אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה) אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)?? מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שירים קומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים. בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה? עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה זה, זה ככה כבר המון זמן... אני שומע את כל הצלילים של המחשב דרך הרמקולים - כל מיני הפרעות מגנטיות או לא יודע איך לקרוא לזה שומע את המאווררים דרך הרמקולים, את המחשב חושב, קליקים של הלוח אם, הרד דיסק... אני אפילו שומע ברמקולים שאני מגלגל עם העכבר מה זה הדבר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בימים האחרונים חלופה לרמקולים הנוכחיים שלי Altec Lansing ATP3 2.1 לאחר מספר שנים ששירתו אותי בנאמנות. הרמקולים אומנם עובדים, אך נראה שהצליל אינו חד כמו בעבר... האפשרויות חייבות להיות כמובן טובות יותר, כדי לעלות מעט ברמה ולא משהו פחות טוב. השימושים העיקריים שלי הם (לפי הסדר): 1. מוזיקה 2. משחקים אלה המערכות שחשבתי לקנות: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386 - JBL Creature III 2.1 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 - Harman-Kardon SoundStick lll 2.1 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5776 - 2.1 X16 Microlab 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5812 - VS4621 2.1 ALTEC LANSING חשוב לציין כמה דברים: 1. בבאג יש לי איזו הנחה, לך קפי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנסיעות ארוכות לצבא , אפשר להזמין מחול / ebay גם. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(זה תת הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה, אם השאלה הייתה צריכה להישאל במקום אחר, אנא להעביר) יחובר לממיר של יס. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. לא משנה אם הכרטיס יהיה PCI או USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Logitech X210 : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 Logitech X230 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=12245 קודם כל מה ההבדל בינהם? ומה דעתכם עליהם ? האם יש להם צליל נקי ומדויק? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-