עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הLogitech Z-5500 וכרטיס הקול X-Fi XtremeMusic ... הרמקולים חוברו בחיבור אנלוגי והכל עבד אתמול ניסתי לחבר אותם דרך החיבור דיגיטלי ,ה 5500 תומכים בחיבור דיגיטלי אופטי\קוקסיאלי וה X-fi שלי תומך רק בחיבור דיגיטלי קוקסיאלי אז קניתי כבל Digital Coax במטרה לחבר את הרמקולים דיגיטלית אך כשאני מחבר אותם דרך ה Coax אני מקבל הודעת שגיאה בפנאל הבקרה של ה Z-5500 "NO DIGITAL DATA" , ניסתי להתעסק בדריוורים ולשנות שם את היציאות לדיגיטלי אך זה לא עוזר למישהו יש מושג אולי מה הבעיה ? או שאולי יכול להפנות אותי לפורומים אחרים בתחום ? ...ניסתי לחפש באתרים של logitech & Creative אך לא מצאתי שם תשובה למרות שהיו כמה דיונים על הבעיה הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by doritos1212,

היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Master Boo,

שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by My_Name,

איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by spc,

שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liron88,

איזה רמקולים 5.1 הכי טובים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elgard,

יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לקנות חיבור RCA למערכת של האוטו שלי (Kenwood KDC-2027) ואני רוצה לדעת אם יש כניסה לקבל כזה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ravid,

היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by massinvallus,

בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה

23. אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ArZi17,

אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים