עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by -iTaY-,

קניתי מערכת של LG עכשיו חבר שלי הביא לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe 7.1 ואני רוצה לשמוע 5.1 מהעמרכת אבל אין במערכת חיבור אופטי.. איך אני עוד יכול לחבר את המערכת?? יש לי במערכת INPUT אדום צהוב לבן וOUTPUT ירוק ועוד כמה צבעים לא זוכר כלכך.. בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחבר את המערכת ושאני ישמע טוב. תודה. הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי לפני שנה וחצי את הK24P בבאג ואוזניה אחת שלהם נדפקה. יש לי עדיין את תקופת האחריות אז באג החליפו לי אותם לK412P. לפי מה שאני יודע אלה הדגם המחליף של K24P שאותם כבר הפסיקו לייצר (תקנו אותי אם אני טועה) רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם חוץ מזה שאחד בצבע צהוב ואחד בצבע שחור והשוני בנרתיקים.. (אני אישית לא שמעתי הבדלים באיכות הסאונד) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shahar0z,

שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by morben,

שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dom1no,

לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ישראל כהן,

שלום, אני מחפש נגן מוסיקה ברמה גבוהה, בעיקרון הייתי קונה את ה-iPod nano אבל אני מעדיף מכשיר עם אפשרות להרחבת זיכרון. כמו כן אזניות ברמה גבוהה. אשמח אם למישהו יהיה על מה להמליץ לי. ובכן, הנגן צריך להיות ברמה של iPod גם מבחינת איכות וגם מבחינת עיצוב. אפשרות לכרטיס זיכרון. חיבור Bluetooth - חובה. מידות - באזור של ה-iPod nano כנ״ל. לגבי האוזניות - עיצוב סקסי, חיבור Bluetooth חובה כמובן, וחשוב מאוד - שלא יחליקו מהאוזניים גם במהלך ריצה עם הזיעה והתנועה. חשוב לציין: המחיר לא משנה. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש מקומות שאפשר למצוא בהם את הרמקולים ATP5 במחיר יותר זול מברגיל? בדר"כ הם עולים בסביבות ה-1200 ש"ח אך הבנתי שאם אפשר לקנות ישירות מהיבואן, המחיר יורד. ולפעמים משמעותית. אתם יודעים אולי מי היבואנים ומאיפה אפשר לקנות? אני קונה אותם בטוח, גם ב-1200 שקל, אבל אם אפשר ביותר זול, למה לא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by haitin,

i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין לשים LCD-TV לילדות במחיר נמוך ככל האפשר אבל לא לקחת מוצר מדבקה זבל לגמרי. 1. הגודל לא ממש קריטי ורוב בתכנים הם DVDRIP באיכות XVID ופחות מזה - לרוב אנימציה. 2. רצוי איכות צפיה טובה אבל לא צריך להיות משהו בשמיים אלא פשוט וטוב. 3. יחובר למחשב ב-VGA ככל הנראה אבל רצוי גם חיבורים אנלוגיים (לא צריך SCART. 4. מרחק צפיה משתנה, 2-4 מטר אבל יכול להיות גם פחות. ראיתי עד עכשיו LCDTV HDR בגודל 32 אינטש ב~2200 ש"ח או פלאזמה 1024X768 בגודל 42 אינטש (!) ב~2600 ש"ח: http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?Pid=554151144&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap%E2%8C%A9=he http://www.azuri.co.il/product.asp?pID=569&c=155230 הרזולוציה הנמוכה של הפלאזמה מטרידה אותי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IlanF,

כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי SB LIVE 5.1 ורסיבר של ימהה 5.1 בקומה למטה המחשב מחובר עם כבל SVIDEO וכבל SOUND רגיל 10 מטר שניהם (שני כבלים שחור ולבן לפט רייט, וכבל וידאו ) השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הכבל פקקט'ע הזה לכבל אופטי 10 מטר שאני אוכל לקבל 5.1 אמיתי ומלא (כרגע אני מקבל סטראו) או לפי מה שהבנתי מהשפה המקצועית אני מקבל "דמוי סרונד שהרסיבר שלי נותן מהסטראו שהוא מקבל מהכרטיס קול" האם יש בכלל כבלים אופטיים של מעל ל-3 וחצי ?? (לא מוצא בשום חנות) והאם בכלל אפשר 10 מטר או שהקול לא מגיע כמו שצריך כמו למשל בתמונה ב SVIDEO מעל 15 מטר כבר לא רואים טוב ההספק הולך ב10...מטר וגם האיכות אם בכלל יש עוד סיגנל . ? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש להורים שלי LCD שעזרתי להם לרכוש לפני חצי שנה מדגם סמסונג LA32C530 סוף הדרך של מסך לפי דעתי, וגם עלה להם אז 1600 שקל. היום חיפשתי אותו ומצאתי רק במחיר של 2000 ש"ח, איך יכול להיות שעלה המחיר? אפשר להשיג את המסך הזה בזול יותר או מסך עם נתונים דומים בפחות כסף? חשוב שיהיה עם FULL HD, כניסת USB , ואפשר גם מקלט DVB-T

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47 ומה יותר שווה ה-ATP3 או הקריאטייב 4.1 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Snir999,

אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by officeStuff,

היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיה להם אפשרות לשמוע סראונד (עם חיבור דיגטלי ) הזמנתי את הZXR-500 אבל אני מתכוון לבטל אותם כי הבנתי שאני לא אוכל לשמוע בהם בסראונד כי אין להם יציאה דיגטלית אז אני צריך המלצות לרמקולים 5.1 עד 1200 ....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.