אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע: Xtreamer SideWinder שאותו קניתי לפני שנתיים האיכות לא טובה כל כך מחפש משהו שיחליף את הסוס הזקן באיכות גבוהה יש לי טלויזיה 40 אינץ של סמסונג FULL HD אני לא מחפש לראות עם אנטנה רק עם דיסק קשיח חיצוני או פנימי ואם לא כדאי לי להחליף תגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? הרסיבר יחובר למערכת של מוראל nova 5.1 ייעוד מוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצע לי כרטיס לכידת וידאו עם ממשק HDMI בשם INTENSITY PRO במחיר של 1630 ש"ח. http://www.blackmagic-design.com/products/intensity/techspecs מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס? האם המחיר סביר לכרטיס כזה? האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיסים אחרים בטווח מחירים דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-