אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב החדש שישמשו גם לצפייה בטלוויזיה (כאשר אני רואה בטלוויזיה סדרות או סרטים מהמחשב). אשמח לשמוע הצעות. תקציב 500-600₪. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקודד את השלט של הוט(האדום של המג'יק)למערכת סטריאו בדומה לאיך שהוא מקודד לטלויזיה...בכדיי להיפטר מהשלט של המערכת ולהישאר רק עם השלט של הוט. יש לו הריי לחצן "TV" לחצן "HOT" ולחצן "DVD VCR" אולי הלחצן הפנוי של הDVD VCR יכול להתקודד למערכת סטריאו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי רמקולים Z2300 של לוג'יטק. כרטיס קול - SB XFI EXTREME בגלל שכל הכבלים קצרים ואני רוצה לפזרם בחדר יפה, הארכתי את כבל ה3.5 מ"מ ב-5 מטר. כמו כן אני רוצה להאריך את כבלי הRCA (לדעתי זה RCA ממש כמו הכבלים של הטיוי). 1. השאלה האם זה יגרום נזק (לפי מטב ידיעתי זה יגדיל ההתנגדות - אני צריך 3 מטר הארכה לכל אחד) ? ? ? 2. כמו כן, האם זה יפגע באיכות משמעותית? 3. שכחתי איך קוראים לדברים הקטנים האלה המחברים כבלים לקיר (כמו האלה של הכבלים שמהדקים אותם לקיר וכמה הם עולים) תודה רבה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-