אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, Fosi Audio BT30D Silver 2.1 האם ניתן לחבר למחשב iMac ואיך? האם ניתן לחבר לזוג רמקולי מדף ואיך? יש כאן שני רמקולים Mordaunt-Short MS 3.10. מה הצפי מבחינת הסאונד? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מצאתי בחיפוש משהו מתאים, אז פתחתי נושא חדש. דוד שלי נתן לי חמישה רמקולים לקולנוע בייתי (2 פרונט רצפתיים גדולים, 2 אחוריים וסנטר), נראה מרשים מאד. יש לי גם דיוידי וטלויזיה נחמדה, ורציתי לחבר את הרמקולים אבל צריך רסיבר. אני ממש לא רוצה להשקיע הרבה כסף, וגם לא מבין הרבה בנושא (מה לעשות, מחשבים זה התחום שלי לא רסיברים...), אז הייתי רוצה המלצה לרסיבר כמה שיותר זול, אם אפשר 1000 שקל או פחות (ותגידו לי אם אני חי בסרט ואין כזה דבר). רוצה תמיכה בסראונד, דולבי וכל הדברים האלה... בנוסף, הייתי רוצה לדעת מה בעצם אני "מפסיד" כשאני לוקח כזה רסיבר זול ופשוט לעומת רסיבר שעולה 3000-4000 שקל. תודה, אמיתי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש להורים שלי LCD שעזרתי להם לרכוש לפני חצי שנה מדגם סמסונג LA32C530 סוף הדרך של מסך לפי דעתי, וגם עלה להם אז 1600 שקל. היום חיפשתי אותו ומצאתי רק במחיר של 2000 ש"ח, איך יכול להיות שעלה המחיר? אפשר להשיג את המסך הזה בזול יותר או מסך עם נתונים דומים בפחות כסף? חשוב שיהיה עם FULL HD, כניסת USB , ואפשר גם מקלט DVB-T
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-