אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פרטי המפרט של הלוח אם, - לחץ כאן הינה 2 תמונות של הכרטיס קול: 1 לחץ כאן 2 לחץ כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקודד את השלט של הוט(האדום של המג'יק)למערכת סטריאו בדומה לאיך שהוא מקודד לטלויזיה...בכדיי להיפטר מהשלט של המערכת ולהישאר רק עם השלט של הוט. יש לו הריי לחצן "TV" לחצן "HOT" ולחצן "DVD VCR" אולי הלחצן הפנוי של הDVD VCR יכול להתקודד למערכת סטריאו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו רמקולים ישנים(משהו כמו 6-7 שנים) 2.1 של creative ואני מעוניין להחליף לחדשים. עכשיו השימושים שלי הוא בעיקר משחקים וסרטים. הרמקולים מיועדים להתחבר לטלוויזיה ולמחשב. עכשיו אני מתלבט בין מערכת 5.1 למערכת 2.0 איזה מערכת עדיפה לי לשימוש כמו שלי. על מערכת 2.0 חשבתי על הMicrolab SOLO 3C 2.0. ומערכת 5.1 אני לא ממש מכיר אז ישמח להמלצות. ישמח להמלצות בנושא תודה מראש עריכה: תקציב סביבות ה500 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי רמקולים Z2300 של לוג'יטק. כרטיס קול - SB XFI EXTREME בגלל שכל הכבלים קצרים ואני רוצה לפזרם בחדר יפה, הארכתי את כבל ה3.5 מ"מ ב-5 מטר. כמו כן אני רוצה להאריך את כבלי הRCA (לדעתי זה RCA ממש כמו הכבלים של הטיוי). 1. השאלה האם זה יגרום נזק (לפי מטב ידיעתי זה יגדיל ההתנגדות - אני צריך 3 מטר הארכה לכל אחד) ? ? ? 2. כמו כן, האם זה יפגע באיכות משמעותית? 3. שכחתי איך קוראים לדברים הקטנים האלה המחברים כבלים לקיר (כמו האלה של הכבלים שמהדקים אותם לקיר וכמה הם עולים) תודה רבה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לצרף לו כל כרטיס SD והוא פועל על סוללת AAA אחת. עריכה: לידיעה המקורית בENGADGET http://www.engadget.com/2006/04/07/evergreens-8-50-dn-2000-mp3-player/
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להפוך ת'ארד דיסק מהמחשב הישן למקליט ישירות מהטלוויזיה, הדיסק אי די איי לא סאטה והדיוידי המקליט יש עליו חיבור יו אס בי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-