עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות בניו יור קאת המכשיר הזה. האם הוא קורא כתוביות בעברית ? אולי מישהו יודע כי אני לא ראה שמצויין שם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בוקר טוב, מדובר במערכת 7.1 של creative p7800, הבעיה שהרמקולים לא נדלקים, החלטתי לעשות ניסיון ולנסות לחבר שנאי אחר שיש לי בבית ממערכת 2.1 של logitech והרמקולים דולקים הכל עובד כמו שצריך... עקרונית הרמקולים הגיעו מארה"ב, ככה שאני משתמש במתאם כזה לשקעים - אלו המתחים על השנאי של creative - וזה של logitech - אפשר לראות הבדל גדול בין השנאים, אני מעדיף להשתמש בשנאי המקורי של creative.. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by *BYZ*,

יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ETB,

יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

11. Started by LRa,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3d7,

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matan007,

מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ישראל כהן,

שלום, אני מחפש נגן מוסיקה ברמה גבוהה, בעיקרון הייתי קונה את ה-iPod nano אבל אני מעדיף מכשיר עם אפשרות להרחבת זיכרון. כמו כן אזניות ברמה גבוהה. אשמח אם למישהו יהיה על מה להמליץ לי. ובכן, הנגן צריך להיות ברמה של iPod גם מבחינת איכות וגם מבחינת עיצוב. אפשרות לכרטיס זיכרון. חיבור Bluetooth - חובה. מידות - באזור של ה-iPod nano כנ״ל. לגבי האוזניות - עיצוב סקסי, חיבור Bluetooth חובה כמובן, וחשוב מאוד - שלא יחליקו מהאוזניים גם במהלך ריצה עם הזיעה והתנועה. חשוב לציין: המחיר לא משנה. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Green,

שלום יש לי כמה שאלות על האיפוד החדש 1)האם ניתן להריץ DIVX עליו ואם כן אז איך 2)האם יש דרך להשתמש באיפוד בתור HD נייד 3)האם אפשר לעביר קבצים בלי האיטונז (כמו בנגנים אחרים שפשוט לגרור) 4)יש עוד כל מני טריקים ושיפורים שאפשר לעשות תודה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקנתי את הדרייבר חיברתי הכל אבל אל שומעים כלום מה עושים

21. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

23. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dekken,

ובכן, בגלל שהכרטיס קול הקודם שהיה לי של CREATIVE כל הזמן עשה לי בעיות, והתנתק סתם כי בא לו, התקנתי חזרה את הכרטיס קול שהגיע לי עם הלוח-אם. זה הפרטים על הכרטיס: Device Properties Analog Devices AD1988B Device Description nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller Device Description (Windows) High Definition Audio Controller Bus Type PCI Device ID 10DE-0371 Subsystem ID 1043-81F2 Revision A2 Hardware ID PCI\VEN_10DE&DEV_0371&SUBSYS_81F21043&REV_A2 התקנתי לו את הדרייברים האלה: http://rs740tl3.rapidshare.com/files/302058220/SoundMAXAD1988B_Audio_V610X6585_Win7BY_cRyS18.zip וזה עדיין לא עובד. אני יכול לנשוף לתוך המיקרופון, ולשמוע את…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים