אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נושא הזיופים באוזניות תמיד הפחיד אותי ובעיקר כשמדובר על תקציב שכולל את ה CX300 המפורסמות. אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב המדובר , נוטה לכיוון ה JBL 220 בגלל הערכה שמגיעה איתו. הפרמטר הכי חשוב בשבילי הוא החנות שממנה אני קונה , אני צריך המלצה למקום שבו אני יהיה כמעט בטוח שאני לא מקבל זיוף , באיזור ת"א אך לא מחוייב. אני מסוגל לחרוג אם צריך. כרגע 2 מקומות שאני יכול להגיע אליהם עוברים לי בראש - KSP ובאג. בבאג יש מגוון אוזניות מעולות בתקציב ובעיקר ה JBL 220 ב 250 , מחיר קצת יקר. לעומת זאת ב KSP יש את ה CX300 ב 150 ואת ה CX500 ב 250 , אך זאת לא החנות עם המוניטין הכי טוב. יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בגרסה עם או בלי המקרופון המובנה.. http://www.amazon.com/gp/product/B001DCBBHK/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/dp/B0019RBJOE/ref=nosim/?tag=fatwalletcom&linkCode=as1#productPromotions מדובר באוזניות מדהימות, שעולות בד"כ בין 300 ל-400 דולר בארה"ב.. בארץ המחיר הוא כמעט 1700 שח!! http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Ultimate%20Ears〈=heb&cart=1246183260784986 אני אישית משתמש כבר חצי שנה ב-Ultimate Ears - super-fi-3, והן אוזניות באמת מדהימות
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי V-DAC של Musical Fidelty, על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER, יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת. ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND יש לתופעה פיתרון?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה שדרגתי אאת הווינדוס XP שלי לוינדוס 7 , עכשיו שמתי לב שכאשר אני מפעיל את האפשרות "מערבל סטריאו" אני לא יכול לדבר, הוא פשוט מבטל לי את האפשרות במיקרופון, זה ממש מעצבן למשל בשיחות בסקיפ כאשר אני משמיע שיר לחבר אני לא יכול לדבר איתו בו זמנית, שמעתי שיש שיטה לסדר את זה שיהיה אפשר להשתמש במיקרופון ולהשמיע שיר... אם מישהו יודע על מה אאני מדבר ואיך ניתן לסדר אאת זה , בבקשה תגיבו כאן תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב אז כמו בדיון הקודם יש לי לפטופ DELL D830 יש לו יצאת S-Video של 7פינים: אמר דנדן שלפטופים דל עם 7פינים מכילים SPDIF. הוא כתב במפורט בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=434673.0 עכשיו קניתי ראש S-Video עם 7 פינים : השאלה היא כזאת -> מה אני מלחים ולאן בצדו השני של הראש כדי לקבל ממנו אך ורק סאונד? הינה כל מה שקיבלתי עם הראש: לפי המדריך של דנדן יש מיספור ברור של הראש: מספור היציאות: GND 1 GND 2 Y 3 (ירוק) 4 Pb (כחול) 5 אולי בעתיד אדע. 6 Pr (אדום) 7 SPDIF יציאות 7 ו1 או 2 מאפשרים ליצור את אות הSPDIF מקורות: http://pinouts.ru/Video/dell_vidout_pinout.shtml http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd510/en/sm/pinouts…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזאפ הם לא מופיעים יותר ובמלא חנויות הם לא במלאי מה קרה?? ולמה לעזאזל קריאייטיב מפרסמת רק סטריאו בג'יגהוורקס?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD 32 אינטש…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג לעצמי את הרמקולים לחדר... חשבתי להתחיל לחפש בהתחלה רמקולים ואז להתאים להם מגבר מה אתם אומרים על רמקולים של JBL E30? כדאי? איכותיים? שווה את הכסף? אם כן, איזה מגבר כדאי להתאים להם? חשוב שכל העסק לא יעלה על 2000 שקל. תודה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היות שנמאס לי מהרמקולים הנוכחיים שלי (שעושים לי רעש רקע בתדר מאוד נמוך, כנראה משהו מהחשמל) - אני רוצה רמקולים שמקור המתח שלהם הוא USB. אני רוצה רמקולים שיגיבו גם ב-50Hz. לא שיתנו באס מהמם, אבל שיתנו איזשהו המהום (ולא צרצור) שאומר שהם מבינים שהם אמורים לעשות משהו. אני רוצה שני סאטלייטים, לא צריך סאב (למרות שאם יש סאב אז מה טוב, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי בשביל מתח מ-USB). נראה ש-Logitech שולטים בתחום הזה. יש לחבר שלי את ה-S-150 שהם מאוד זולים ונשמעים לא רע אבל הצלילים שלהם קצת עמומים מדי לטעמי. יש את ה-Z-5 שנורא נורא יקרים בארץ והחנויות בחו"ל שמוכרות בזול לא שולחות לארץ. יש את ה-V-10 ו-V-20 שקצת פחות יקרים אבל עדיין יקרים מדי. יש משהו באיזור העד 100-150 ש"ח שנותן צליל טו…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: יש לי שני כרטיסים של 5870 עם 700 אלף יציאות דיגיטאליות ואף לא יציאה אנלוגית אחת... עכשיו אני משכיר דירה עם שותפים שיש בה טלוויזיה ענתיקה שהINPUT היחיד שלה זה RCA צהוב... חיפשתי בכל מקום חיבור של DVI/HDMI/Display Port לRCA צהוב ופשוט לא מצאתי... אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שיש בו או איזה אתר או שיש לו פיתרון אחר בגבולות המחיר ההגיוני (אני לא הולך להשקיע על הטלוויזיה הזאת יותר מידי) אני אודה לו מקרב לב... תודה
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך טלביזיה של 37 אינץ' בטווח מחירים 3000-4000 מה היא לדעתכם הטלביזיה עם היחס מחיר-איכות הכי טוב שיש בטווח מחירים זה? אם אין אפשרות בטווח מחיר זה למצוא משהו איכותי אז אשמח לשמוע גם המלצות על 32 אינץ' תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3664&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320&CatCode= ולמה השני יותר זול באופן משמעותי? תודה רבה מראש. ערב מהנה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי הוא Realtek ALC 883 HD עכשיו שניסיתי להפעיל את האפשרות "stereo mix" או בעברית - "מערבל סטריאו" הוא הופיע לי באפור, הנה קחו תמונה כדי שתבינו על מה מדובר למה זה ככה? האם אפשר להוסיף את האפשרות "מערבל סטריאו או שביטלו את האפשרות הזאת בכרטיס קול שלי?
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-