עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PT,

אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bezadon,

הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by lharpaz,

אתמול חיברתי למחשב שלי רמקולים של קריאטיב Inspire 4400 שהם 4.1 רועד מהתרגשות הפעלתי את Half Life 2 אבל לא שמעתי דברים מאחורי - כלומר, הרמקולים האחוריים לא פעלו. ויתרתי, ועברתי לסרטים - אני שומע ברמקולים האחוריים את אותו הדבר שאני שומע בקידמיים (רק קצת יותר חלש) ישלי כרטיס קול מובנה בלוח האם (ג'יגה-בייט K8NF-9), וכשאני פותח את הדרייברים שלו הוא מאפשר להפעיל כל אחד מהרמקולים בנפרד - וזה דווקא עובד בסדר, אז הבעיה היא לא ברמקולים / בחיבורים. אם למישהו יש עוד רעיונות - אני אשמח לשמוע ! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by EvenSteven,

קניתי את ה-x5l, הנגן מצויין, אבל מידי פעם מרגישים את תנועת מחט ה-HD, ושומעים נקישה, אני לא יודע אם זה טבעי או לא, זה לא נשמע כמו בעייה, אבל הבנתי שהם אמורים להיות שקטים...פרט לכך אין בעייה. ועוד משהו ... אני מעביר תמונות בפורמט הנתמך והוא לא מציג אותם וזורק הודעת שגיאה, מישהו נתקל במשהו דומה בנגן הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by ben389,

יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by The Dom,

1) אני לא שומע נקי כמו ששמעתי פעם משום מה 2) אי אפשר להגביר דרך המכשיר עצמו 3) פעם אחת במצב בידור החלפתי את מצב השמיעה שישמעו כאילו בתאטרון ואז החזרתי את זה ל none וכשהחזרתי את זה שמעתי מן קול פיצוץ וקחקחקחקחק ענקי שלא מפסיק קיצר אי אפשר להדליק מצב בידור-מה עושים?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. Started by Ancient1,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by yuraxp,

רגע לפני שעמדתי לקנות את הכרטיס נתקלתי בדיון שבו אומרים שיש בעיות עם הכרטיס בלוחות NFORCE 4 לי יש של VIA KT400 שם גם יש בעיות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by matan007,

קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by token_toker,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור או להכווין אותי, יש לי רסיבר של yamaha HTR-3068 שנקנה לפני כ-3 שניפ ומחוברים אליו שתי מקורות: 1. מחשב HTPC 2. ממיר YES והיציאה כמובן מחוברת לטלויזיה. בעבר כאשר הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ה HTPC הייתי מקבל מיידית את האות וידאו. מצד שני, אם הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ממיר ה YES, כאשר הממיר נמצא על ערוץ HD לפעמים היה לוקח לתמונה זמן להתייצב אם בכלל (לפעמים פשוט היה מראה מסך ירוק ואז הייתי צריך לכבות ולהדליק את הרסיבר מחדש). לכן הייתי מעביר את הערוץ בממיר לערוץ SD רגיל (לדוגמה ערוץ 22) וישר מקבל אות על הטלויזיה. היום הבעיה היא שעל שתי המקורות יש לי בעיית סינכרון/HANDSHAKE. ז"א שאם אני…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by SilentD.M,

שלום, קיבלתי את Z-5500, הפתיעו אותי עם הקופסא הענקית. ואני לא ממש מרוצה, אני חושב שהמערכת לא נשמעת כמו שהיא אמורה להיות. חיברתי את כל הרמקולים לסאב כולל את Control Panel, עכשיו איך אני מחבר את Control Panel למחשב?! הגיע כבל 3 חיבורים מכל צד(חיבור ירוק שחור וצהוב)אני חושב שזה נקרא 3.5? שאותו אני מחבר למחשב, אבל הבעיה שאין לי שלושה חיבורים במחשב, אני אמור לחבר אחד מהם? אני אמור לקנות כבל נפרד ? יש ב Control Panel עוד חיבורים , COAX ו OPTICAL, מהם ? צריך לחבר אותם? איזה הכי טוב? ד"א יש לי hp dv6160ea שיש בו חיבור 3.5 ו SPDIF שאין לי מושג מזה... בקיצור יש לי כאב ראש מכל הכבלים האלה , אם מישהוא יכול לעשות לי סדר? :-\

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by elvispresl,

לפני חודש קניתי אוזניות ועשיתי השוואה בין אלה לישנות וגיליתי שחדשות צד אחד שומע פחות וצד שני חזק אבל ישן בסדר אז מה עושים?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by s.k.,

שלום לכולם..... יש לי בעיה והיא: התקנתי לא מזמן WIN XP ונוצרה לי בעיה שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול שלי.... הדרייבר שיש לי הוא ישן...מתאים רק ל 98 או NT . והXP לא מצליח לזהות אותו.... מה עושים?? הכרטיס הוא -TAMAHA SOUND IMAGE 4X4- 6IX דגם- S-YXG50 תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by so_what,

רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by uguru1969,

התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by GAL_FX,

אתמול עשתי פורמט לH320 שלי , היתקנתי את הגירסא החדשה ואחרי זה הDB SCAN מסרב לעבוד התקנתי גם גירסאות של כול הראוצות וגם את העיברית ואים לי DB SCAN מישהו אולי יודע אולי עשה פרומט וזה קרה לו או כל אחד שיכול לעוזר ואני יודע להפעלית אל הDB SCAN אז בלי הערות סתמיות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. Started by ELiA,

אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by Hitchhiker,

התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by RayZ,

שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by dudi1234,

קניתי אתמול ואני לא מצליח להוציא ממנו באופן קבוע צליל דיגיטלי...כלומר פעם יוצא צליל למגבר ופעם לא יוצא.... ופעם יוצאים רק רעשים כאלו.... יש למשהו מושג מה לעשות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי WIN XP.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.