אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים. בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה? עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם :] אני רוצה לקנות טלויזיה למשרד ואני קצת אבוד בכל הדגמים שיש, אשמח לעזרה. המרחק בין הטלוויזיה (כרגע המלבן המצוייר בתמונה) לשולחן (שולחן פינג פונג המשמש גם כשולחן ישיבות \ אוכל) הוא כ-4 מטר ולכן צריך הטלוויזיה צריכה להתאים למרחק שבין 4 ל 7 מטר (מכל קצה של השולחן וקצת אחורה גם). חשבתי על גודל 65 אינץ, התקציב הוא בסביבות 5-7 אלף. אשמח אם זה יהיה כמה שיותר איכותי אך מדובר על טלוויזיה שהיעוד שלה הוא מצגות ושיחות ועידה בעיקר ומדי פעם משחקי קונסולה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10? http://www.hdzone.co.il/product.asp?productid=217 אני מתכוון לחבר אותה למחשב בעיקר לצפיה בסרטים וכו'. שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישה שישמעו טוב גם בצפייה אקראית בסרט מהצד השני של החדר - מרחק כ-2.5 מטר. לא צריך רמה אודיופילית. איזו רמה תספיק לי? כרגע יש לי רמקולים 900GW PMPO ב-10 ש"ח, אז אין לי כל הערכה. אילו דגמים ממומלצים? סכום? - עד 200 נשמע טוב, אלא אם כן שווה להשקיע קצת יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה זה, זה ככה כבר המון זמן... אני שומע את כל הצלילים של המחשב דרך הרמקולים - כל מיני הפרעות מגנטיות או לא יודע איך לקרוא לזה שומע את המאווררים דרך הרמקולים, את המחשב חושב, קליקים של הלוח אם, הרד דיסק... אני אפילו שומע ברמקולים שאני מגלגל עם העכבר מה זה הדבר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-