עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by elgard,

יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע

4. Started by ביצה,

אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DORAZABI,

אני מחפש מערכת קולנוע עם סאונד איכותי ומצאתי את זו שמתאימה פחות או יותר לתקציבי > http://www.pompa.co.il/pl_product~HTP072~149~0.htm מה דעתכם?...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by IsraHell29,

אני מקבל את האייפוד 20 ג'יגה בייט עם המסך הצבעוני בסוף השבוע. רציתי לדעת אם העדכון עברית שיש לאייפוד יעבוד עליו? אם אפשר בבקשה לקבל את האתר שבו יש את העדכון המצויין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dandisc,

Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Avi Levin,

לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Spirit Crusher,

יש איזה שהו נגן של 20GB שיתמוך בזמן הקרוב בעברית? ועזבו תעדכונים המפגרים שיש לאייריבר משהו שגם כשאתה מחפש בתיקיות אתה רואה תשמות של השירים ולא רק אחרי שאתה מפעיל תשיר כי מה זה נותן לך..אתה גם ככה מזהה את השיר אני מתכוון עברית רשמית תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Joha132,

שלום לכם, אני הרבה זמן מתכוון לקנות רמקולים איכותיים למחשב במחיר של עד 350 ש"ח.. קיבלתי המלצות על כמה סוגים, והבנתי שיש את Altec Lansing VS2421 2.1 שהם הכי מומלצים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 בכל מקרה, אני מחפש רמקולים של 2.1, במחיר של עד 350 ש"ח. * הייעוד שלהם: 1. משחקים. 2. סרטים. 3. מוסיקה - פחות, לא חובה בפול ווליום. * הדרישות: צליל נקי, רמקולים איכותיים, סאב טוב, שיספקו אותי מבחינת איכות וגם סראוונד למשל בסרטים וכו'.. אם יש לכם דגם כלשהו בדרישות הנ"ל, בבקשה תפרטו, בינתיים - אני מחפש חוות דעת מקצועיות על רמקולי Altec Lansing VS2421 2.1 שאני כמעט בטוח הולך לקנות. בבקשה תפרטו ואל תגידו "הם טובים" תרשמו בכמה מילים למה אתם אומרים ואם זה באמת משתלם. תוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rotemlp,

היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gadits,

קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by X-nOize,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Mastulio,

אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Master Boo,

שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום שלום! אני טס ביום שלישי לגרמניה ואני רוצה לקנות אוזניות טובות במחיר שפוי (200-400 ש"ח) ואין לי מושג מה למה אני לא מבין פשוט כלום! אני יודע מסניון ומחבר ש: Planetronics DSP500 הן מצויינות. הוא גם המליץ לי על החברה סנחהייזר או משהו כזה. בארץ ראיתי את האוזניות 5.1 של זלמן שנראות חמודות... בבקשה תעזרו לי אבל אני צריך שם מדוייק של דגם.. כדי לדעת מה לבקש. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pringles,

מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.