עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חשבתי על אלה: 200 וואט 2.1 לכל המערכת Klipsch ProMedia 2.1 Logitech Z2300 Altec Lansing MX6021 זה בלי סב וופר MicroLabs Solo7c 110 וואט לשני רמקולים ביחד או שאולי עדיף בכלל מוניטורים? yamaha hs80m 240 וואט לשני רמקולים ביחד ביחד עם yamaha hs10w סאבוופר של 150 וואט או yamaha sw10 studio סאבוופר של 180 וואט מה הכי כדאי אני נוטה לכיוון Klipsch או yamaha האם במקרה של מוניטורים או רמקולים 2.0, יהיה הבדל מורגש בלי סאבוופר נפרד? האם זה עדיף? או שכדאי להעדיף מערכות 2.1? אני בעיקרון עושה עם זה הרבה דברים, שומע מוזיקה(קלאסית/טראנסים למשל) סרטי בלו ריי , משחקים ועריכת קול/הפקה, אני צריך שזה ייתחבר למחשב בקלות, אין לי מושג איך לחבר את המוניטורים למחשב אני נמצא בחדר של 2.5 רוחב על 2.…

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by Asaf.Y,

הי, יש לי נגן MP3 של חברה JAM התקנתי את התוכנה שבאה עם הנגן,עד כאן הכל בסדר. אני מנסה להוריד שירים לנגן,אבל משום מה כלום לא יורד... ניסיתי לפרמט את הנגן על ה-XP אבל הוא(ה-XP) רשם שאי אפשר לפרמט אותו... תוכלו לעזור לי? בתודה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Psychological,

שלום ! אני עומד לפני קנייה של מערכת שמע [כלשהי] לחדר ! תוכלו לענות לי על כמה שאלות ? קודם כל , אם ללכת על מערכת קולנוע ביתי, או סתם מערכת סטריאו קונבנציונאלית. שאלה קצת מטומטמת , אבל ... מיהן החברות המוכרות בתחום ? בחיפושים באינטרנט מצאתי חברות כמו ... ProAudio ו Alpha Technology , שאף פעם לא שמעתי עליהן ולא על המוניטין שלהן. בשביל החדר שלי .... 12 מטר מרובע ... איזה מן טווח של הספק לרמקולים, ולסאב, אמור לספק אותי ? המערכת תשמש לי גם למוזיקה וגם לסרטים , אבל למוזיקה הרבה יותר - יש משהו שאני צריך לדעת שקשור לזה ? ... מה המיקום האידיאלי של הרמקולים בחדר ? חשבתי לשים את הסאב וופר בארגז מצעים שמתחת למיטה ... ;D זה יכול לעבוד ? ... :-X איך אני יכול לצפות מראש בעיות שקשורו…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dan_res,

בתקציב של עד 1700 ש"ח איזה נגן (בנפח של 20 ג'יגה) הכי מומלץ כיום לפי דעתכם כשהנטייה היא ל IRIVER H320 תודה ואצ'ה עליכם.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by ~Pizza~,

אני רוצה לקנות לי אוזניות ספורט, שיחזיקו מעמד עם זיעה, שלא יפלו בריצה ושאולי אם תיפול משקולת על החוטים- לא יקרה יותר מידי. ומתאימות למכשיר Galaxy S4. נתקלתי באלה: http://www.ebay.com/itm/The-New-CX-685-SPORTS-Earphones-In-Ear-Canal-Headphones-For-Listening-Only-/140972248735?pt=US_Headphones&hash=item20d299ce9f המחיר הזה מחשיד קצת מאחר שבארץ האוזניות עולות משהו כמו 400 שקל. דעתכם? משהו אחר בתקציב של 50$? תודה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by L_D,

שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה

7. Started by curdi1,

שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  8. יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. זה לא סכום גבוה אבל זה מה שיש. נוחות זה הפרמטר הכי חשוב, כי זה הולך להיות עלי הרבה, אבל גם בידוד טוב ואיכות צליל חשובים לי. מה הזוג האופטימלי שיש בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Michael^_^,

שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. שלום כיוון שאני לא אודיופיל,אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית משולבת בלבד (לא בחלקים). המטרה שלי היא להנות מסרטים ולחבר את המערכת למחשב כיוון שדרכו אני רואה את מרבית התכנים שלי. התקציב שלי הוא בסביבות 2000+ ש"ח. במידה וניתן להשיג מערכות טובות משמעותית במחיר גבוה מעט, אני מוכן להיות גמיש בתקציב. משיטוטים באינטרנט נתקלתי במערכות הבאות: http://www.fuse.co.il/categories/25198 האם אחד מהדגמים משתלם לצרכים שלי? יש עוד אתרים של חנויות שמוכרות ציוד מקצועי? כיוון שיש לי חיות בבית אני, אני מעדיף לתלות את הרמקולים בתקרה. בתקציב שלי יש אופציה לכך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר, עם המפרט כדלקמן: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: 2*1024MB OCZ PLATINUM XTC CL 4-4-4-15 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 צורב: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 מארז: SILVERSTONE LC17S ספק : ENERMAX LIBERTY 400W קירור :THERMALTAKE RUBY ORB SILENT FAN RED LED CL-P0391 אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הקול הייחודי של אסוס, וזאת על מנת שהרסיבר שלי יוכל לקבל את פורמטי האודיו החדשים כגון DOLBY trueHD ו- dts-HD על פי הידוע לי, ישנם שני סוגי כרטיסים של אסוס המתאימים לבלו-ריי: 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8620 2. http://www.asus.c…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by amir444082,

שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  17. Started by aaa111,

אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. שלום, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של 20 ג'יגה (בערך) חשובים לי מאוד גם הדברים הבאים (חוץ מהאיכות, הנוחות והעמידות): שיהיה לו ספיקר (כמו שיש בפלאפונים) שיהיה אפשר לשדר איתו לרדיו (בשביל נסיעה במכונית) (וגם לקלוט רדיו) שיהיה אפשר להעביר גם תמונות \ סרטים USB2GO אם יש דבר כזה אז שיהיו לו 2 יציאות לאוזניות שיהיה אפשר למצוא את הסוללה הנטענת שלו בחנויות ושלא תהיה בלעדית (אם תיהרס...) אני משער שאין דבר כזה כרגע בישראל או בכלל... אז אם מישהו מכיר איזה נגן שעומד להגיע לארץ בחודש- חודשיים הקרוביים שיירשום בבקשה. אם אתם מכירים משהו שקרוב למה שאני מחפש אני אודה לכם =]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

מזו הטכנולוגיה הזו ? כיצד היא עובדת ? ואם יש קישור למידע אשמח לקבלו.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by tomerdol,

אהלן יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד. הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו. זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה. זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. המחירים של הרמקולים גבוהים יותר בזאפ , שווה לקנות ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742989.html?came=574

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ranchaman,

אוקיי שאלה קצת מורכבת, אני מקווה שאני בפורום הנכון. 1. אם אני לוקח קובץ MP3 וממיר אותו ל-WAV, האם יש פגיעה באיכות? כלומר האם איזשהו מידע "הולך לאיבוד"? 2. אם אני עורך את קובץ ה-WAV, נניח מוחק ממנו מקטע או מקטעים, ואז ממיר שוב ל-MP3 באותם פרמטרים כמו של קובץ ה-MP3 המקורי, האם תהיה פגיעה באיכות? אני מתכוון יחסית לקובץ ה-MP3 המקורי, כמובן לא כולל המקטע או המקטעים החסרים. בעצם אני שואל אם, באופן תיאורטי, נמיר MP3 ל-WAV ואותו נמיר שוב ל-MP3 ונחזור על התהליך שוב ושוב ושוב ושוב... האם בסוף נישאר עם פיסת רעש לבן? רן

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by B.D.B,

[ltr]first off all I got an MZ-N505. I know of the sony's crap known as SonicStage and Open MG joke box, both leaves the converted files and have limited checkout. both can be bypassed by burning the music as an Image (using Nero) and then mounting it on a virtual device (using daemon tools) and burning using the Simple Burner, but this is very annoying, time consuming and if it isn't found in CDDB you lose the titles. you can use a plug in for RealOne player, but that requires using... well... RealOne player. we seriously need a better NetMD burner program, cause this shit won't do. anybody knows one? don't even bother offering analog recording. General Stuff: is there…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.