עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shai265,

איזה DVD בכי טוב בשוק היום לקריאת DIVX בלי שהוא נתקע הוא שהכתוביות קטנות,ואמין???

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום כחובב צליל אמיתי אני מחפש כרטיס קול איכותי ברמה טובה אשר יכול לבצע המרה עד כמה שקרובה למקור האנלוגי מתקליטים. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה ולוח עם כרטיס קול מובנה AC-97....שאלתי היא מה לקנות וכמה כדאי להשקיע. אני לא מעריץ של קריאטיב ואני מחפש דעות נוספות.תודה לכולם\ן על העצות.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש לי רמקולים Logitech X530 אני רוצה שהרמקולים יהיו מחוברים ל: 1.מחשב 2. סוני 3 3. ממיר טלויזיה כדי לחבר לממיר ולסוני אני משתמש ב: למחשב אני מחבר רגיל כמובן, וכל פעם שאני רוצה לשמוע משהו אחר אני משנה את החיבורים.. איך אני יכול לחבר את זה בו-זמנית לשלושת הדברים ושאוכל לשלוט בכפתור מאיפה אני ארצה לשמוע (סוני\מחשב\טלויזיה) האם כדאי להשתמש במפצל או בריסבר (לא רואה טעם לבזבז 1000 שקל פה..?) ראיתי את המפצל הנ"ל: אך האם זה יקבל ויוציא 5.1 מקורי (Front,Left, Rear,Center..) או שפשוט ישמעו שווה ב 5 רמקולים? אשמח לתגובה ממישהו עם ידע בנושא שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lamer4ever,

שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AstaL,

אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  7. מחפש המלצות לרכישת מספר זוגות של אוזניות איכותיות לאייפוד .

8. Started by bobby323,

הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvd שיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by brose,

איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BloodFist,

לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by רפאלח,

שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by -ox-,

למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by slrr,

לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by sufrer111,

כרטיס מסך: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=259 בכרטיס מסך יש חיבור VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם חיבור של S-VIDEO , הבנתי שזה אפשרי, איך בדיוק אני עושה את זה..? תודה על העזרה! זה מחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  16. לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by yonatanR,

שלום רב לכולם! ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2. המון תודה לעונים ולעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by ilaysk,

אוקי בא אלי חבר ורצינו לשחק משהו אז החלפתי את האוזניות ברמקולים ואחר כך שאני סם את האוזניות עוד פעם אני לא יכול לישמוע מהאוזניות כלום אבל אני יכול ליראות שהמחשב מזהה אותם וכאילו הכל בסדר אבל אני לא שומע כלום האוזניות מחוברות USB בבקשה תעזרו כי אני מתחיל להישתגע

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  24. אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.