אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע עם סאונד איכותי ומצאתי את זו שמתאימה פחות או יותר לתקציבי > http://www.pompa.co.il/pl_product~HTP072~149~0.htm מה דעתכם?...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הזרמה של סאונד דרך bluetooth מורידה את האיכות? כלומר, אם יש לי רסיבר כמו זה http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508754 ואני מחבר אליו אוזניות, הסאונד יהיה פחות טוב? עוד שאלה שהתלבטתי בה: יש לי פלאפון עם יציאת PL נוראית, אם בהזרמה דרך bloutooth האותות הם דיגטליים(?), זה אומר שאין שום השפעה של חומרת הפלאפון האנלוגית על איכות הצליל, ולכן בחיבור רסיבר אלחוטי איכותי אני אקבל סאונד הרבה יותר טוב מאשר יציאת ה-3.5mm המפוקפקת. האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי את הצורב 3899 של hyundai שתומך DIVX ו XVID וכל החרטה הזה. באתר של אימיול הישראלי שמו עדכון FW שמאפשר תמיכה לנגן בכתוביות בעברית. צורבים את ה IMAGE מכניסים ל DVD וזה מעדכן. השאלה אם זה משהו ניסה את זה פה או יכול להגיד לי מה דעתו על זה... קצת חבל להרוס את הכונן אחרי שבוע בגלל FW. תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משנה את המחיר לעד 150$ אני מעדיף אוזניות on ear עם מיקרופון ויכולת שליטה על הווליום והפלייבק. האוזניות ישמשו למוזיקה בעיקר של ראפ והיפ הופ. אם אפשר אני רוצה אוזניות שנראות טוב, בסגנון של האוזניות של דר דרה (הבנתי שזה מותג גרוע, נכון?). אם יש אפשרות לקפל אותם זה גם יהיה טוב. אני ממש לא מבין בזה, אז אם תוכלו לתת כמה שיותר אינפורמציה זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן (: אני מחפש רמקולים חדשים ואוזניות חדשות, נתחיל מהאוזניות תקציב: בערך 100$ אין לי שום בעייה לקנות מEBAY, ככה שתתפרעו, שומע רוק מטאל, אוהב לשמוע באסים טובים, אם זה משנה בתור נגן אני משתמש או בפלאפון SE VIVAZ או בנגן MP3 שלי בזמן שאני בריצה [נגן SANDISK CLIP] מעדיף אוזניות IN EAR ולא אוזניות שלובשים על הראש בגלל שאני רץ מלא עם מוזיקה בקשר לרמקולים, בעבר היה לי 5.1 אבל זה נדפק ותכלס, אני לא צריך את זה, אני מעדיף 2.1 איכותי, חשוב לי שיהיו באסים טובים וחזקים, ו2 רמקולים שלא יזייפו בוולים גבוהה שמדי פעם אני אוהב, עדיפות גדולה שיהיה שלט לוולים יחד עם חיבור לאוזניות, תקציב לרמקולים 600 שקל בערך. את הרמקולים אני קונה בארץ. אני אשמח להצעות והמלצות, תודה סה"כ בערך 1000…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק לאמזון, משם אני רוצה לבחור את הנגן ... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/516876/ref=br_ca_/104-4703110-2248754 1.iRiver ChromeX iMP-150CK CD/MP3 Player with Car Kit 2.iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware 3.RioVolt SP350 Ultra-Thin CD-MP3 Player with Car Kit האם יש הבדל משמעותי באיכות הקול בין 1 ל2ו3 ??? ואם מישהו יכול פשוט לתת דעה על אחד הנגנים ... ועוד שאלה קטנה : הנגן IRIVER2 ניתן לרכישה בחול במחיר של 150$ ? (ראיתי שהוא די מאובזר רדיותסוללות נטענות תצוגה על השלט ועל הנגן ועוד) אז המחיר לא נראה לי סביר ...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה פרטי המפרט של הלוח אם, - לחץ כאן הינה 2 תמונות של הכרטיס קול: 1 לחץ כאן 2 לחץ כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-