עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by YTZ,

שלום, אני צריך טלוויזיה של 42" בתקציב עד 4,000 ש"ח. הדרישות: כניסת USB שתומכת ב-NTFS וקוראת MKV ללא ציפוי מבריק (מט) במסך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Fortunes,

שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dans41,

שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ben-Dor,

אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?

8. אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה לאחר הרבה מאוד לבטים החלטתי לקנות את האזניות האלה, אני לא אודיופיל אבל רציתי להרגיש ולשמוע איכות ואני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד מהאזניות, איכות בנייה מעולה, הן לא מרגישות כבדות או קלות מידי. קצת תמונות כמו כן אני עדיין בשלבים הראשונים שלי בעולם אזניות משוק הגבוהה ואני מבין שהאיכות עוד תעלה לאחר שתקופת ה"הרצה" תסתיים, בנתיים הן מפיקות צליל נקי ואיכותי ומתאימות יחסית לסרטים, מוזיקה ומשחקים ממש טוב, אומנם קצת ביאס אותי שלא היה שום דרייבר לשליטה על באס ואיקולייזר כלשהו. מבחינת חומרים הם מצויינים, האזניות לא מרגישות זולות בכלל ההפך משדרות יוקרה. הספוגיות עשויות סוג של עור (לא נראה לי שעור אמיתי אבל הוא רך ונעים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי עכשיו רמקולים ישנים(משהו כמו 6-7 שנים) 2.1 של creative ואני מעוניין להחליף לחדשים. עכשיו השימושים שלי הוא בעיקר משחקים וסרטים. הרמקולים מיועדים להתחבר לטלוויזיה ולמחשב. עכשיו אני מתלבט בין מערכת 5.1 למערכת 2.0 איזה מערכת עדיפה לי לשימוש כמו שלי. על מערכת 2.0 חשבתי על הMicrolab SOLO 3C 2.0. ומערכת 5.1 אני לא ממש מכיר אז ישמח להמלצות. ישמח להמלצות בנושא תודה מראש עריכה: תקציב סביבות ה500 שקל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ben_G,

שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי אז ככה היו לי אוזניות AKG512 דווקא היו סבבה , הם נהרסו קיבלתי PHILIPS SHL8800, לא מרוצה בעליל אני מעוניין להשתדרג מהAKG512 יש רעיונות? הזמנה מEBAY באה בחשבון לגמרי כרגע אני לא משתמש במגבר או כרטיס קול מיוחד , תעדכנו אותי אם יש צורך במחירים האלה אני לא מעוניין לעלות יותר מדיי עם התקציב , הAKG512 עלו לי 125 חדשות , אני מוכן להשקיע כ100$ בערך תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, יש לי "מגבר" ישן בבית של חברת LG מדגם FFH-2020 יש לו חיבור SDPIF OUT בלוח שלי MSI Z77A-GD55 יש גם SDPIF OUT חברתי כבל COAX ביניהם אך אין סאונד כלל,במחשב הוא מזהה את החיבור אך אין כלל צליל. האם בגלל ששניהם "OUT" לא מתאפשר צליל? במידה ואני מביא מגבר JVC 5022V שיש לו גם את החיבור הזה האם אוכל לחבר אותו למחשב?

15. Started by haimamazavs,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zam,

היי. חבר הוריד קבצי mp3 מאתר רוסי (הוא עצמו ממוצא רוסי). הוא הוריד את הקבצים לדיסק והצליח לשמוע אותם במערכת שלו ובעוד cd rom אחר. כשהוא ניסה לשמוע את הדיסק באוטו, הדיסק הופיע כטרק אחד שלם אבל הוא לא הצליח לשמוע כלום למרות שהסידי הריץ את הדיסק כאילו הכל תקין. הוא חזר על הפעולה הזו עם עוד שני דיסקים אבל הבעיה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? תודה לכל מי שיוכל לעזור. אגב אם מישהו יכוללהמליץ על תוכנת צריבה חינמית אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by demonshlomo,

איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RonR,

שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Adar Tzivion,

אני מעוניין לקנות נגן בלוריי חדש, ה-PS3 לא נראה לי יחזיק עוד הרבה זמן. מתכנן להשקיע עד 600 שקל לנגן. מתכנן להזמין מאמזון בריטניה. אם צריך עוד פרטים או מידע אני אתן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by vek44,

חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני עדיין לא סגור אם LCD או רגילה אני רק יודע שאני יושב שעות מול הטלויזיה אממ מה עוד שתיהיה 100 הרץ בעיקרון זה מ 25 אינץ עד 32 לא יודע כולה חדר שינה תקציב עד 3000 בערך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shoko,

אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shloosh,

בן דוד עכשיו בניו יורק יכול להביא איזה נגן שאני רוצה. תקציב:280$ גגגגגגגג הקטע שאני לא רוצה להוציא את הכל... בא לי גם איזה אוזניות טובות או משהו אחר! איך הזן מיקרו? מה התכונות שלו? מה לגבי השימוש כדיסק קשיח נייד,איך מתבצעת העברת השירים? כי הצורה החיצונית שלו ממש ממש אהבתי אותה,ראיתי אחד שחור בבאג והוא ממש קטן ויפההההההה בטח תציעו לי את הקארבון אבל הוא פשוט די מכוער לפי דעתי... ויש גם את ה-h10 שעולה בדיוק 280$. בכל אופן אני עדיין מתלבט אם לקנות בכלל נגן, לא נראה שאני אשתמש בו כ"כ הרבה, אני אקח אחד לבצפר לא נראה לי שהוא יחזור חי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים