אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה מחו"ל את הלוגי'טק Z5500 ורציתי להוסיף בהזמנה כרטיס קול מקצועי בעל יציאות אופטיות(כמו שהבנתי הם הכי איכותיות ומעבירות את הסאונד בצורה הכי מושלמת) כי כרגע יש לי אונבורד פשוט מהמחשב שקניתי לפני כשנה. בנוסף ארצה גם להוסיף להזמנה את הכבלים האופטיים האלה - אני צריך ממש ארוכיםםם זה חדר שטיפה יותר גדול מהממוצע - 3X4 מטר לכן אצטרך להעביר את הכבלים לאורך כל הקיר. ארצה לדעת מהי העלות של כל הדברים האלה בנפרד מהרמקולים רציתי גם לדעת אם אצטרך לקנות כבלים אחרים מלבד האופטיים חוץ מהכבלים שבאים באריזה תודנ
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים טובים יותר בלי קשר למחיר ? תודה! עריכה: אני מבקש באמת בלי להתייחס למחיר....
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רשום על הרסיבר ששהוא לוקח 200W הרמקולים הקדמים הם (דגם E60) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 175W Power Handling (Continuous/Peak) 90W/360W הרמקול האמצעי הוא (דגם EC25) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 150W Power Handling (Continuous/Peak) 75W/300W רמקולים אחוריים הם (דגם E20) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 125W Power Handling (Continuous/Peak) 60W/240W סאב וופר הוא (E10) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 100W Power Handling (Continuous/Peak) 50W/200W מדובר על מערכת קולנוע יוקרתית ביותר של JBL…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היום סוף סוף רכשתי את המערכת של מיקרולאב איקס 23 אך נתקלתי בבעיה של כבלים קצרים מידי כשרציתי לתלות בפינות החדר ולחבר למגבר.. בערכה באים 4 רמקולים לוויניים, סנטר וסאבוופר. כלומר כדי לחבר למגבר נדרשים 6 חוטים. מצורף באריזה 2 חוטים באורך 6 מ' בשביל הרמקולים האחוריים ו 4 חוטים באורך 1.8 מ' בשביל כל השאר.. אורכים אלו קצרים מידי בשבילים ועלי להאריך את החוטים. החוט הוא שחור ומכיל בתוכו שני חוטים דקים (אדום ושחור) שמתחברים לאחרי הרמקולים. אשמח לעזרה/עצה של מי שנתקל בבעיה דומה וכיצד פתר אותה או חנות כלשהי בה אשר להשיג חוטים מתאימים.. האם זה בסדר להאריך ולא ישפיע איכות הסאונד? תודה מראש... צילום של החוט שעלי להאריך:
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משדר בתחנת רדיו מואזנת מאוד..ואני רוצה להתחיל לדבר בפלאפון ולהעלות אנשים לשידור..לעשות צחוקים, למתוח אנשים וכאלה.. עשיתי משתמש בספיקו קיבלתי מספר אבל כדי שישמעו את זה ברדיו אני צריך לעשות Stereo MIX.. וכאשר אני לוחץ בווינאמפ על Open Mixer זה לא עושה לי כלום. הבנתי שאין מיקסר כזה בWIN 7, מה אני יכול לעשות? זה משגע אותי...אני צריך לשים תפלאפון שלי על SPEAKER ולהצמיד למיקרופון כדי שישמעו את המאזין. תודה לעוזרים (: שבת שלום, מני חן.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס קול ממש פשוט 5.1 בשביל הרמקולים X540 שיש לי אחרי שתליתי אותם .. המוכר אמר לי שאני צריך להיכנס לביוס ולבטל את הכרטיס קול שיש לי ואז להתקין את הדרייבר והכרטיס קול הבעיה שלא מצאתי את זה בביוס והתקנתי בכל זאת את הכרטיס אחרי שלא מצאתי בהוספה והסרה את הדרייבר הקודם של הכרטיס לקודם קראו HD ADeck ולכרטיס החדש הדרייבר הוא PCI 3D configuration עכשיו כשאני מפעיל שיר אני לא שומע אותו .. מה לעשות? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. Logitech x540 Creative T6200 .2 תודה !
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי תנגן הזה לפני יומיים וחיברתי הכל חיבורי video לחיבורים בטלויזיה ב avi4 אבל כשאני בא לשים דיסק dvd שיש בו רט hd 720p הוא לא מסכים לקלוט האותו וכתוב לי שהדיסק לא נקרא ניסיתי הגדרות לחבר מאחורה בנגן כבל hdmi לא עזר.אני מיואש מה לעשות כדי שהוא יקרה תדיסקים? הדיסקים הם dvd-r .תודה מראש וחג חנוכה שמח לכולם.מקווה שיש משהו שמבין בזה! זה הנגן שיש לי למה הוא לא קורא ת hd? והאם אפשר לשים לו דברים של divx? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=19046&VariantID=19047 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=336&ProductID=19048&VariantID=19049 זה עוד מידע על הדגם אם אתם צרכים!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופשבוע נעים לכולם (: יש לי רמקולים שקיבלתי (לא חדשים) של creative. דגם SBS 2.1 370. הרמקול השמאלי עובד כמו שצריך אבל הרמקול הימני לא משמיע קול בכלל. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב שעוברת על שני הרמקולים וגם שם הימני לא משמיע קול. אודה מאוד לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח לספק (אני לא מבינה גדולה בזה, אז אם תוכלו להגיד מה אני צריכה לחפש). תודה!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-