אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. בקרוב הולך להתחולל שיפוץ בבית. בין השאר עומד לקום לו קיר גבס, שעליו תתלה טלויזיה בגודל "42 או יותר. הבעיה היא שעדיין לא רכשתי טלויזיה, ולא מתלה, אז אני לא יודע בדיוק איך לסדר את הניצבים של הגבס שיתאימו למתלה. חשבתי להזמין את המתלה הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709701 האם הוא אוניברסלי ויתאים לכל הטלויזיות? האם יש לי אפשרות לדעת לפני ההזמנה שלו את המרווחים בין החורים שאדע לתכנן נכון את הקיר גבס? כי ראיתי גם מתלים שנראים אחרת (כמו פרפר) ואני מניח שזה לא אותם חורים. למרות שעכשיו כשאני מסתכל על זה, אני רק צריך לדאוג שיהיו שני פרופילים לרוחב איפה שהחורים, לא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני על סף יאוש... לא מצליח לחבר את הטלוויזיה שלי ל media Center בעזרת כבל HDMI הבנתי כבר שזו לא בעיית תוכנה.. כי ניסיתי כמה גרסאות של הדרייבר כולל גרסאות Beta. יש לי פלסמה 42 של fujicom הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הוידאו ממחשב הקולנוע הביתי דרך hdmi אני מצליח לראות דרך ה vga ברזולוצייה הטבעית של המסך 1024-768 כניסת ה hdmi בטלוויזיה עובדת כי אני רואה וידאו + סאונד אם אני מחבר xbox או PS3. למחשב קולנוע ביתי יש כרטיס מסך של nvidia 9500GT עם יציאת hdmi אמרו לי שאולי צריך כבל hdmi 1.3 אז קניתי כבל כזה וזה לא עזר ואז ניסיתי ממיר DVI -> hdmi גם לא עובד אפילו ניסיתי טלוויזיה אחרת samsung 40" גם שם התצוגה לא עבדה הטלוויזיה עצמה יודעת לעבוד עם HDMI גרסה 1.2 אולי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק לאמזון, משם אני רוצה לבחור את הנגן ... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/516876/ref=br_ca_/104-4703110-2248754 1.iRiver ChromeX iMP-150CK CD/MP3 Player with Car Kit 2.iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware 3.RioVolt SP350 Ultra-Thin CD-MP3 Player with Car Kit האם יש הבדל משמעותי באיכות הקול בין 1 ל2ו3 ??? ואם מישהו יכול פשוט לתת דעה על אחד הנגנים ... ועוד שאלה קטנה : הנגן IRIVER2 ניתן לרכישה בחול במחיר של 150$ ? (ראיתי שהוא די מאובזר רדיותסוללות נטענות תצוגה על השלט ועל הנגן ועוד) אז המחיר לא נראה לי סביר ...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להפוך ת'ארד דיסק מהמחשב הישן למקליט ישירות מהטלוויזיה, הדיסק אי די איי לא סאטה והדיוידי המקליט יש עליו חיבור יו אס בי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחד מהרמקולים שלי שבק חיים ואני צריך סט חדש. מחפש מערכת 2.1 במחיר של 250 ש"ח (+/-) עם גישה נוחה לאוזניות. חלק לא מבוטל מהזמן אני משחק עם אוזניות ולכן גישה נוחה לאוזניות זה קריטי. יש לציין שאני לא ממש שומע מוזיקה במחשב והסאונד מקורו בעיקר בגיימינג ומדי פעם סרטים. על מה הייתם ממליצים בטווח המחירים הזה? כל חנות בתחום פ"ת תהיה רלוונטית (אני יודע על באג ו-KSP באזור). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי את הצורב 3899 של hyundai שתומך DIVX ו XVID וכל החרטה הזה. באתר של אימיול הישראלי שמו עדכון FW שמאפשר תמיכה לנגן בכתוביות בעברית. צורבים את ה IMAGE מכניסים ל DVD וזה מעדכן. השאלה אם זה משהו ניסה את זה פה או יכול להגיד לי מה דעתו על זה... קצת חבל להרוס את הכונן אחרי שבוע בגלל FW. תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-