אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שעברתי קצת על המדריכים למתחילים אני מרגיש מוכן לפתוח את הדיון . אז ככה, אני לא מבין גדול באוזניות אבל כן מחפש אוזניות טובות עד כמה שאפשר בתקציב של עד 150 שקל. השימושים הם מוזיקה בעבודה(כרגע מכון תערובת עם רעש), הליכה ושימושים רגילים-חיבור למחשב בבית. מה אני מחפש? אטימות עד כמה שאפשר, איזון, עמידות(זה הכי חשוב מבחינתי, אם צריך לעלות בעוד כמה שקלים ולקבל מוצר עמיד יותר אז זה אפשרי). בכלל, האם בתקציב של עד 150 שקל לא עדיף לקנות בארץ? משלמים מכס על אוזניות? אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מצאתי אצל קרוב משפחה שלי מערכת מיני/מיקרו ישנה של SANNYO. למערכת עצמה אין חיבורי RCA כלל והחיבור של הרמקולים למערכת הוא חיבור קטן לבן כזה. רציתי לדעת עם אפשר באיזושהיא דרך לחבר את הרקמולים למגבר (גם אם זה קשור בלחתוך חוטים הלחמות או לא יודע מה) בחיבור של הרמקולים למערכת רשום 4-8 (ואת הסימן הזה של הפרסה של הסוס כמו הסמל של אומגה, ברח לי השם מהראש למדתי את זה בפיזיקה.) אם אני אחתוך את הקצה של הרמקולים ואחבר את החוט האדום והשחור למגבר אני אשרוף משהו ? וקיימת דרך, ולא משנה איזה שאני אוכל לחבר אותם למחשב ?
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו יפני של AKAI מחובר ל4 רמקולים 2 בינוניים 2 גדולים, יש מערכות סאב וופר של מחשבים שעלה לי הרעיון אולי אני יכול לחבר כזה סאב למגבר השאלה עם אני יכול לעשות את זה וזה יעבוד !? לסאבים האלה יש הגברה משלהם וכל מה שצריך זה בעצם לתת להם מקור סאונד שהוא היציאה של המגבר לתוך הAUX של הסאב, זה יעבוד? במידה וזה אפשרי כי אני פשוט לא מבין בזה יש לכם המלצה לסאב בסביבות ה400 שקל משהו לא רציני אבל טוב ???
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני לא מתמצא בטלוויזיות אבל מחפש משהו איכותי לטווח הארוך. בדקתי בכמה אתרים בחול וזה בערך הטלוויזיות המומלצות שמצאתי. samsung UA32D5000 Sony Bravia KDL32EX700 האם אלו דגמים טובים, ומה עדיף יותר? או שיש אלטרנטיבות זולות יותר וטובת יותר ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות במיוחד, מטרתן היא למשחקים וגם למוזיקה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום, יש באפשרותי להזמין עד מחר אוזניות מאמזון (ומישהי שמגיעה לארץ תביא אותן). יש ברשותי כרגע למוזיקה akg q460 שאני דיי מרוצה מהן, אך הן התחילו להכאיב לי בגלל שהן לוחצות. לכן אני מחפש Over Ear, אני משתמש אישית בRazer Megalodon למחשב והן נורא נוחות (לא מדבר על איכות שמע.) מחפש אוזניות יותר איכותיות מזו הנ"ל, ברמה של Audiophile או מתקרב לכך. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל אני שומע כמעט הכל. תקציב באיזור 100-200$, אני מחפש את המוצר שיביא את יחס העלות-תועלת הכי גדול ויהיה טוב יותר מakg-q460. תודה! עריכה: אם זה משנה את האוזניות אני אחבר לGalaxy note והקבצי המוזיקה הם Flac / 320kbps MP3
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שיש רעש סטטי כאשר אני שם את האוזן קרוב לרמקולים, הרעש משתנה בהתאם לשינוי שאני עושה בטרבל ובבאס והווליום, ורעש כאשר הם בSTANDBY חשבתי שמדובר בהפרעה מאחד החיבורים או מתקע החשמל , אז ניתקתי את כל החיבורים וחיברתי רק החשמל (כמה תקעים שונים) ועדיין יש רעש סטטי, השאלה היא האם זה רעש/התנגדות טבעית כלשהי או שאני צריך להחליף אותם במסגרת האחריות ? משהו יכול לבדוק ברמקולים שלו אם יש את הרעשים הללו ?
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין שיר בפורמט wav לבין שיר שמקודד בפורמט Flac שהרבה אוהבים בגלל האיכות המעולה שלו. שמעבירים שיר מדיסק לwav השיר נשאר באותו איכות ובאותה כמות ביטים כמו בדיסק. לאחר שמעבירים ל-wav יש אנשים שמעבירים ל-Flac. מישהו יכול להסביר לי למה זה? אני משתמש ב-flac בגלל שהאיכות של הסאונד נשמרת,אבל בתכלס האיכות הרי לא משתפרת כשקידדתי לflac, האיכות אותו דבר ב-wav וflac אז בשביל מה כדאי לקודד? הקידוד לflac זה רק כדי לחסוך במקום? בדר"כ קבצים ב-flac שוקלים פחות,אבל בהבדלים די קטנים אז בשביל כל הסיפור הזה?? תודהה!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני מעצב מחדש את החדר שלי ומחפש מערכת קולנוע ביתי. אני לא מבין בכלל בתחום זה והחלטתי להתייעץ אתכם, ריפרפתי על הדביקים ועל דיונים שונים בנושא ועדיין אני זקוק לעזרה. אז ככה: החדר הוא חדר קטן, בערך 10 מ"ר, אני מחפש מערכת בתצורה של 5.1 עם מגבר, לצפייה בסרטים בעיקר, עם אפשרות לחיבור למחשב ולדיוידי. המערכת לא צריכה להיות HighEnd אלא מערכת סבירה, אני לא מתכוון לשמוע בה בפול ווליום ולא נראה לי שאני אתקרב אפילו לחצי. יש לי כ-2000 ש"ח להשקיע במערכת כזאת עם מגבר. אין לי העדפה מסויימת לחברה, רק שהצליל יהיה נקי ויפה. נ.ב: הרמקולים הולכים להיות צמודים לקיר, והסאב מתחת לטלוויזיה, באוויר (קונסטרוקציה מיוחדת), אם יש לכם הארות או המלצות מסויימות בקשר למערכת אני אשמח. תודה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המבחן מציג את אותו הקטע פעם אחת בתור אות ליניארי, ופעם אחת בתור הקלטה מדרייבר של רמקול. עוצמת הדיסטורשן הולכת ופוחתת ככל שמתקדמים. השאלה מתי אתם לא תוכלו להבדיל בין 2 הקבצים? האמת היא שההבדלים כמעט ולא שמיעים בעוצמות הנמוכות יותר של הדיסטורשן. בפעם הראשונה שניסיתי נפלתי במינוס 33db, בפעם השנייה כבר הצלחתי לסיים ועברתי את כל השלבים. הסטטיסטיקות לרגע הבדיקה שלי (וגם בדרך אני מתלהב שבאמת הגעתי ל-45db, כפי שמסומן). וכמובן לקישור: http://www.klippel.de/aura/default.html Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-