אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים Z-340 של לוג'יטק מלפני איזה 6 שנים (2.1) שלאחרונה התחילו לעשות קצת בעיות אז חשבתי להשתדרג השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר רוק) ומדי פעם סרטים לכן חשבתי אולי ללכת הפעם ללכת על 2.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על רמקולים בסביבות ה 1000 ש"ח קראתי קצת וראיתי שממליצים פה לא מעט על microlab solo6 ו- solo 7 אבל יש לי מספר הסתייגויות מהם: 1. אין יציאה לאוזניות - מה עושים במידה ורוצים להשתמש באוזניות? 2. לפי מה שראיתי נותנים עליהם רק שנה אחריות שזה די מעט - האם יש איתם בעיות? אז הייתי רוצה לראות תגובות של אנשים מהפורום שמשתמשים בהם אם הם אכן שווים את הכסף תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי תנגן הזה לפני יומיים וחיברתי הכל חיבורי video לחיבורים בטלויזיה ב avi4 אבל כשאני בא לשים דיסק dvd שיש בו רט hd 720p הוא לא מסכים לקלוט האותו וכתוב לי שהדיסק לא נקרא ניסיתי הגדרות לחבר מאחורה בנגן כבל hdmi לא עזר.אני מיואש מה לעשות כדי שהוא יקרה תדיסקים? הדיסקים הם dvd-r .תודה מראש וחג חנוכה שמח לכולם.מקווה שיש משהו שמבין בזה! זה הנגן שיש לי למה הוא לא קורא ת hd? והאם אפשר לשים לו דברים של divx? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=19046&VariantID=19047 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=336&ProductID=19048&VariantID=19049 זה עוד מידע על הדגם אם אתם צרכים!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי קצת מחקר באינטרנט וגיליתי שבגדלים האלה אין מה להתעסק עם פלזמה, ושהדגם של סמסונג LA37A450 מומלץ. הבעיה עם הדגם הזה שהוא כבר קצת ותיק ושאין ממש חנויות שמוכרות אותו. אם כן, אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על טלויזיה לסלון, 37", עד 4000 שקלים (אפשר גם בפחות). חשובה כניסת HDMI אחת לפחות, חוצמזה, כמה שיותר דגש על איכות תמונה. ממה שראיתי בענין הPHILIPS נראות מעולה (ועולות בהתאם), האם הן באמת כאלה טובות או שמדובר במצב מיוחד שהוכנס בהן לתצוגה בחנויות החשמל? לגבי עניין התמיכה בFULL HD, האם ישנן טלויזיות מתאימות? בנוסף אשמח להמלצות על מקומות טובים בהם אפשר לקנות את הטלויזיה. אודה לכם אם תענו במהרה, העניין יחסית דחוף. ערב טוב ותודה מראש, יונתן
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לדעת איזו תוכנת קטלוג שירים (tag and rename) מומלצת. כרגע יש לי כמויות עצומות של שירים שאת חלקם העברתי מתוך דיסקים וחלקם הורדתי מהאינטרנט. הייתי רוצה לדעת מהי התוכנה המומלצת בשוק שיכולה לסרוק את כל השירים ולבצע את הפעולות הבאות: 1. הוספת פרטים ל-TAGים. 2. שינוי שמות הקבצים באופן תואם לכל השירים (חלק משמות השירים באנגלית, חלק בעברית וללא קוהרנטיות בשם). 3. הורדת עטיפות דיסקים (רובם המכריע של השירים שלי הם מדיסקים). תודה!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הלך לי הרסיבר הישן ואני צריך המלצה לרסיבר זול (2.5k) וטוב תומך ב-5.1 או יותר וכולל יציאה אופטית ויציאת hdmi לא כולל רמקולם וכ'ו אני חושב על ה-RXV463 של Yamaha או ה-TXSR507 של Onkyo תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, קניתי כבל HDMI 1080i, לחיבור בין הכרטיס מסך ( ATI HD5750 ) לבין הטלוויזיה שלי ( Panasonic lx8 -720p ). עכשיו הטלוויזיה כן מקבלת input של 1080i ובגלל זה קניתי את הכבל, הכל עובד רק שאיכות התמונה ( מתבטא הכי טוב בטקסט הכתוב ) היא פשוט גרועה. חיברתי לפני זה עם כבל VGA והאיכות פשוט הרבה יותר טובה. האם יש הבדלים באיכויות בין הכבלים השונים?? גם בעידן הדיגיטלי?! הכבל עצמו היה זול, נכון, אבל לא חשבתי שאמורים להיות כאלה הבדלים... אולי חיברתי או הגדרתי משהו לא נכון? בתודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע גם מה הפונט שמשתמשים בו בתרגום בקולנוע\בערוצי הטלוויזיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 8.3k צפיות
-
-
מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת. האם בכלל שווה להשקיע בחברה הזאת? אני חושב שלא, אבל אולי חכמים הרבה יותר ממני יגידו דווקא ההפך. -תודה. כמו כן מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים מנוסים עם החברה.
-
- 7 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעבר קניתי אוזניות טובות של AKG, הסאונד פצצה, אבל לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת כבר לא עבדה לי. שמתי אותן בצד. קניתי עוד אוזניות של סיינזר CX500 כדי להמשיך לשמוע, עוד פעם לא עבר הרבה זמן ואוזנייה אחת נשמעת חלשה מהשנייה. משכת/הפלת או אנערף האוזנייה צריכה להידפק. למה?! ניסיתי לשמור עליהם כמה שאפשר אבל כמה אפשר? מה אפשר לעשות בעניין? מישהו מכיר חנות שאפשר לתקן בהן אוזניות בזול כי אחריות אין לי.
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-