עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ***אלירז***,

שלום, קניתי טלוייזיה עם חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת HDMI, אז קניתי כבל HDMI TO HDMI. חיברתי אותו ואני רואה סרטים באיכות מעולה. הבעייה היא שאני שומע קול מהרמקולים של המחשב ולא מהרמקולים של הטלוויזיה. מה אפשר לעשות כדי שאני ישמע מהטלוויזיה ? תודה מראש!

4. Started by נתיHD,

שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by פרעה המלך,

היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי רסיבר של ימאהה הוא פתוח והכל עכשיו אני מחבר למחשב ושאני עושה בדיקה איך שומעים בדרייבר קול של גיגהבייט אני שומע רק מה2 הקידמים ולא מכל ה4. אבל בלי התוכנה שומעים בהכל אבל לא ב5.1 חייב כרטיס קול כדי לשמוע ב5.1 ? תודה ושבת שלום !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אריק חן,

בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות חיבור RCA למערכת של האוטו שלי (Kenwood KDC-2027) ואני רוצה לדעת אם יש כניסה לקבל כזה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by composite,

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ran25,

ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bonapoly,

שלום לכולם אני חדש כאן כול הכבוד על האתר נראה מרשים מאוד. אז ככה קיבלתי במתנה את הרמקולים של wharfedale valdus 400 היתי רוצה לחבר אותם...אבל אני לא יודע לאיזה נגן/ריסיבר/רדיו דיסק. אין לי טלויזיה בבית ולכן זה לא הולך להיות קולנוע ביתי. היתי שמח לשמוע מוזיקה בעזרתם מה צריך כדי שזה יצליח. המון תודה בונו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין באיכות צליל גבוהה עבור ההורים המבוגרים שלי (דו-ערוצי). יש לי 2 יציאות RCA מהטלוויזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן.. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by IG,

מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tomerA,

קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה. ​

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by chris_u16,

האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by doritos1212,

היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.