עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

2. Started by Arkadi.Krr,

למנהלים, מצטער שפתחתי פה את האשכול פשוט לא ידעתי שזה לא המקום, אפשר בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול? :\ מצטער... רק לא לנעול בקשה :\ אוקיי אז אני מחפש לקנות נגד במחיר של 400-600 מקסימום אולי אפשר להיות עוד יותר טיפונת להיות גמיש. נגד MP3 שיקרא כל איכות מוסיקה גם אם היא גבוהה כמו 320KBS ומעלה אני לא צריך אותו בשביל וידיאו וכל זה, רק מוסיקה באיכות גבוהה ורצינית במקסימום הניתן במחיר הזה. עכשיו אני מצאתי נגן ממש אידיאלי בשבילי רק השאלה היא איך האיכות? איך הנגן? ואם יש אפישהו ביקורת עליו? הנה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 כנ"ל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704137 איזה מבינהם? ושוב פעם איך הם? בעיכר השני FUZE? אה והכי חשוב שיהיה לפחותתת 5GB עוד: http://…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי רסיבר של ימאהה הוא פתוח והכל עכשיו אני מחבר למחשב ושאני עושה בדיקה איך שומעים בדרייבר קול של גיגהבייט אני שומע רק מה2 הקידמים ולא מכל ה4. אבל בלי התוכנה שומעים בהכל אבל לא ב5.1 חייב כרטיס קול כדי לשמוע ב5.1 ? תודה ושבת שלום !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by danielzy,

היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by chris_u16,

האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by carman,

שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by evy,

היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. במקרה הזה אם יש לכם מושג אני צריך תוכנה בשם I-Video CD Player 1.0

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hedva,

ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Arcane,

ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by spiidx117,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avilavi,

השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Integer,

מה זה לעזזל ומה זה עושה? ואיך אני יכול להשתמש בזה???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by doritos1212,

היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roalush,

הוצע לי כרטיס לכידת וידאו עם ממשק HDMI בשם INTENSITY PRO במחיר של 1630 ש"ח. http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/techspecs מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס? האם המחיר סביר לכרטיס כזה? האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיסים אחרים בטווח מחירים דומה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lishay,

סודר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח

יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים