עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by פרעה המלך,

היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה לאחר הרבה מאוד לבטים החלטתי לקנות את האזניות האלה, אני לא אודיופיל אבל רציתי להרגיש ולשמוע איכות ואני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד מהאזניות, איכות בנייה מעולה, הן לא מרגישות כבדות או קלות מידי. קצת תמונות כמו כן אני עדיין בשלבים הראשונים שלי בעולם אזניות משוק הגבוהה ואני מבין שהאיכות עוד תעלה לאחר שתקופת ה"הרצה" תסתיים, בנתיים הן מפיקות צליל נקי ואיכותי ומתאימות יחסית לסרטים, מוזיקה ומשחקים ממש טוב, אומנם קצת ביאס אותי שלא היה שום דרייבר לשליטה על באס ואיקולייזר כלשהו. מבחינת חומרים הם מצויינים, האזניות לא מרגישות זולות בכלל ההפך משדרות יוקרה. הספוגיות עשויות סוג של עור (לא נראה לי שעור אמיתי אבל הוא רך ונעים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Runny,

ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bonapoly,

שלום לכולם אני חדש כאן כול הכבוד על האתר נראה מרשים מאוד. אז ככה קיבלתי במתנה את הרמקולים של wharfedale valdus 400 היתי רוצה לחבר אותם...אבל אני לא יודע לאיזה נגן/ריסיבר/רדיו דיסק. אין לי טלויזיה בבית ולכן זה לא הולך להיות קולנוע ביתי. היתי שמח לשמוע מוזיקה בעזרתם מה צריך כדי שזה יצליח. המון תודה בונו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מעוניין באיכות צליל גבוהה עבור ההורים המבוגרים שלי (דו-ערוצי). יש לי 2 יציאות RCA מהטלוויזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kupo,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomerA,

קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה. ​

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות חיבור RCA למערכת של האוטו שלי (Kenwood KDC-2027) ואני רוצה לדעת אם יש כניסה לקבל כזה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by THE FOX,

מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by simonldj,

היי, אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב, רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר, על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל? השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות). אשמח להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iyehuda,

אני את כל הפורמטים של dvix אבל ב FULL HD אני רואה את רוב הסרטים לדוגמא MKV אני רואה את הסרט הבא אני לא מצליח לראות , אולי יש אפשרות לתוכנה מסויימת שתעביר לי אותו לפורמט אחר כדי שאראה אותו נ.ב גם בפורמט של 720 אני לא מצליח לראות , אגב מה שם הפורמט הנ"ל ? Taken.2.2012.1080p.WEB-DL.DD5.H.264-P2P הורדתי את התוכנה http://free-mkv-video-converter.en.softonic.com/ free mkv video convertor אבל היא לא תקינה ( נראה לי שהורדתי וירוס )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by composite,

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maxim22,

טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by danielzy,

היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IG,

מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.