עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nitsan_7,

מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ***אלירז***,

שלום, קניתי טלוייזיה עם חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת HDMI, אז קניתי כבל HDMI TO HDMI. חיברתי אותו ואני רואה סרטים באיכות מעולה. הבעייה היא שאני שומע קול מהרמקולים של המחשב ולא מהרמקולים של הטלוויזיה. מה אפשר לעשות כדי שאני ישמע מהטלוויזיה ? תודה מראש!

4. Started by michaelsko,

שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jangao9,

כבל שרשורי דירת קבלן - צריך עזרה מהמומחים! תכנון דירת קבלן, אני רוצה להשאיר אופציה שבה לא תהיה שידה מתחת לטלויזיה ולכן אני מעוניין להעביר תשתיות למקום אחר (ממיר HDMI, רמקולים וכו') עם כבל שרשורי שבו התשתיות יעברו: - האם להעביר למגירה באי (כמו שבתמונה) או למקום פחות שימושי כמו המגירה מעל המקרר ? למרות שהיא יותר רחוקה - איזה תשתיות ממליצים לשים - שקע חשמל, טלויזיה, טלפון? - מיקום ראוטר - האם ניתן למקם בתוך מגירה? זה לא פוגע בקליטה - רמקולים לאן להעביר? לחבר לטלויזיה \ למערכת? - רמקולים מהמרפסת - אם יש לי גם במרפסת טלויזיה - לאן להעביר? - בחדרי ילדים - להעביר תשתיות למגירה נמוכה או למדף גבוה שגם פחות שימושי אבל דורש כבל ארוך יותר? - מה העלויות למ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gabriel,

אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pringles,

מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by izir,

היי, גיסי הביא לי טלוויזה 460MX-2 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) מבדיקה שערכתי ראיתי שיש כניסה אחד של hd אחד עכשיו הצרכים של זה: 1)כזה חיבור של המחשב לטלויזה הרמקולים של המחשב,והמחשב בחדר הסמוך (העברתי כבל hd ל hd בחצי בית בשביל לחבר את המחשב) 2) כנירא יס או הוט 3)הזמנתי סטרימייר שתומך ב4k אמור להגיע עוד 3-4 שבועות ובסטריימר אשתמש בקודי נוצר אצלי בעיה כי יש שמה כניסה של hd 1 מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -iTaY-,

קניתי מערכת של LG עכשיו חבר שלי הביא לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe 7.1 ואני רוצה לשמוע 5.1 מהעמרכת אבל אין במערכת חיבור אופטי.. איך אני עוד יכול לחבר את המערכת?? יש לי במערכת INPUT אדום צהוב לבן וOUTPUT ירוק ועוד כמה צבעים לא זוכר כלכך.. בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחבר את המערכת ושאני ישמע טוב. תודה. הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yoavbd123,

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eazy,

מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by My_Name,

איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by IlanF,

כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spiidx117,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by THE FOX,

לאחר נסיון לבניית מגבר פשוט שלא נחל הצלחה , שוב חזרתי אל הבעיה... לא מוצא מגבר איכותי וזול לאוזניות בארצנו SEN 485HD :-\ יצא לי לראות מגבר אוזניות פשוט ב350 ש"ח בחנות מוזיקה...אך כנראה שהוא ממש פשוט מדיי... אך נתקלתי במגבר הבא:MICROAMP HA400 של behringer בעל הנתונים: http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG וגם יש את הדגם Behringer amp800 בעל הנתונים: http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng הבדל המחירים בינהם הוא כ 150 ש"ח מומלץ? או יש תחליפים אחרים? מקווה לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tzion,

איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!

24. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים