עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by es88,

קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by natinaftali10,

היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  4. לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.

5. כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by shai_123,

אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב לטלוויזיה הכל עובד ישלי טלווזיה HD READY 42 עכשיו רשום שהיא תומכת 1080P שזאת אומרת שזאת רזלוציה של 1920X1080 אני מנסה לשים את הטלוזיה על הרזלוציה הזאת ושורת ההתחל יוצאת מהמסך וגם אם אני מנסה ל 720P על רזלוציה זה עדיין לא רואים את המסך או שהוא מתוח מדי או שהוא רחב מדי .. ואגב זה כמעט על כל רזלוציה ככה מה עושים?? הטלווזיה שלי זאת זאתי http://www3.shopping.com/xPO-JVC-LT-42X788 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by shmulike,

קיבלתי טלויזיה Marantz דגם FX32LC II קיבלתי את הטלויזיה עם מעמד שמחברים אותו עם ברגים. העיניין הוא שאני לא מצליח לחבר את החרא הזה לטלויזיה. אין שם איפה לחבר את הברגים. אין לי איך לדבר עם הבעלים הקודמים לשאול איך הם חיברו. וחיפשתי ברחבי גוגל פתרון לבעיה - ולא מצאתי. אם יש למישהו מושג, או שיש איזה מקום שאפשר לבדוק איך עושים את זה, אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shemshem,

שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  9. קיבלתי היום די וי די מדגם Prosound 9000PS ורסיבר jvc 5032 שאני מחבר באנלוגי זה פועל מצויין ניתקתי את האנלוגי וכרגע זה מחובר ככה : די וי די לטלויזיה ב21 פינים די וי די לרסיבר עם אופטי שמתי את הרסיבר במצב של dolby digital \ dts \digital auto ושום דבר לא עבד , ולא שמעו ברמקולים כלום. שחיברתי את האנלוגי , והעברתי ברסיבר לאנלוגי , שמעו מצויין. עזרה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. לא מזמן עברתי לyes hd והשבוע קניתי גם מערכת קולנוע ביתית. את המערכת רציתי לחבר למחשב ולטלוויזיה. בגלל שהכבל האופטי נורא יקר והמחשב שלי יחסית רחוק מהמגבר אז החלטתי שאת המחשב אני אחבר עם כבל דגיטלי (קוקס כתום) עכשיו באתי לחבר את החיבור האופטי לממיר דרך ה spdif והכבל פשוט לא נכנס הצלחתי בסופו של דבר להכניס אותו, והכל עובד ויפה, אבל הנגיעה הכי קטנה מוציאו אותו החוצה התקשרתי ליאס וכמובן שהם ישר הציעו טכנאי, אבל אמרו לי שאם הבעיה בכבל אני משלם לטכנאי אז החלטתי לוותר. רציתי לדעת עם הבעיה אצלי ואני סתם אדיוט שלא יודע לחבר חיבור אופטי, או שהבעיה ידועה בממיר הזה, או שהכבל לא מתאים או כל דבר אחר????? תודה רבה לעזורים טל!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. חיברתי את הכרטיס קול שעל הלוח אם , בכבל אופטי (יש לי יציאה אופטית ויציאה קואקסילית ו היציאות הרגילות) הקטע המוזר שאני כן שומע , אבל רק בסטיראו , למרות שהכרטיס מכוון על 6 ערוצים , ברסיבר מתקבל סטריאו בלבד. (יש לי כאן 6 רמקולים.. וריסבר שתומך בזה) יש לכם מושג מה הבעיה ? למה אני לא מצליח לקבל סראונד מלא? תודה. :-*

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by X-Gamer,

יש לי לוח אם P4B עם כרטיס קול שמובנה שתומך ב 5.1 הגדרתי בווינדוס 4 רמקולים, חיברתי תאוזניות ל Line In(היציאה השנייה) ואת הרמקולים ליציאה הראשונה במיקסר ה Line IN לא על Mute והאוזניות לא משמיעות כלום, שהם מחובר ליציאה הראשונה הם כן משמיעות אבל אני רוצה לחבר את הכל ביחד, יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by blue wings,

טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by brk2k,

אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by The Dom,

יש לי אורגן YAMAHA PSR 273 וקניתי לו כבל מידי מחנות שלא אציין את שמה. בגלל שאני לא מבין בזה כול כך אמרתי למוכר אני צריך כבל מידי רגיל שמתחבר מהאורגן למחשב. קניתי את הכבל וקצה אחד שלו הוא עגול עם 5 פינים כאלה בתוכו והקצה השני אותו דבר- אני לא יכול לחבר אותו למחשב. מצטער אבל אין לי מצלמה יש רק של פלאפון- אני אנסה לעלות אח"כ תמונה מהפלאפון. האם בכלל קניתי את הכבל הנכון? איך אני מחבר אותו?

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by Tuki sheishmor alay,

מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?

23. Started by DUDU O.C,

יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  24. יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.