עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by dudidu08,

אהלן קודם כל! לי יש בחדר LCD 32 אינץ של פנסוניק ממיר של הוט ומחשב. אני מעוניין לחבר את שתיהם לLCD ולקבל את האיכות הכי טובה ולכן אני אשאל 2 שאלות שתעזרו לי 1) חיבור המחשב לLCD- אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD כדי להנות מתכני HD בעיקר מהמחשב לטלוויזיה. לצורך העניין הבנתי שיש 2 סוגי חיבורים: א. VGA-VGA ב. DVI-HDMI שני סוגי הכבלים מאפשרים העברת תכני HD בין המחשב לטלוויזיה. האם זה משנה איזה כבל אני רוכש איזה סוג ואם כן איפה נראה את ההבדלים ומה הבדל המחירים... (גם מה ההבדל בין כבל מוזהב לרגיל) 2) חיבור הממיר לLCD- יש לי ממיר של הוט כמו שציינתי ואני רוצה לחבר אותו לLCD ולקבל תמונה הכי חדה וטובה שאפשר. הבנתי שיש 3 סוגי חיבורים בין הממיר לLCD: א. 21 פינים ב. RCA -(בננות) ג. SCART-S…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hell,

היו לי די הרבה אוזניות רובן ג'נריות אבל הבנתי מאז ששוה להשקיע לא מעט לסאונד איכותי.. CX300/500 SHURE 201 AKG 321 SENHISSER PX100/200 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...היו ברשותי וכולן פגשו סוף דומה...הפלאגים הפסיקו להשמיע סאונד באחת האוזניות(לרב ימין) הפתוחות פשוט נישברו בכל מיני מקומות..עכשיו שור היו האחרונות שלי מאוד מרוצה ומאוד שמח שקניתי נידפקו לאחר תקופת האחריות לכן באג לא רוצים לתקן אומרים שאין מה לישלוח למעבדה מוצר שאין מה לתקן בו...מעצבן מאוד... עכשיו השאלה מה יותר עמיד פתוחות או פלאגים? לדעתי הבעיות שלי עם פלאגים הן שעוות אוזניים מקפיד מאוד על ניקיון של פעם בשבוע...(כל יום בשימוש בין 3-5 שעות) וקיפול הקבלים. לגבי הפתוחות כניראה שהן פשוט ניזרקו להן מעט ובלאי של החומר מ…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. היו לי אוזניות של ZALMAN 5.1 והייתי מאוד מרוצה, אבל זה נגד את הרצונות של אחי הקטן להשמיד אותם אני מחפש אוזניות שישבו בצורה נוחה על האוזן מבלי שיחממו אותה יותר מידי ושהסאונד יהיה סביר למשחקים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום רב בכרטיס מסך דגם BFG-GTX260OC מחובר אליו למחשב כרגע 2407WHPFC DELL DVI-DVI ניסיתי לחבר את SONY 46W5500 עם כבל HDMI ,ליציאה השניה בכרטיס מסך דרך מתאם DVI TO HDMI ולא מצליח לראות תמונה,ניסיתי בכל הכניסות HDMI של המסך וללא הצלחה. מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. היי לכולם יש לי בעיה אולי מוזרה ואודה מאוד לעזרתכם. ברשותי מחשב שדרך כרטיס מסך ( עם דרייבר מעודכן ATI RADEON HD2600XT) מחובר לשני מסכים. מסך מחשב כמסך ראשי ומסך טלויזיה (sony 32v5500) כמסך משני - (חיבור דיגטלי - DVI מצד הכרטיס, HDMI מצד המסך) המחשב לרוב דלוק, והרעיון הוא להדליק ולכבות את שני המסכים לפי הצורך. הדבר עובד - (ובינתים מעולם עבד) נהדר עם מסך המחשב. הבעיה היא עם מסך הטלויזיה. שם כפי שיש לעשות חיברתי והגדרתי את כל הגדרות החיבור למחשב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את הטלויזיה כאשר המחשב כבר מופעל, ברגע שהטלוזיה מוגדרת כמחוברת למחשב אני מקבלת מסך שחור. (כמובן שאני יכולה להעביר לחיבור הכבלים ואז לצפות ללא בעיה) כרגע, כדי שאוכל כן לראות את המחשב דרך הטלויזיה, עלי להדליק …

