עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hackermeir,

Logitech X210 : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 Logitech X230 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=12245 קודם כל מה ההבדל בינהם? ומה דעתכם עליהם ? האם יש להם צליל נקי ומדויק? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arkady,

אהלן (: אני מחפש רמקולים חדשים ואוזניות חדשות, נתחיל מהאוזניות תקציב: בערך 100$ אין לי שום בעייה לקנות מEBAY, ככה שתתפרעו, שומע רוק מטאל, אוהב לשמוע באסים טובים, אם זה משנה בתור נגן אני משתמש או בפלאפון SE VIVAZ או בנגן MP3 שלי בזמן שאני בריצה [נגן SANDISK CLIP] מעדיף אוזניות IN EAR ולא אוזניות שלובשים על הראש בגלל שאני רץ מלא עם מוזיקה בקשר לרמקולים, בעבר היה לי 5.1 אבל זה נדפק ותכלס, אני לא צריך את זה, אני מעדיף 2.1 איכותי, חשוב לי שיהיו באסים טובים וחזקים, ו2 רמקולים שלא יזייפו בוולים גבוהה שמדי פעם אני אוהב, עדיפות גדולה שיהיה שלט לוולים יחד עם חיבור לאוזניות, תקציב לרמקולים 600 שקל בערך. את הרמקולים אני קונה בארץ. אני אשמח להצעות והמלצות, תודה סה"כ בערך 1000…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MDK,

לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by moshe06,

האם הרסיבר הזה Pioneer VSXD514 הוא רסיבר טוב ונותן תמורה למחיר שלו 1580 שח ואים הוא יעשה את העבודה עים רמקולים טובים גם בסטריאו וגם בסראונד תודה רבה לכל העוזרים הינה קישור למוצר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36432

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by taurus007,

שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעוניין בקניית מחשב חדש שעיקרו היא צפייה בסרטים (3D) השאלה היא האם אני צריך כרטיס קול מסוים כדי לחבר את המחשב לרסיבר? אני מעוניין לשמוע באיכות גבוהה יש לי מערכת 5.1 ערוצים של הרמן קרדון ומגבר פיוניר שמשדר ב3D אני חושב שזה הפורום המתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bhmi12,

שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by haim85,

אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של ‏Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zam,

היי. חבר הוריד קבצי mp3 מאתר רוסי (הוא עצמו ממוצא רוסי). הוא הוריד את הקבצים לדיסק והצליח לשמוע אותם במערכת שלו ובעוד cd rom אחר. כשהוא ניסה לשמוע את הדיסק באוטו, הדיסק הופיע כטרק אחד שלם אבל הוא לא הצליח לשמוע כלום למרות שהסידי הריץ את הדיסק כאילו הכל תקין. הוא חזר על הפעולה הזו עם עוד שני דיסקים אבל הבעיה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? תודה לכל מי שיוכל לעזור. אגב אם מישהו יכוללהמליץ על תוכנת צריבה חינמית אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by r1sk,

יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by h5n1,

אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by daviditzhaky,

פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$

16. Started by civic,

שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Avi Levin,

אהלן, אני מתכוון לרכוש רמקולים ממערכת שמרכיבה 2 סאב-וופרים ו-2 רמקולים סטלייטים-מדפיים (אין לי בדיוק הגדרה אליהם...התיבה שלהם יותר גדולה משל סטלייטים אבל יותר קטנה משל מדפיים), אני מתכנן לשים בכל ערוץ סאב-וופר ורמקול אחד, והם ישמשו אותי כרמקולים קדמיים. לצורך הגברה יש לי 2 מערכות סטריאו, השאלה היא מה יהיה הפתרון הכי אפקטיבי ונציל, עומדות בפני מספר אפשרויות: 1. חיבור כל מערכת ל-2 רמקולים מאותו סוג ל-2 הערוצים (2 סאב וופרים למערכת אחת, 2 סטלייטים למערכת ה-2), כאן הקרוס אובר יהיה נציל מאוד ויהיה לי שטח גדול מאוד "לשחק" עם ההגברה 2. חיבור כל הרמקולים למערכת אחת, 2 רמקולים בטור בכל ערוץ (סאב וופר אחד וסטלייט אחד בכל ערוץ) וחיבור הקרוסים לרמקולים עצמם כאשר ל-LOW PASS אשתמש בחיב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by olmert,

שלום חברים יקרים אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב. אני בעיקר שומע טראנסים וחשוב לי שהסאב יהיה טוב. תקציב באזור ה500 שקל +- מעדיף - יש לכם איזה דגם שאתם מכירים? הבנתי שההרמן קרדון סתם יקרים ועכשיו הם גם ווירלס שזה בכלל מיותר.. הצעות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by habarbash,

טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by J0n1,

יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Josephus,

עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RonR,

שלום, אני קניתי מחשב לא מזמן, מרוצה אם זה מעניין אתכם, אז כמובן התקנתי כרטיס קול הכנסתי את הכבל לתוך המחשב והופה יש סאונד, מעלה אותו עד הסוף, ומה לעשות, זה לא מחזיק. עכשיו אני במצב שאני חושב שהבעיה עצמה בהגדרות או במשהו כלכך מטומטם שאני לא מצליח לחשוב עליו, אז במקום זאת החלטתי לפנות אליכם בבקשה שאם אתם מכירים איזה תוכנה שתגביר לי את הסאונד מעל ה100% במחשב שלי, שאני מאמין שיש איזה אמפליפייר שאתם מכירים, ואחרי ניסיונות רבים אני העדפתי לפנות אליכם, תודה מראש. אני מקווה מאוד שהת'ראד מתאים לפורום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by meninred,

טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים