אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, יש לי שלוש אופציות, אני לא יודע מי מהן אפשרית בפשוט: 1. יש אפשרות לחבר את הרמקולים למערכת סטריאו ולה יש שתי כניסות aux.play (L,R ואז לחבר כבל בננה ירוקה שתפוצל לשניהם. 2. לחבר את המחשב ישירות לרמקולים -> כבל של בננה ירוקה מהמחשב שתפוצל לארבעה פינים -> שני פינים לכל רמקול (ללא מערכת סטריאו, עדיף). 3. יש למערכת קונקטור בשם CCD (לא מעבד תמונה של מצלמה) (מערכת של SHARP) האם ניתן לעשות איתו משהו? ועוד משהו קטן, כרגע יש לי רמקולים ATP3 של ALTEC LASING מאד ישנים אבל טובים ברמות, קשה לי לחשוב שאני אפטר מהם, אבל הגיע הזמן להגביר את הDB בחדר. אשמח לפתרונות וכמה שיותר זמינים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 איזה מהם עדיפה? האם בכולם יש טיונר מובנה? ( היא לא תחובר ליס או הוט אלה לכבלים הרגילים ערוץ 2 וכאלה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ג'יפורס 7900gt, המליצו לי בפורום באתר הזה לקנות dvi לhd עכשיו שאני מחבר לפעמים רואים ולפעמים לא לא יודע איך אבל זה מתנהג על מצבי רוח ואני רוצה ליראות סרטים במחשב על 32 ולא על 19 תודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש המלצה לממיר DTT , אם למישהו יש קצת נסיון בתחום ויוכל לשתף אני אשמח. (הממיר המיועד ישמש לטלוויזה בדירה פרטית) תוספת: ראיתי שיש בחלק מהממירים אפשרות לחיבור דרך usb , האם ישנה אפשרות גם לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב באמצעות החיבור הנ"ל? אם ישנו ממיר שעושה זאת אני אשמח להמלצה עליו . תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-