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. Started by elicom,

יש לי מחשב טוב. עם כרטיס מסך GTX9800+ אני עדיין מעוניין בכרטיס. לכרטיס אין יציאת HDMI. אני מעוניין להחליף לוח אם שיש בו יציאות HDMI ולחבר את הכרטיס שלי. אני רוצה לעבוד עם הכרטיס שלי - ולראות סרטים ביציאת HDMI מהלוח אם. האם זה אפשרי? האם משהו עובד כך? אשמח לקבל תשובות תודה

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by galina,

יש למישהו המלצה על כרטיס מסך עם יציאת component בנוסף ליציאת DVI/HDMI? יש לי טלוויזיית CRT ואני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. אם יש לוח אם עם כרטיס כזה on board, עוד יותר טוב... אני מנסה לחסוך בעלויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by MeLeH,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. כותרת^^ ותודה מראש לעונים נ.ב. עדיף בדרום תל אביב

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  12. שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Antigo,

אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by IdanTs,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. יש לי תכרטיס eול של Revolution 5.1 של M-AUDIO כבר חודש אני מחקה שיצא כבר באתר שלהם דריברים לווינדוס 7 ועד עכשיו לא יצא כלום!! וראיתי שלהרבה דברים הם הוציאו דריבר אבל רק לכרטיס קול לא אולי יש איזה קומבינה לעשות ? או אולי יש איזה הורדה זמנית מי האתר שלהם שיוכל להפעיל תכרטיס קול יש להם פרומים שם ובלאגן רק אני לא מבין אנגלית זה האתר שלהם www.m-audio.com זה לא בסדר שהם יותר מדיי מחכים עם הדריבר ראיתי שבאתר שלהם יש כול מיני הורדות יש מצב שיש פה הורדה שמתאימה ? אולי הורדה שבלנתיים תפעיל לי תכרטיס קול עד שיצא הדריבר MIDISPORT 1x1 11/14/2009 6.0.0_5.10.0.5131 MIDISport_6.0.0_5.10.0.5131.exe Micro 11/14/2009 6.0.2_5.10.0.5131 Micro_6.0.2_5.10.0.5131.exe Producer USB 11/14/2009 6.0…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

רוצה לשמוע מוזיקה בחדר לא גדול, רוצה מערכת איכותית בעלת עצמה גבוהה למרות שבדרך כלל אני שומע חלש. מקור רוב המוזיקה הוא מחשב, כך שהגיוני שהמערכת תחובר למחשב ואז אוכל לנצל את זה גם למשחקים. אפשר לשקול חיבור ממיר של Yes - כרגע אין בחדר, אבל יכול להיות אופציה להוסיף כדי לקלוט רדיו בלי בעיות קליטה. הייתי קונה z-5500 ב-2800 ש"ח וסוגר עניין אבל א. נראה לי שהם בבעית מלאי פה בארץ (מה קורה, מתעדכנים המחירים? יוצא דגם חדש? מישהו יודע?) ו-ב. מעוניין לשמוע אם יש למישהו רעיון יותר טוב.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by gjook,

שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by duzap,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. אז בפעם שעברה כשדיברו על ה-GrubDAC הבטחתי שאני עובד על עוד משהו. אתמול דור קפץ לבקר, וסוף סוף קיבלתי את המוספטים שהיו חסרים לי ליציאה של הספק כח. ראשית, מדובר על ספק Sigma11 של amb (קישור). ספק שמיועד לזרמים של עד 1A רציף (והרבה מעבר לזה לזרם ריגעי) בקונפיגורציה הרגילה שלו. יחד עם קירור רציני יותר אפשר גם להגיע לזרמים גבוהים הרבה הרבה יותר. במקרה שלי הוא מיועד להפעיל דברים שדורשים חצי אמפר לכל היותר, לכן בחרתי בקייס הסטנדרטי יחד עם קירור OB. אני בחרתי להגדיר אותו על 24 וולט שזה מה שמתאים לרוב מגברי האוזניות שאני מתכנן להפעיל, וזה מתאים גם ללא מעט רכיבים אחרים. בהתאם לזה גם נבחר השנאי של Antek Inc שנותן עד זרם של קצת מעל ל-1אמפר. לשמחתי השנאי הוא עם dual-primary ועם dual-…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. מחפש להחליף פשוט את הטלויזיה הישנה באיזה פלזמה/LCD

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים