עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IG,

מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Runny,

מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 11GnR,

את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש מערכת פשוטה לסלון (בגודל בינוני) הכוללת דיוידי משולב מגבר + מערכת רמקולים 5.1 דבר חשוב - יכולת לעדכן גירסאות בדיוידי. אפשר למצוא מערכת סבירה ב-850 ש"ח ? איזה מערכות מומלצות ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eazy,

מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Green,

היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ryuk,

איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הבטחתי לאחיינית שלי אוזניות, היא מעדיפה אוזנית קשת ובגלל שהיא צריכה לדחוף אותם לילקוט בית ספר שלה, נראה לי עדיף שיהיו מתקפלות. מקורו השמע שלה הוא גלאקסי אס 1. יש למישהו רעיון? חשבתי על ה JVC FLATS אבל הן לא מתקפלות וראה שישברו בתיק.. עריכה - כמובן שחול בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alienchickenpie,

פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by matan007,

יש לי סריטמר דגם Xtreamer sidewinder המוכר. נתקלתי בפורמט ווידאו לא מוכר לי. יש לי אפשרות להשיג קובץ שמורכב מהרבה חלקים שונים שכולם מרכיבים בסוף סרט אחד. יש שם גם כתוביות וכמה פסי קול שונים. הסיומות שיש שם הם כאלו: m2ts , mpls , clpi ועוד כמה. הקבצים עם הסיומת m2ts שוקלים הכי הרבה (החל מ-2 מגה עד 21 גיגה) שאר הסיומות הם קילוביטים בודדים. הכל ביחד שוקל 29 גיגה. בקיצור השאלה שלי היא אם ה- Xtreamer יכול לנגן דבר כזה? ומה זה בכלל? אולי bluray? ועוד דבר חשוב זה שאני מנגן את הסרטים דרך כבל רשת ל- Xtreamer. הוא יוכל להריץ כזה קצב מידע כבד (מדובר על רשת 10/100)? אם צריך עוד נתונים תשאלו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Norm4nde,

אז ככה אני יכול להשקיע גג 2000 ש"ח ממומץ פחות כי אני גם צריך לחסוך למסך 19" דק ... מחפש משהו שיכול לשמש גם למוזיקה גם למשחקים וכן גם לסרטים אבל יותר למוזיקה וסרטים ... לא חייב רק את ה 7.1 למחשב או כל החרא הזה ... אפשר גם מערכת קולנוע ביתית אתם יודעים יפה כזאת... אאא והחדר שלי בנוי ככה שיש בוא 3 מחשבים אבל הכל בעיצוב יפה אז אם יש גם משהו מעוצב שצריך להוסיף כי הוא ממש סוף הדרך ויחזיק הרבה זמן תנו לי גם אותו כנ"ל אם יש משהו בחו"ל שהוא תותח או משהו כזה כי יש לי אפשרות להביא משם בעוד חודש ... תודה . יעקב <3 ושוב תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. (*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GUY550,

חשבתי על הbose qc3 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים