עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hichkock,

אני צריך אוזניות טובות לנגן מדגם iriver h340. לא אוזניות כפתורים... וגם לא עם קשת. כזה דבר שמתלבש על האוזן. חשוב שיהיו איכותיות ורצוי באס טוב (לטראנסים). וכמובן שלא יהיו ענקיות... :\ אני קונה באמריקה ככה שהתקציב דיי חופשי. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Y-T-M,

לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?

4. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר איכותיים? והאם התוספת של ה-1000+ מצדיקה מבחינת איכות ועוצמה! ועוד יתרון שיש ל Z-5500 זה שאפשר לחבר אותה במקביל למחשב וגם לטלוויזה נכון? תקנו אותי אם אני טועה! אני יודע שלמוזיקה "עדיף" 2.1 אבל במקרה הזה ניראה לי שה- Z-5500 יתעלו על FX6021... ראיתי על ה Z-5500 ביקורת אחת בזאפ, איזה אחד טען שאחרי 15 דקות של שמיעה המערכת קורסת.. מישהו שמע מזה או שזה סתם מיקרה נדיר? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ArZi17,

אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by acker16,

קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ShameOnYou,

אני רוצה לקנות את הרמקולםי Creative T6200 אבל אני צריך מאריכים, אז הלכתי ל ksp שמה יש את הרמקולים די בזול, ורציתי לקנות את הסט, אך אמרו לי שהמאריכם האלו : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10363 לא מתאימים למערכת של הרמקולים, והכבלים ב T6200 הם כבלים יחודיים שהחברה יצרה. קיצר אני די בטוח שהם לא מבינים כלום, אך רציתי להיות בטוח שאני צודק, שהמאריכים האלו מתאימם והם לא יפגעו לי באיכות הסאונד! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בוקר טוב אני רציתי לחבר את המחשב לרסיבר בבית, וכדי ליהנות ממקסימום יכולות רציתי לחבר יציאה אדיגיטלית, הבעיה היא שב-ON BOARD אין לי יציאת SPDIF. רציתי לקנות כרטיס קול טוב ולא יקר מדי לטובת העניין. כל כרטיסי הקול שאני רואה עם יציאת SPDIF הם עם יציאת 3.5 מ"מ.... למה? מה רע ב-RCA או ביציאה אופטית רגילה (TOSLINK)? למה אין כרטיס כזה או שאני עושה משהו לא בסדר...?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GREATTHUNDER,

יש לי DVD שתומך בחיבורים USB + HDMI אני רוצה לחבר אליו לUSB דיסק חיצוני עם סרטי HD האם יהיה ניתן לראות HD בפלזמה? הטלוויזיה היא פלזמה HD-ready וסוג ה- DVD הואYepo D300HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JID300HDMI ה-DVD הזה תומך HD נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! בעקבות השקה של הטלוויזיות החדשות של סמסונג ברשת לגאסי אודיו בחיפה, מוצעים מחירים ממש ממש טובים על הטלוויזיות הנ"ל, אבל הבעיה שאין לי בכלל מקום להשוואה כי אין אף אחד בארץ שמוכר אותם עדיין. מדובר על סמסונג A650, שהיא בעצם טלוויזית LCD שתומכת בFULL HD בגודל 32 אינץ'! הסיבה שאני מעוניין בכזו טלווזיה היא מן הסתם לא רק לסרטים, אלא גם לעבודה בין היתר במקביל למסך המחשב. המחיר שהוצע לי הוא 6200 "במקום" 8000, אני מאמין שזה סתם משחק, אבל בלי קשר זה נשמע מחיר טוב. אז מה אתם אומרים? תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Josephus,

עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyaldar,

היי, אני יודע שכבר פתחתי thread לפני שבועיים, אבל אז לא נתתי מספיק פרטים ולכן הומלץ לי משהו שהוא בעייתי מבחינתי(SOLO 6C) וגם עליתי בתקציב מאז.. אז אפרט יותר: אני מחפש מערכת 2.1\2.0, לחדר קטן(6-8 מ"ר), הרמקולים עצמם ישבו על שולחן(DxW: 70x100) והבאס על הרצפה ולכן צריכים לא יותר מדי גדולים (יש לי בערך 36 ס"מ גובה בשבילם). אני מעדיף שתהיה שליטה נוחה(דרך הsatelite או שלט) על עוצמה, באס וטרבל(Treble, אפשר לוותר). עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. כרגע ממה שהצלחתי למצוא בארץ, אני נוטה יותר לכיוון צריך להיות יותר 2.1 כי מערכות של 2.0 נוטות לתפוס הרבה מק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעוניין ברסיבר עם 2 יציאות דיגיטליות וזוג רמקולים, לא סגור על סוג הרמקולים (ריצפתיים או מדפיים) אודה לכם על ההמלצות

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nas,

ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orninyo,

תקציב : 150 שח חשבתי על cx300 II או mx55 (שניהם של סנייזר) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת אוזניות לנגן IRIVER לצורכי מוסיקה, 2 מגבלות שיש לי הן: 1. האוזניות חייבות להיות IN EAR 2. מניעת כמה שיותר רעשי חוץ אני בעיקר שומע מוסיקה תוך כדי נסיעה ברכבת ואני רוצה להינות יותר מהמוסיקה ופחות מרעשי הנסיעה. עד עכשיו השתמשתי ב - SONY MDR EX51LP ועקב נפילתן בטרם עת (נקרע להן אחד החוטים) אני מעוניין במשהו קצת יותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אוריפ,

שלום! כבר קיבלתי פה המלצות בנושא דומה, אבל הדרישות שלי השתנו טיפה: אני רוצה לעשות מערכת סאונד טובה למשחקים וקצת שמיעת מוסיקה. אני חושב לקנות את האודיג'י 2 ZS, אולי את ה2 הרגיל, אבל לא פחות מזה. עכשיו בא עניין הרמקולים: אני לא יודע מה עדיף, או לקנות מערכת סראונד טובה (אני רוצה איכות טובה), או מערכת 2.1 טובה, שתיהם בהמלצתכם כמובן... השימוש העיקרי, כאמור, יהיה משחקים. האם המשחקים משתמשים בסראונד? כי אם לא אני אלך על מערכת 2.1, כי אני לא הולך לראות DVD על המחשב. בקיצור, אני צריך המלצה לרמקולים טובים לצרכים הנ"ל במחיר לא מוגזם (איזה 1000 ש"ח גג לרמקולים...). אם המחיר נמוך לסראונד, נלך על איזה 2.1 טוב... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maxwell10,

מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by +Eliran+,

מישו מכיר את האוזניות האלו? ואם כן הוא ממליץ עליהם? כמו כן האם מישו מכיר את האתר שמוכר אותם? האתר:http://www.ecost.com/ecost/ecsplash/shop/detail~dpno~974352.asp תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים