עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by eliorhid90,

שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לכם אולי המלצה על דגם של אוזניות כפתור אבל שיש להם מיקרופון(כדי לדבר כמו דיבורית) ? של סנסייזר או AKG תקציב :100-150 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אמנם קראתי את המדריך בסטיקי, אך הוא לא עונה לי על כל השאלות. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי לוח של ASUS M2A-VM עם כרטיס HD שהגיע יחד איתו, ובעזרתם שידרתי סאונד החוצה בDTS לרסיבר (של DENON) כאשר הרסיבר היה על הפונקציה של CDR. מסיבות שלא קשורות פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא מוציא לי סאונד רק לאוזניות, או לרסיבר תחת הפונקציה של TV, וגם זה רק בכפוף לטלוויזיה דלוקה, והחמור מכל- הוא משדר לי אנלוגית בלבד. ברור לי מנסיון העבר, שמדובר בהגדרות חומרה (לקבוע לו שישדר החוצה בDTS), ואח"כ לשחק עם הקודקים השונים. בעייתי היא שאחרי הגדרת הREALTEK, אני נדרש להתקין גם קודקים (AC3 FILTER, KLITE CODEC PACK) וגם נגן. אני מעדיף להשתמש בBSPLAYER, אשר כיום מגיע עם מרבית הקודקים עליו. אה-מה-מה,…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by alon276,

אני צריך טלויזיה לסלון בבית שלי. יש חלון שמשקיף מערבה לאורך כל הצד המערבי של החדר. מרחק הצפייה הוא כ4-4.5 מטר. התקציב הוא עד 10,000 שקל נטו, כי למשל רצינו לקנות בשקם אלקטריק פיליפס 47" LCD סדרה 9 והיא עלתה איזה 14,000 אבל הורידו ל10,000. אז נגיד תקציב תכלס של עד 13-14 אלף. רוצים להינות סוף סוף מחוויית HD כמו שצריך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by o07,

אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  10. Started by Oprapc,

אז ככה הבנתי שהנגנים של PROSOUND הזולים לא משהו ובעיקרון אני עכשיו חייל אז אני לא רוצה משהו יקר ושיהיה נוח למי שמכיר בסביבות ה-600 ש"ח שיעלה. ראיתי את הדגם הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Deejay1024&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=214 מה אתם חושבים עליו? תודה מראש לכולם (=

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by mazoneli,

האם היא חייבת חיבור לרשת ? אני לא מצליח להפעיל אותה ב"off line" ממש מרגיז

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  12. אז ככה, יש לי בחדר ממיר YES ואני רוצה לחבר אותו למחשב בעזרת כרטיס טלויזיה . הכרטיס ישמש בעיקר לצפיה ומידיי פעם הקלטות . המסך שיחובר אליו המחשב הוא בינתיים 19 של ACER ובקרוב 22-24 (לא יקר במיוחד,כנראה לא פנאל יקר). בכל אופן בעיקרון מה שקורה הוא שאני מחבר את הממיר של YES לכרטיס טלויזיה ואני רוצה לראות ערוצים ולהקליט. ראיתי את הכרטיס : WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge איך הוא? שמעתי שהוא מומלץ. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. רוצה לחבר את הנייד לרסיבר....

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by bg1948,

אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1). הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1. כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח. מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים. השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון... אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by s0b,

שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שימושים בעיקר למוסיקה, טרקים למיניהם ולכל סגנונות המוזיקה. מצאתי 3 עיקריים שאני מתלבט ביניהם: מצאתי PHILIPS SPA5300 בוואלה ב- 300 ש"ח-> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MFSPA5300 Altec Lansing VS2421 גם בסביבות ה 300-350 ->http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=691670 או SONICGEAR EVO7 שטיפה חורגים לי מהמחיר בגלל משלוח 360-400 -> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSONICGEAREVO7 החדר קטן, 3.6x1.5 חשובה לי איכות שמע, באס איכותי שלא מזייף, וכמובן אם הרמקול לא יתפוס חלק נכבס מהשולחן זה יהיה נחמד (תמיד אפשר לשים את הסאבופר על הריצפה) פנוי להצעות אחרות, תודה לעוזרים ד"א, עקב המבצעים בבאג, אולי עדיף לי להביא אוזניות? AKG K518 שמע…

22. Started by malcolmx9,

קניתי אוזניות CX-300 לפני כמה חודשים. הם לא עברו התעללות בכלל, אבל היום שמתי לב שהאוזנייה שמחוברת לחוט הקצר בקושי מוציאה קול (לעומת האוזנייה האחרת פועלת בצורה רגילה). מה יכול לגרום לבעיה? בצד אחד ווליום של 30 נשמע כמו ווליום של 7 בנגן X5 :-\. לא ראיתי חוטים חשופים או משהו דומה, שום דבר לא אוטם את האוזנייה. מחרתיים אני אתקשר לחנות שממנה קניתי את האוזניות, לבדוק אם יוכלו לתקן במסגרת האחריות.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. יש לי כרגע רמקולים למחשב של logitech z 640 שהם בפורמט של 5.1 אבל נראה לי שראיתי שמישהו כתב שרמקולים כאלה אינם מומלצים לשמיעת מוסיקה האם זה נכון? ואם כן אז איזה פורמט של רמקולים כן מתאים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.