עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by meirdor,

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thelegend,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by INFERNO,

הרמקולים ההאלה שווים משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התקנתי את הדרייבר חיברתי הכל אבל אל שומעים כלום מה עושים

12. הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

14. Started by THE FOX,

מחפש מגבר אוזניות פשוט וזול שיעשה תעבודה שלו וזהו. הכרטיס קול לא מגביר מספיק, אני מעוניין בעוד עוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by junkkiller,

היי יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק x530 לאחרונה כאשר ניסיתי להרכיב אוזניות עם רמקול מובנה לא עבדו לי אז ניסיתי לשנות את סידור הפינים ועכשיו שכחתי את הסידור הדרוש ולא כל הרמקולים עובדים אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד (לוח אם DQ6 של גיגהבייט)

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lharpaz,

היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חשבתי על ה-PX-200 או portapro. מה אתם אומרים? יחובר בעיקר לטלפון שלי N82

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shahar9000,

יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה: כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולה אין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?! יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!! חברה מה עושים? שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rider704,

אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kikkler,

אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.