אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע: Xtreamer SideWinder שאותו קניתי לפני שנתיים האיכות לא טובה כל כך מחפש משהו שיחליף את הסוס הזקן באיכות גבוהה יש לי טלויזיה 40 אינץ של סמסונג FULL HD אני לא מחפש לראות עם אנטנה רק עם דיסק קשיח חיצוני או פנימי ואם לא כדאי לי להחליף תגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי... ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה? ואיך עושים הרצה נכונה? הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM אני מתלבט בין שני דגמים... GIGAWORKS S750וCreative THX 7.1 750וCreative איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום! אני טס ביום שלישי לגרמניה ואני רוצה לקנות אוזניות טובות במחיר שפוי (200-400 ש"ח) ואין לי מושג מה למה אני לא מבין פשוט כלום! אני יודע מסניון ומחבר ש: Planetronics DSP500 הן מצויינות. הוא גם המליץ לי על החברה סנחהייזר או משהו כזה. בארץ ראיתי את האוזניות 5.1 של זלמן שנראות חמודות... בבקשה תעזרו לי אבל אני צריך שם מדוייק של דגם.. כדי לדעת מה לבקש. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-