אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי 5 רמקולים עם הספק RMS הנע בין 85-120W, ועוד אחד עם הספק של 230W RMS, הם כולם מופעלים מ-2 מגברים שהם מע' סטריאו ורמקול 180W שפירקתי ממנו את המגבר. מע' הסטריאו כבר בת 10 שנים לפחות, והמגבר שלה לא עמיד כמו שהיה פעם (יש קטימה כאשר הווליום מעל 30\50), והמגבר של הרמקול פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ברצוני להוסיף עוד סאב-וופר עם תיבת HOME-MADE, רק שהוא צורך יותר ממה ש-2 המגברים מסוגלים לספק ביחד... http://india.kenwood.com/products/car/subwoofers/kfc-w3011/index.html אני מודע לכך שאני זקוק למגבר, ובגלל שאני דל בתקציב וגם בגלל שאני מסופק יותר מבניית דברים בעצמי החלטתי לקנות מגבר של רכב: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 (אני מודע לכך שהמגבר הוא עם שם…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הם כבר לא בתקופת האחריות.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך T220P חיבור DVI כרטיס מסך 9800gtx+ וטלוויזיה ישנה CRT איזה כבל אני אמור לקנות כדי לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה? עם אפשר גם תמונה של הכבל תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בבעיה בחיבור(קונקטור) של האוזניות שלי. קניתי חיבור חדש וניסיתי להחליף אך נתקלתי בבעיה באוזניות שיש 3 כבלים היוצאים מן האוזייניות בצבעי כחול, אדום וצהוב ולא מצאתי בשום דרך לאן לחבר מה. אשמח לעזרתכם משה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ATI 2600PRO ומסך LCD בעל חיבורי HDMI. לפי מה שהבנתי הכרטיס שברשותי תומך בהעברת הסאונד דרך יציאת ה DVI שלו. ליציאת ה DVI בכרטיס חיברתי מתאם שכזה: http://ultrapro.co.il/products/93231 לאחר מכן חיברתי את הכבל HDMI בין הכרטיס מסך ל LCD. כמובן שיש לציין שבמנהלי ההתקנים של הסאונד העברתי את ההתקן הסאונד מהכרטיס קול המובנה של REALTEK ל ATI HD AUDIO. לאחר כל זאת אני רואה תמונה, אך לא מצליח לשמוע סאונד כלל ...?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הווליום במחשב יורד לבד, אני מעלה ויורד לבד , כרטיס קול של כראטיב התקנתי WIN7 לא מזמן, עדכנתי דרייברים . ולא עוזר . הקול כל הזמן יורד ל 0 למשיהו יש מושג ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדלי בין דגמי המגבר של Harman Kardon: avr 145 לבין avr 154 לבין avr 146 לדוגמא avr 154 מופיע לי רק בחו"ל וavr 145 מופיע בארץ באתר של Harman kardon לא מופיע הדגם avr 145 אלא avr 146 רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים אם כן מהו ולמה השמות שונים? תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
רמקולים מוגברים לחיבור הiaudio 7 שלי כשאני בבית בסופש"ים. חשבתי על jbl creature או jbl spot. עוד הצעות? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7423 vs http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3007 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד E2180 או משהו דומה וכרטיס ATI X1900XT. הוא מנסה לראות סרט MKV של 720P ומידי פעם הסרט קופץ. ניצול המעבד בקושי מגיע ל-30% במהלך הסרט ואין לו תוכנות פתוחות ברקע (חוץ מאנטי וירוס ומשהו של BLUETOOTH). הסרט מופעל עם MPC-HC.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הפלזמה היא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732552 והיא מחוברת לממיר רגיל של HOT דרך הכבל האדום\לבן\צהוב. האיכות סבבה אבל רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לעשות כדי לשפר את האיכות. (לשחק עם ההגדרות של הפלזמה\ממיר) תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שבלוחות של Gigabyte נעשה שימוש ב- realtek 889a, שלפחות לפי גוגל תומך בפיצ'רים הנ"ל. עם זאת, לפי מה שקראתי יש פעמים שיצרנית הלוח לא מממשת תמיכה זו בלוח עצמו. ברוב הלוחות שראיתי מופיעה תמיכה ב- dolby home theater (מה זה?). אשמח עם תוכלו לומר לי איך ניתן לדעת אילו לוחות תומכים ואילו לא, והאם ניתן ע"י דרייברים מתאימים ליצור תמיכה גם אם יצרן הלוח לא עשה זאת מלכתחילה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מעשה של טירונים עשיתי, קניתי אותם בלי לברר קודם כלום. לא נורא אולי זה יכניס אותי לעולם האוזניות כמו שצריך. אז מה אתם אומרים איך הן ? איך מומלץ להשתמש בהן (חיבורים, מגברים, מחשב (?)) איזה מגבר מומלץ ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-