עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי את ה ZEN MICRO, שימו לב לשתי המטענים הבאים זה שכתוב שמתאים לכולם ועולה 50 שקל: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0 והמטען הבא שעולה כ 130 שקל ומתאים במיוחד לZEN: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=creativecharge&Cat2Cat1ID=5039&Cat2ID=0 אני מעדיף לקנות ת'זה של ה50 שקל אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא מתאים לנגן. תודה .

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by gshhar,

1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ben060,

חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Or94,

היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי רכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם: 1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקים בזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה. 2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי... 3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה) אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Marokai,

אהלן, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על טלוויזית LCD שתחובר למחשב (שיזרים סרטי HD בעיקר), וקצת לצפייה בטלוויזיה רגילה (יס). הטלוויזיה היא לחדר שלי וגודלה צריך להיות 32 אינצ'. הסתכלתי על דגם של 32LG30R : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 אך כמה אנשים אמרו לי שהוא לא משהו... הומלץ לי הדגם הזה : http://d.zap.co.il/model.aspx?modelID=688694& Panasonic TX32LX77 אך אני לא מוצא עליו מידע כמעט באינטרנט מלבד בזאפ ובאתרים בודדים, אפילו באתר החברה הוא לא מצויין (פנסוניק). האם אחד מהדגמים האלו שווה יותר מהשני או שיש בכלל דגם אחר ששווה יותר משניהם? תודה!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by parker8,

התקציב 9000-10000 עדיך אפילו קצת פחות... הגודל-32 אינצ' רצוי מותג טוב ולא יצרן סיני זול... תודה לעוזרים נ"ב תודה על ההעברה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by compman112,

יש לי את מיני אייפוד 4GB היום הייתי איתו, נכנסתי לפלייליסט מסוים ועשיתי ממש ממש מהר העברת מספר שיר , הכוונה שלחצתי את כל הכפתורים ביחד באותו זמן.\ פתאום הנגן נתקע ולא שומעים כלום והוא תקוע על שיר מסוים וזמן הבטריה לא משתנה, כאילו הנגן קפא ולא זז. ניסתי לחכות וללחוץ על הכפתור למעלה של HOLD אולי זה ישתחרר אבל לא עזר. חיברתי למחשב וגם לא עזר. הנגן תקוע, מה עליי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Vidati,

האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  14. אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  15. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

16. רכשתי ב-KSP ב-80 ש"ח מתאם DVB-T לעידן+ מדגם QUE UTQ200: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739861 דף היצרן: http://www.que-electronics.com/catalog/product.aspx?PId=12 ה-CD שבא איתו היה שרוט ולא קריא ולא מצאתי שום מקום מהימן להורדה של הדריברים והתוכנה לצפיה והקלטה שבאה איתו. אחרי 4 או 5 תוכנות שיחזור נתונים ו-CD RIP הצלחתי והכל עובד כשורה אז אני מעלה את תוכן ה-CD כשירות לגולשי האתר: https://dl.dropbox.com/u/10753172/QUE%20UTQ200%20Driver%20CD.7z רק תנו לזה זמן לעלות - מדובר ב~450MB בכל זאת. למי שמעוניין, הדונגל עובד מצויין (איזור ב"ש), קליטה מצויינת עם האנטנה המצורפת והתוכנה אפילו לא רעה בכלל. * עובד גם עם מאריך-USB למי שיש בעיות קליטה. זול ופשוט יותר מאנטנה…

• 6 תגובות
    • 15.3k צפיות
  17. Started by Alfies,

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. אני רוצה להזמין רמקולים מאיביי, לשמיעת מוסיקה, וחשבתי על ה-creative inspire 2500. הבעיה היא שהם לא ממש נפוצים באיבי, סך הכל יש שני מוכרים והם לא שולחים לארץ. אז איזה רמקולים מקבילים באיכות להם?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  20. 1. יש לי טלוויזה SAMSUNG 29 רגילה אם כניסות RCA רגילות. איזה כבל ממולץ עד תקציב 100 שקל. 2. ישברושתי את הרסיבר http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200238&CTID=5000300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE הוא מסודר אצלי במערך הזה. תמונה מצורפת. בכרטיס קול של המערכת מחשב שאני אקבל עוד כמה ימים הכרטיס תומך ביציאות אפוטיות והשניה לא זוכר את שמה. איזה כבל כדי לחבר לרסיבר להשגת איכות צליל מקסימלית?(אין לי הגדרה לתקציב אבל משהו טוב נגיד עד 100 שקל.) הרסיבר מחובר לזוג רמקולים בלבד נמצא במערך סטריאו כפתור ה TAPE M מופעל וזה מאפר לאקולזייר שרואים בתמונה לדחוף את הצלילים למעטפת שאני מחבב. האם היציאות המתוחכמות יבטלו את האקולזייר? ואם כן באיזה דרך כדי לחבר?…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by So@tr43,

מישהו מכיר 8) או קנה???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  24. בבית 2 קומות, מתוכנן חדר קולנוע בקומה עליונה ששם יהיה רוב הציוד, בקומה מתחת בסלון תהיה טלוזה ורמקולים, איך אני יכול לחבר בין המחשב לטלוזיה כך שאוכל גם לראות וגם לשמוע וגם לשלוט מהסלון ?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by adird,

אני מחפש רסיבר לחדר בעיקר לשמיעה ועריכת מוסיקה... איזה ריסיבר כדאי לקנות מבין השלושה ולמה? Denon 1804 Harman Kardon AVR230 Marantz SR5400 אני מחבר אליו רמקולים לוייניים של Morel כל רמקול 100w

• 6 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.