אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה היו לי אוזניות AKG512 דווקא היו סבבה , הם נהרסו קיבלתי PHILIPS SHL8800, לא מרוצה בעליל אני מעוניין להשתדרג מהAKG512 יש רעיונות? הזמנה מEBAY באה בחשבון לגמרי כרגע אני לא משתמש במגבר או כרטיס קול מיוחד , תעדכנו אותי אם יש צורך במחירים האלה אני לא מעוניין לעלות יותר מדיי עם התקציב , הAKG512 עלו לי 125 חדשות , אני מוכן להשקיע כ100$ בערך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה רסיבר שלי: http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/avca1srlrg.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אמי בדיוק חזרה מחו"ל ובדיוטי פרי קנתה DVD-VHS מקליט העונה לשם RC 288 של חברת LG(המוצר בזאפ: http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=580160). חיברתי את כל הכבלים לפי מיטב הבנתי והכל עובד פיקס(אחרי שפעם אחת הטלוויזיה פשוט נפלה על הפרונט שלה, אבל חפיף ) - הוידיאו מנגן קלטות אשר לא נראו על מסך הטלוויזיה מזה שנים וכן גם סרטי DVD חדישים. אך מה? בעיה - בעיה בהקלטה. כאשר אני מנסה להקליט מן הכבלים הדיגטליים(HOT), את ערוץ 4(ביפ) נגיד - אני פועל לפי ההוראות ואכן המכשיר "מקליט", אך אז, כאשר אני "מנגן" את הדיסק עליו הוקלט - נלקח אני למחוזות סיביר - שלג, שלג ועוד קצת שלג. נראה לי שאני עם החיבורים משהו "לא נכון"... הטלוויזיה הינה של Girudig(מקווה שאייתתי נכון), חדשה יח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(זה תת הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה, אם השאלה הייתה צריכה להישאל במקום אחר, אנא להעביר) יחובר לממיר של יס. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. לא משנה אם הכרטיס יהיה PCI או USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-