עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

2. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום מרחק תצוגה 2.8 מטר האם 32 או 39 . חשבתי ללכת על 32 אינו תומך בקבצי mkv -אבל תומך WiFi Ready/DLNA. אם אני אחבר לו כבל רשת מהנתב מה האפשרות במצב כזה . האם זה שמיש או שכדאי בעתיד לקנות סטרימר לגבי קובץ mkv עם כתוביות בעברית לא תהיה בעיית צפיה http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=553&ArticleID=1436 או ללכת על הדגם של 39 . http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=1795 לפי המפרט אינו תומך באף אחת מהאופציות הפנסוניק 5 שנות אחריות . או ללכת על

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by snowboy,

אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shlomibandit,

יש לי את הרמקולים הנ"ל .. אני שומע מכולם .. אבל אין סרואנד .. הכנסתי סרטי די וי די שבדוק שהם עובדים ב5.1 . ולא היה לי סרואנד ככה זה בכל הקבצים אני פשוט שומע מכל הרמקולים ביחד את אותו הסואנד .. יש לי לוח (nforce 4 ultra - (abit kn8 ultra עם כרטיס מובנה 7.1 . התקנתי מהאתר של רילטק את הדרייבר הכי עדכני וזה פשוט לא עוזר . הגדרתי גם בווין 5.1 . משהו יודע איך לסדר את זה? אולי איזה משהו להתקין או מה<? שמעתי שיש אנשים שיש להם את הרמקולים עם הכרטיס מובנה ויש להם סרונאד? תודה רבה לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 11GnR,

את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lharpaz,

היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי לכולם. אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ראיתי פורום של טלוויזיות. השלט של הוט לא שולט על הטלוויזיה (ווליום, הדלקה וכו'). יש לי טלוויזיה של mag, והטכנאי של הוט אמר שהדרך היחידה לחבר את השלט של הוט לטלוויזיה זה בעזרת השלט שלה (בגלל שזאת חברה לא מוכרת), והבעיה היא, שאין לי את השלט שלה... מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by simonldj,

היי, אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב, רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר, על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל? השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות). אשמח להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ewjX,

שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rafi1212,

שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ferrarif11,

אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0 גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!! כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה] זה די דחוף לי. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by trman,

מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomerA,

קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה. ​

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IDan2013,

שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by פרעה המלך,

היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים