אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי "מגבר" ישן בבית של חברת LG מדגם FFH-2020 יש לו חיבור SDPIF OUT בלוח שלי MSI Z77A-GD55 יש גם SDPIF OUT חברתי כבל COAX ביניהם אך אין סאונד כלל,במחשב הוא מזהה את החיבור אך אין כלל צליל. האם בגלל ששניהם "OUT" לא מתאפשר צליל? במידה ואני מביא מגבר JVC 5022V שיש לו גם את החיבור הזה האם אוכל לחבר אותו למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. חבר הוריד קבצי mp3 מאתר רוסי (הוא עצמו ממוצא רוסי). הוא הוריד את הקבצים לדיסק והצליח לשמוע אותם במערכת שלו ובעוד cd rom אחר. כשהוא ניסה לשמוע את הדיסק באוטו, הדיסק הופיע כטרק אחד שלם אבל הוא לא הצליח לשמוע כלום למרות שהסידי הריץ את הדיסק כאילו הכל תקין. הוא חזר על הפעולה הזו עם עוד שני דיסקים אבל הבעיה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? תודה לכל מי שיוכל לעזור. אגב אם מישהו יכוללהמליץ על תוכנת צריבה חינמית אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ;D אני מחפש לקנות נגן mp3 באיכות טובה. שמחירו ינוע בין 500-750 שקלים. דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *שיהיה גם disk on key . *בעל טייפ מנהלים. *נפח 1-2gb . וזהו בגדול... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-