אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות לנגן מדגם iriver h340. לא אוזניות כפתורים... וגם לא עם קשת. כזה דבר שמתלבש על האוזן. חשוב שיהיו איכותיות ורצוי באס טוב (לטראנסים). וכמובן שלא יהיו ענקיות... :\ אני קונה באמריקה ככה שהתקציב דיי חופשי. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי "מגבר" ישן בבית של חברת LG מדגם FFH-2020 יש לו חיבור SDPIF OUT בלוח שלי MSI Z77A-GD55 יש גם SDPIF OUT חברתי כבל COAX ביניהם אך אין סאונד כלל,במחשב הוא מזהה את החיבור אך אין כלל צליל. האם בגלל ששניהם "OUT" לא מתאפשר צליל? במידה ואני מביא מגבר JVC 5022V שיש לו גם את החיבור הזה האם אוכל לחבר אותו למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מה ההבדל בין האוזניות true wireless שבהן האוזניה יושבת לגמרי באוזן לבין כאלה עם מקל? מה יותר נוח להוציא מהאוזן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע עם סאונד איכותי ומצאתי את זו שמתאימה פחות או יותר לתקציבי > http://www.pompa.co.il/pl_product~HTP072~149~0.htm מה דעתכם?...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום! אני טס ביום שלישי לגרמניה ואני רוצה לקנות אוזניות טובות במחיר שפוי (200-400 ש"ח) ואין לי מושג מה למה אני לא מבין פשוט כלום! אני יודע מסניון ומחבר ש: Planetronics DSP500 הן מצויינות. הוא גם המליץ לי על החברה סנחהייזר או משהו כזה. בארץ ראיתי את האוזניות 5.1 של זלמן שנראות חמודות... בבקשה תעזרו לי אבל אני צריך שם מדוייק של דגם.. כדי לדעת מה לבקש. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-