אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים + מגבר 80 אחוז מהשימוש הוא מוזיקה 10 אחוז סרטים ו10 אחוז משחקים תקציב 800 שקל תודה מראש. אלכס.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט. תקציב: 400 שקל. אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?? רמקולים 2.1 יקרים הייתי אומר { 800-900 ש"ח ), שווה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלינק:https://www.ynetshops.co.il/Product/9354/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94_%60%6051_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_2_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99_%D7%AA%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%93_SAMSUNG_PS51E490_600Hz_3D_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=SAMSUNG_51E490_3999 זה עולה 3999, דמ"ש 100 ש"ח מישהו יודע האם משתלם? מישהו מכיר את הדגם הזה? לא ידעתי שמייצרים עדיין פלזמות, חשבתי יש רק LCD ו LED
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר נסיון לבניית מגבר פשוט שלא נחל הצלחה , שוב חזרתי אל הבעיה... לא מוצא מגבר איכותי וזול לאוזניות בארצנו SEN 485HD :-\ יצא לי לראות מגבר אוזניות פשוט ב350 ש"ח בחנות מוזיקה...אך כנראה שהוא ממש פשוט מדיי... אך נתקלתי במגבר הבא:MICROAMP HA400 של behringer בעל הנתונים: http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG וגם יש את הדגם Behringer amp800 בעל הנתונים: http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng הבדל המחירים בינהם הוא כ 150 ש"ח מומלץ? או יש תחליפים אחרים? מקווה לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0 גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!! כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה] זה די דחוף לי. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן מוסיקה ברמה גבוהה, בעיקרון הייתי קונה את ה-iPod nano אבל אני מעדיף מכשיר עם אפשרות להרחבת זיכרון. כמו כן אזניות ברמה גבוהה. אשמח אם למישהו יהיה על מה להמליץ לי. ובכן, הנגן צריך להיות ברמה של iPod גם מבחינת איכות וגם מבחינת עיצוב. אפשרות לכרטיס זיכרון. חיבור Bluetooth - חובה. מידות - באזור של ה-iPod nano כנ״ל. לגבי האוזניות - עיצוב סקסי, חיבור Bluetooth חובה כמובן, וחשוב מאוד - שלא יחליקו מהאוזניים גם במהלך ריצה עם הזיעה והתנועה. חשוב לציין: המחיר לא משנה. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי inspire 5300 ונשבר לי הvolume controller לדעתי היבואן יכול לעזור לי אם למישהו יש רעיון אחר מאיפה אני משיג controller חדש אני פתוח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק x530 לאחרונה כאשר ניסיתי להרכיב אוזניות עם רמקול מובנה לא עבדו לי אז ניסיתי לשנות את סידור הפינים ועכשיו שכחתי את הסידור הדרוש ולא כל הרמקולים עובדים אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד (לוח אם DQ6 של גיגהבייט)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשיי HWZONE! אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות: איכות צליל טובה מאוד רדיו איכותי מאוד עיצוב סביר + לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים). אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה. לילה טוב ותודה רבה מראש! spider1.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-