עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by rofben,

אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AmL1,

אני יכול לקנות את הLCD הזה ב6150 ש"ח...משתלם? זו הטלויזיה.. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22819248 תודה[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 00:17:44 מישהו?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. Started by MasterOr,

שלום אם מישהו יכול להציע לי סט רמקולים 5.1 של איזה חברה איכותית לא יותר מ400 שקל. רציתי לקנות את האינספייר של קריאטיב אבל הוא יקר מידי זה 800 שקל. אז אם למישהו יש איזה הצעה טובה....תודה אה ודרך אגב אני משתמש בכרטיס קול Creative SB Live! 5.1

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  5. לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אוקי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת חבר שלי צריך כרטיס קול עם חיבורים ל- MIDI , אורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה, קניתי את הרמקולים האלה מלפני חודש פחות או יותר, והם עמדו להם שם בפינה עד שקניתי את ה SBLive! שלשום. חיברתי הכל ,התקנתי דרייברים בנתיים הכל בסדר .. אני משחק באופציות בודק שהכל מסודר הכל עדיין סבבה... מחבר את החוט RCA TO MINIJACK מהINPUT של הרמקולים אל ה OUTPUT ה דיגיטלי של ה SB והכל עוד בסדר ..... והנה בא האבל - אני לי מצליח להפעיל סרט מקודד ב AC3 והנורה הירוקה שיש על הרמקולים, האינדיקטור של DoblyDigital לא נדלקת גם היא כאשר אני מפעיל סרט עם AC3. התקנתי את כל הדרייברים האפשרייםהגדרתי הכל שיפעל לפי מה שצריך אבל.... כלום ! אני יכול לשמוע סטראו דרך SPDIFה אבל לא DD !!!! זה כ"כ מעצבן !! אני צריך שתעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת יכול להיות שפשוט לא הגדרתי משהו ב S…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. בהמשך לדיון הקודם שכבר שלושה ימים לא עניתם לי בו האוזניות מיודעות בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים. אני אשתמש בהם גם למשחקים, אבל זה ממש לא משמעותי אז אל תקחו את זה בשיקול. התקציב הוא 200-250 ש"ח, ואולי גם חריגה ל-300 ש"ח. אני לא רואה שום סיבה לקנות אוזניות במחיר יקר יותר מזה! חשבתי על ה-Zalman Real Surround Sound 5.1, אבל כבר המלצתם לי שהם חרא של אוזניות (שני משתמשים דיברו מנסיון אישי), אז החלטתי לוותר! לא חשוב לי אם האוזניות סגורות או פתוחות, וגם הגודל לא חשוב לי (למרות שכדאי שיכסו את כל האוזן, יותר נוח כך). אני לא יכול להזמין מחו"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. אני רוצה סוף סוף להתחבר לחבילות ה-HD בהוט. הבנתי שיש 2 סוגים שונים של ממירים אותם הוט משווקת. תמונה: יש הבדל? מה ההבדל? איזה כדאי? תודה

12. Started by yuvalkosh,

פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום למומחים, אני חדש כאן ורציתי לשאול על משהו שנראה חסכוני וטוב לאנשים שלא יכולים להציא המון כסף על מגבר ומחפשים משהו טוב לשמיעה איכותית בסטריאו. אני כבר זמן מה מחפש מגבר טוב עד שניתקלתי בזה: MP-301 MK3 Mini Tube Amplifier with Headphone Output בקישור הזה או בזה Maverick Audio TubeMagic A1 סליחה על הבורות..אך האם אני אוכל להשתמש בזה כתחליף למגבר בבית. מה שעוד אהבתי שהוא גם מסנן רעשים לאוזניות וגם קרטיס קול ומגבר גם יחד. יש לי בית קטן ואני סטודנט והדגש הוא מאוד חשוב על הסאונד. האם כדי לרכוש אחד משניהם כדי להנות מסאונד טוב. ברשותי עוד שני רמקולים וחסר לי מגבר האם לרכוש? המון תודה והערכה על המענה שלכם.שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני קונה בימים הקרובים טלוויזיה LCD או פלזמה בגודל 37-42 ואני רוצה לדעת את ההבדלים ראיתי שלLCD הרזולוציה גבוהה יותר אז מה כל כך מיוחד בפלזמות? ד''א אני קונה טלוויזיה של אחת מהחברות הבאות MARANTZ HISENSE GRUNDIG http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3090059&refid=190 http://www.hwcs.co.il/Index.asp?ArticleID=419&CategoryID=159&Page=1 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1545&CategoryID=138&Page=1 מה דעתכם עליהם? אני מוגבל בתקציב אז אני לא הולך על החברות הגדולות אני קונה את הטלוויזיה בעיקר לשימוש ב PS3 שאני יקנה בעתיד תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by zwex35,

שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. סליחה על הבורות מראש אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ usb וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, כמה שאלות: 1. יש מערכת נפלאה כזו של של בוז Bose http://worldwide.bose.com/aim/en_tt/assets/images/... עם איכות סאונד משובחת, היא קטנטונת אבל מאד יקרה איך? האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? 2. אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר hdmi של הכבלים יתחבר למגבר נכון? 3. אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. טוב אז אחרי שהדיסקמן MP3 הלא מועיל שלי בתקלקל סופית (סוףסוף) הגיע הזמן לקנות משו חדש. דיסקמן MP3 חדש ישר עף לי מהרשימה כי אני לא מסתדר איתם אז התחלתי לברר על נגני MP3. אלה עם הזכרון FLASH לא הספיקו לי אז פניתי למבוססי HD אבל אותם אין בארץ במחירים סבירים כמו בחו"ל..... אז התחלתי לברר על מינידיסק! אף פעם לא היה לי נסיון עם משו כזה אבל הוא נשמע פתרון ממש ממש טוב! בגלל התקציב המוגבל שלי ננעלתי על הדגם הזה: MZ-NE410 (המחיר הזול שמצאתי : http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look= ) בקיצור יש לי כמה שאלות.. בקשר לדגם הזה: 1. אתם חושבים על הדגם הזה? הוא הכי זול מסדרת ה NET MD אבל נראה שיש בו את כל הפונקציות החיוניות (חוץ מהקלטה לא דרך מחשב שבזה אין לי…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by big mam@,

טוב אז אני מחפש אוזניות איכותיות עם העדפה שלא יהיו לתוך האוזן כי זה כל הזמן נופל לי מהאוזניים איך שאני לא שם אותם. ושלא יהיו גדולות מידי (שיהיה אפשר ללכת ברחוב וכו'). האוזניות מיועדות לh10 שלי אם המידע הזה עוזר במשהו... תקציב כאמור 250 פלוס מינוס. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by haim85,

שלום לכולם..רציתי לדעת מזה הסטרימר הזה.. מימה שראיתי זה דבר מדהים וגם יחסית זול.. האם הבנתי נכון זה יכול להיות מחליף לבלוריי המכשיר שכל כך יקר בארץ? ניקח דוגמא יש לי lcd מחשב רסיבר ורמקולים מימה שהבנתי הסטרימר מתחבר איך שהוא או מזהה תמחשב תקבצים שבמחשב למשל יש לי במחשב סרט בלוריי. הסטרימר מזה אותו מהמחשב שלי ומקרין אותו על עlcd ? זה נכון? או שלא הבנתי לגמרה נכון אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר הזה [=

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Flea,

שלום. אני מחפש רמקולים למחשב, אני חולה מוסיקה ומחפש את האיכות הכי מטורפת למוסיקה, ומכך הבנתי שעדיף מערכת 2.0 איכותית ולא 5.1 או 2.1. תקציב: אזור ה800+- שקל. אחרי כמה חיפושים וזה הגעתי לכמה דגמים: 1. Microlab Solo 6c שמקבלים ביקורות טובות ונחשבים לאיכותיים. 2. Logitech Z2300 שהם 2.1 במחיר דומה. 3. Creative GigaWorks T40 II המלצות, מחשבות, דעות...

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Dago,

שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לדעת(אני חייב לציין שאני לא מבין כלום בנושא של ציוד הגברה לרכב) איזה מגבר אני צריך בשביל בזוקה(סאבוופר) של 400W R.M.S? אני מעוניין במגבר זול, וזאת משום שהתקציב נמוך מאוד(!) - כ-500 ש"ח. ראיתי במכירות פומביות כל מני מגברים באזור התקציב הזה, אבל יש לי הרגשה שהם כולם זבל. אז אם תוכלו להציע לי מגבר מתאים בתקציב הנ"ל(אני ממש מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אבל אם אין ברירה...) אני אשמח מאוד, שכן אני לא מבין כלום בנושא. תודה.

• 45 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.