אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לרמקולים האלה יש 1300 וואט - שזה המון - מקפיץ את כל הביניין והם עולים 149 ש"ח (שזה מאוד זול יחסית לרמקולים עם סאב) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1568&catcode=111&AdCat=&parentid= הרמקולים האלה שווים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מדריך להרכבה ..אין לי את החוברת ואני מסתבך עם החוטים..בחיבור בין הTV לרסיבר ולDVD דגם הרסיבר: RX5042 של JVC מספר ערוצים: 5.1 ערוצים פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=34107 או http://www.jr.com/jvc/pe/JVC_RX5060/ -------------------------- תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה היא האוזניה הטובה בניהן. אוהב את כל סוגי המוזיקה. רוצה צליל מדוייק. תוף רגל קצר, בס לא מרוח וגבוהים נאמנים למקור. רכשתי זה עתה מגבר אוזניות קטן E5. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18350 אשמע דרך מחשב עם רוולושן 5 או נגן Cowon D2.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10? http://www.hdzone.co.il/product.asp?productid=217 אני מתכוון לחבר אותה למחשב בעיקר לצפיה בסרטים וכו'. שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 , אני מתלבט בין ה- דיסקמן 9200 CD-MP3 של Grundig לבין הדיסקמן DC J 501 של Sony מה נראה לכם יותר שווה? ויותר חשוב מזה מה נראה לכם יותר עמיד? ובלי שום קשר, מישהו מכיר דיסקמן MP3 אחר שהוא טוב ועמיד ומחזיק מעמד לפחות שנתיים ? אנא כיתבו לי תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למקרן מיועד כדי לראות סרטים באיכות עד 1080p דרך המחשב הקרנה ממרחק של 3 מטרים על מסך של 150x150 ס"מ, הכי זול שראיתי בזאפ. בחדר שמואר ע"י נורת תקרה של 1500luminous, (בלי אור שמש) אין לי טווח מחירים, אני מחפש משהו שיענה על הצרכים ולא מעבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-