 86 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by E-R-P,

אהלן במערכת שברשותי pioneer HTZ 180, יש חיבור USB שאליו ניתן לחבר DISK ON KEY המכיל שירים וסרטים. שאלתי היא האם ניתן לחבר כונן מחשב או מחשב נייד בחיבור USB זכר לזכר למערכת, וכך להריץ שירים מהמחשב לתוך המערכץ, או לחלופין שהמערכת תזהה את המחשב בתור כונן FLASH כמו ב DISK ON KEY. האם החיבור בין המחשב למערכת ב USB יספיק? ואם לא,האם מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כונן וירטואלי במחשב (כמו FLASH) כך שהמערכת רולנוע תזהה את זה כמו DISK ON KEY? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר בחיבור YSB בין שני מחשבים וכך להעביר קבצים בין המחשבים (ע"י כבל USB זכר לזכר), אני יודע שניתן ללהעביר נתונים דרך הכרטיס רשת, אבל שאלתי היא על USB? אשמח לתשובות

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by danit84,

שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור USB ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת Av בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI , אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

הבנתי שהPX100, לאחר שערכתי חיפוש, טובות יותר. אך אם אני צריך את האוזניות לריצה, אני לא בטוח שאוזניות קשת יהיו נוחות מדי, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  14. 1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. http://www.amazon.com/Headphone-Wireless-Bluetooth-Built-inMIC-Rechargable/dp/B00ZQSLDYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437202060&sr=8-1&keywords=NT-2+minix אני רוצה לדעת אם להזמין - - - תגובה אוחדה: - - - אבל איך יכול להיות שמחיר הסופי יוצא כזה יקר? ראו תמונה http://postimg.org/image/urp3nzqzh/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מחפש תנגן האופטימלי שהוא MP4 והוא מציג תמונות גם עם מסך גדול נפח 1 גיגה עם אחריות לשנה + לא צעצוע שמתפרק מחפש תהמלצות שלכם וכל הנתותנים שאני לא מבין בהם ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות ואני מחפש תגם נגן MP3 עד 300 שח שהוא טוב לא שביר ולא מתפרק אם יש דבר כזה כמתנה לידידה שלי ליום הולדת.. 1 גיגה ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות מוזרות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by iakovl,

אני שוקל עכשיו לקנות את האוזניות האלו Brainwavz M1, יש למישהו אותם או שיש לו חוות דעת עליהם? בנוסף שוקל קניה של FiiO E5 בשבילהם (לא בשביל הD2, בשביל נגן אחר)

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by krall,

הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by itaic,

שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)

22. Started by hell,

אני מבין שהכותרת לא אומרת הרבה אז אני מפרט: יש לי מחשב סביר P-800 256SDR,CREATIVE LIVE 5.1 היו לי רמקולים סבירים של קאמברידג' (CREATIVE???)הם היו טובים מאוד יחסית למשו עתיק כלכך לצערי אחי החליט שהוא לא אוהב אותם ומשך בכמה חותים הם נפלו ונישברו וכעט עליי להחליפם כעט לנושא היותר חשוב לפי מה אני יודע הכרטס שלי ממש לא משו אבל אין לי תקציב להחליף אותו אז רציתי לישאול אם אני נישאר איתו וקונה רמקולים חדשים על מה ללכת? האם 5.1 LOGITECH Z-640 ישמע פחות איכותי מאשר דגם 2.1 בסכום דומה? השימוש העיקרי יהיה לשמיעת שירים,סדרות(לא קידוד 5.1(,צפיה בסרטים,מישחקים ושאר ירקות מוזיקליים אשמח אם תסבירו כיצד הכרטיס ישפיע על איכות הצלילים המופקים מהרמקולים בתודה ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתעניין במערכת לחדר קטן בתקציב של כ2500-3000 ש"ח. חשוב לי לקבל איכות סאונד גבוהה ככל האפשר ושיהיה פרולוג'יק 2. שמעתי אונקיו HT-S590 ופיוניר 151 וממש לא אהבתי (חוץ מזה שהסאב פסיבי בראשונה). בנוסף שמעתי ימאהה (אני לא בטוח בדגם, אולי RXV450) וגם הרמן 132 עם מרנץ SS1460. את אותם רסיברים שמעתי גם עם אינפיניטי TSS450. ההרמן היה הרבה יותר טוב מהימאהה. לגבי הרמקולים התלבטתי אבל אולי האינפיניטי :. ???

• 3 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.