אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו LCD 32 של האייר דגם l32a9aa1 עכשיו איך כדאי לחבר אותו למחשב הכבל צריך להיות באורך 15 מטר השאלה היא אם לחבר בdvi-vga או בקומפוננט? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Logitech X210 : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 Logitech X230 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=12245 קודם כל מה ההבדל בינהם? ומה דעתכם עליהם ? האם יש להם צליל נקי ומדויק? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(זה תת הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה, אם השאלה הייתה צריכה להישאל במקום אחר, אנא להעביר) יחובר לממיר של יס. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. לא משנה אם הכרטיס יהיה PCI או USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נתחיל, shall we? אתחיל בלציין שכרגע אין לי DAC. יש לי אחד בהשאלה, אבל אחרי שמכרתי את ה Digital Interface שממיר קואקסיאלי ל USB, אין לי איך לחבר אותו ככה זה כשמתקמצנים על לוח עם אונבורד בלי כניסה דיגיטלית. לא נורא. חיברתי את הבטא לכניסה האנלוגית עם חיבור 2 ל 1 (חח כן "מזרח תיכוני" לגמרי). ציפיתי להזדעדע. במקום זה, הסאונד שמוציא האונבורד הממזר נקי ומפורט להפליא. האם המרדף שלנו אחר DACים יקרים הוא מיותר? התשובה היא כן, אם שומעים רמקולים יוקרתיים של הארבת' ומשווים בסיבוב כפתור בין CDP של פיוניר לבין DACMAGIC לבין DACmini (הבחור שקנה ממני את המכשיר הזה). התביישתי לומר לו שאיני מבחין בהבדל בצליל בין שום מקור, אך הוא הקדים אותי ואמר לי שהוא מרגיש כך, אך שלא למטרה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פרטי המפרט של הלוח אם, - לחץ כאן הינה 2 תמונות של הכרטיס קול: 1 לחץ כאן 2 לחץ כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז זוהי הבקשה החדשה מכם... אחרי שרכשתי את ה FORTISSIMO III המשובח של הרקולס, אני רוצה לנצל אותו נכונה: ברשותי כרגע , שני רמקולים וסאב וופר של UMAX... ראשית, מה עליי לקנות? כלומר במה להתמקד? האם לקנות רק 4 רמקולים נוספים? או 5? האם לזרוק את ה UMAX? או להוסיף אליהם? האם זה בכלל אפשרי? על מה ללכת בכלל???? אני אבוד שנית, איזו חברה, ועל מה אתם ממליצים... השימוש העיקרי הוא שמיעת MP3 ומשחקים...כמו כן, מדי שבוע סרט ב DIVX... מוקרן על הטלוויזיה ואני יתחיל להוריד AC3... אז מה אתם אומרייייייים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע את המספר של פוליפון?{יבואן של iAudio}. אני חייב בדחיפות את המספר שלהם וכבר חרשתי את כל האינטרנט. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-