עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by thelegend,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haitin,

i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DJDAVID,

מה ההבדל בניהן לבין ה 5500 ואיך ראבק המחירים בארץ פי 2!! גנביםםםםםםםםםםםםםםם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121133 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5037 וזה עוד המחיר הכי זול בזאפ!! מה ההבדל בין ה 5450 לבין ה5500? ואיזה אתר יש שעושה משלוחה לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by morben,

שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tzion,

איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!

9. Started by officeStuff,

היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by meirdor,

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idani1983,

שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IlanF,

כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני מחפש כבר זמן מה אוזניות 5.1 שיהיו כמה שיותר קרובות ליכולות של מערכת קולנוע ביתית מצאתי את האוזניות האלו באינטרנט וגיליתי שגם מוכרים אותם בארץ באתר של פנדה ב 300 ש''ח לא כולל כרטיס הקול 5.1 שצריך שזה עוד 200 שקל. הייתי רוצה לקבל המלצה על האיכות שלהם ואם הם באמת ברמה של מערכת קולנוע. Zalman ZM-RS6F 5.1 Stereo Headphones

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YARONGT,

אייזה Burn in מתאים לאוזניות האלו כלומר כמה זמן על אייזה עוצמה ואיך הם בכללי? ובכמה הם יותר טובות מה srh 240?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש מקומות שאפשר למצוא בהם את הרמקולים ATP5 במחיר יותר זול מברגיל? בדר"כ הם עולים בסביבות ה-1200 ש"ח אך הבנתי שאם אפשר לקנות ישירות מהיבואן, המחיר יורד. ולפעמים משמעותית. אתם יודעים אולי מי היבואנים ומאיפה אפשר לקנות? אני קונה אותם בטוח, גם ב-1200 שקל, אבל אם אפשר ביותר זול, למה לא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי לפני שנה וחצי את הK24P בבאג ואוזניה אחת שלהם נדפקה. יש לי עדיין את תקופת האחריות אז באג החליפו לי אותם לK412P. לפי מה שאני יודע אלה הדגם המחליף של K24P שאותם כבר הפסיקו לייצר (תקנו אותי אם אני טועה) רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם חוץ מזה שאחד בצבע צהוב ואחד בצבע שחור והשוני בנרתיקים.. (אני אישית לא שמעתי הבדלים באיכות הסאונד) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.