עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm למה המחיר של הרמקולים כל כך נמוך? לא מצאתי שום מאמר שום כתבה רק העמוד של היצרן מישהו שמעה אותם? מישהו קרא עלהם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by erezalon,

עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rgb00,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AtSrA,

שלום, אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אתרים מחו"ל שבהם ניתן להזמין אוזניות של SENNHEISER עם עלות משלוח סבירה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alienchickenpie,

פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חבר שלי קיבל מח"ול את הרמקולים של CREAITIVE INSPIR 5.1, הכרטיס קול שיש לו הוא מעאפן. הוא ביקש ממני לברר איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים האלה, הוא מוכן להשקיע כמה שצריך כמובן עד גבול מסויים כי הוא לא חולה כל כך בעניין הזה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כבר המון זמן שאני מחפש לרכוש את הסאב-וופר 10" של אומגה אודיו, אבל כל פעם כשצץ אחד למכירה באזור המרכז, הוא מצליח לחמוק מהידיים שלי. AudioFidelity (איל פור) הציע למכירה את הסאב במחיר זול מאוד, הקאץ'? ככל הנראה התעסקו בו, וכפי שאפשר לראות, הוופר לא מקורי. רכשתי אותו. כל שאר המכלולים (תיבה, מגבר, XO) מקוריים, אבל מצבם לא ידוע. בדיקה מהירה של הסאב מגלה כי היחידה לא איכותית, בלשון המעטה, וישנם חרחורים, רשרושים וזמזומים משונים, חלקם ככל הנראה בגלל טיב הוופר, וחלקם גם מקורם בהתקנה קלוקלת של היחידה: באמצעות אך ורק 3 ברגים מתוך 8. הברגים עצמם לא בגודל המתאים. החורים ב Baffle (השקע שבעץ שמחזיק את הוופר) כבר שחוקים. אפס ניסיון של אטימה בין הוופר לתיבה. בנוסף: …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tommy_g,

אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום כרגע חזרתי עם הפלסמה החדשה דגם Marantz PDP42HD שילמתי עליה 5500 שקל ואני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם על הטלוויזיה ועל מחיר היה שם 2 דגמים של הטלוויזיה אחת בצבע לבן ב4700 שהיא HD READY והשחורה שהיא ב5500 והמוכר אמר לי שכבר יש כרטיס HD בפנים חיפשתי ואני לא מוצא יציאה של HD במסך אבל הוא אמר לי שHD מכוונים מהשלט וזה לא יציאה של כבל מישהו יכול לומר לי האם זה נכון ואיך אני רואה ב HD עם המסך? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מדובר בנגן תקליטורי MP3 נייד. http://www.irivernordic.com/products.php?pid=14 מהו טווח המחירים של המכשיר הזה והאם הוא בכלל זמין בארצינו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yonik,

עד שקניתי את הכרטיס התברר לי שכל ארבעת הממרים שלי הם בעלי יציאת rca בלבד האם עלי להחליף ממיר? זה לא יכול לעבוד פשוט עם היציאות האלו? הבנתי שצריך יציאת סקארט לs video או שלפחות s video על הממיר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shahar9000,

יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה: כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולה אין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?! יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!! חברה מה עושים? שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Avi Levin,

לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sausage,

היי, אני מחפש אוזניות כדי שאני אוכל לנגן מוסיקה דרך האוזניות ולתופף. הדרישות הם: 1. אטימה מעולה! שיהיו גם סוג של אטמים. 2. שאני אוכל לשמוע חזק ובלי מגבר לאוזניות 3. תקע לנגן Creative zen (בננה קטנה?) 4. כ-500 ש"ח. מוכרים בחנות כלי נגינה את האוזניות האלה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=579&cID=161 אני משער שיהיו לכם הצעות נוספות....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Buffer,

היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים