אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות במקרה כזה ... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ! תודה על העזרה תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם; אחריי מעבר דירה, החלטתי לחבר את הסט 5.1 שלי (microlab X23) לטלוויזיה, ולקנות מערכת 2.1 למחשב. העיצוב משחק תפקיד חשוב שכן המחשב ממוקם במרכז הדירה (עקב חוסר במקום אחר). הרמקולים ישמשו למוסיקה (לרוב) ולמשחקים (לפעמים) ושודכו לכ.קול Native Instruments Audio 2 DJ. חשבתי לכיוון JBL Creature או חלופות של Altec Lansing\microlab. כמו כן, יש באפשרותי לקנות Harman Kardon Soundsticks ב550 ש"ח. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תמורה טובה? מעוניין בעיקר למוזיקה ועבודה עם מוזיקה.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אתמול לראשונה חיברתי את המחשב למערכת קולנוע ביתית סוף הדרך עם רמקולים ריצפתים עוצמתיים במיוחד . שיחקתי ב-GTA SAN ANDRESSE בשעה לא מאוחרת ובעוצמות קול לא מוגזמת לטעמי ובכל זאת לתדהמתי ,שכניי היקרים החליטו שדווקא אצלי, 2 כנופיות סמים יריבות החליטו לערוך דו-קרב אקדחים ביניהן. .... שכניי הזמינו משטרה שלמרבה הפליאה הגיעה תוך זמן קצר . לצערי לא שמעתי בזמן את דפיקות המשטרה בדלת ,כך שנאלצתי בסופו של דבר לתת הסבר ארוך ומייגע ולשכנע אותם שקרטל הסמים הקולומביאני לא התנחל בדירתי הקטנה . הסיטואציה בדיעבד נראית משעשעת אבל החלטתי "עד כאן" . בפעם הבאה אני עלול להיתקל בשוטרים פחות סבלניים ולכן החלטתי לרכוש אוזניות שמסוגלות לדמות סביבה של 5.1 ערוצים בצורה מיטבית . החיבור צריך להת…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה כאן לפני שאני מתחרפן יש ברשותי את המפרט הבא: EX58-EXTREME לוח אם I950 מעבד (אינטל) GTX295 כרטיס גרפי של ZOTAC כרטיס קול מובנה על לוח האם אני מעוניין להעביר אודיו מהכרטיס לטלוויזיה. ידוע לי שלא ניתן לעשות את זה ב-HDMI עם כרטיס מסך של NVIDIA. קראתי קצת והבנתי שצריך לחבר כבל SPDIF. אבל לא הבנתי לאן צריך לחבר אותו, או איך. מהמחשב לטלוויזיה? מלוח האם לכרטיס המסך? אשמח אם תוכלו להפנות אותי למדריך, או לכתוב כאן כיצד ניתן לעשות את זה (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם: 1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000 2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג... והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל... אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה …
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חיבור ל-PC .שימוש משחקים ומוזיקה. תקציב 650 שח. טוב, תחילה נתקלתי בMICROLAD X16 ,שמחירם 500 שח. ויש את הסולו C6 שמחירם 650 שח. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע . למוזיקה, בטח הסולו מובילים, מה בנוגע למשחקי מחשב? והאם שווים את תוספת המחיר בכלליות על הX16?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-