עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מגן,

מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iSolt,

נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה

3. Started by daviditzhaky,

פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$

4. Started by אוריפ,

שלום! כבר קיבלתי פה המלצות בנושא דומה, אבל הדרישות שלי השתנו טיפה: אני רוצה לעשות מערכת סאונד טובה למשחקים וקצת שמיעת מוסיקה. אני חושב לקנות את האודיג'י 2 ZS, אולי את ה2 הרגיל, אבל לא פחות מזה. עכשיו בא עניין הרמקולים: אני לא יודע מה עדיף, או לקנות מערכת סראונד טובה (אני רוצה איכות טובה), או מערכת 2.1 טובה, שתיהם בהמלצתכם כמובן... השימוש העיקרי, כאמור, יהיה משחקים. האם המשחקים משתמשים בסראונד? כי אם לא אני אלך על מערכת 2.1, כי אני לא הולך לראות DVD על המחשב. בקיצור, אני צריך המלצה לרמקולים טובים לצרכים הנ"ל במחיר לא מוגזם (איזה 1000 ש"ח גג לרמקולים...). אם המחיר נמוך לסראונד, נלך על איזה 2.1 טוב... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ArZi17,

אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by acker16,

קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by deathil93,

שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by maxwell10,

מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by IsraHell29,

אני מקבל את האייפוד 20 ג'יגה בייט עם המסך הצבעוני בסוף השבוע. רציתי לדעת אם העדכון עברית שיש לאייפוד יעבוד עליו? אם אפשר בבקשה לקבל את האתר שבו יש את העדכון המצויין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. AKG - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=563&t=4 Audio technica - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=566&t=43 לא כ"כ משנה לי הפורמט, והמחיר גם גמיש מאוד. איזה דגמים מעניינים יש שם? ניסיתי לעשות בדיקה בעצמי אבל אני לא מוצא ביקורות/השוואות למרבית הדגמים שמוצעים שם. היום יש לי Sennheiser HD 280 PRO. ונגן iAudio d2. למרות שלרוב אני שומע מהמחשב בבית/משרד. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by steelmanx,

אחותי רוצה לקנות אוזניות ,IN-EAR ראיתי שבהמלצות הזולות יש את הCX300 אבל בחיפוש בAMAZON יש הרבה סוגים שונים שלו איזה דגם מדוייק הוא הזה המומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטיס קול sound blaster live value עכשיו מחובר לכרטיס קול שלי מערכת סטריו אם 4 רמקולים אני שומע די טוב איתם אבל לא בסראונד כמו שהכרטיס תומך לי איך אני עושה את זה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נוצר לי מן סדק או שבר במסך של המיני דיסק שלי (mzn-707) ועכשיו יש כתמים שחורים כאלה במסך ואין לי מושג מה אני עושה!! המיני דיסק נקנה בחו''ל ככה שאין לי אחריות. איפה אפשר לתקן את זה? פעם קודמת שהייתה לי בעיה פניתי לישפאר והם רצו לשחוט אותי במחיר (הדיסק של התוכנה). עכשיו גם אין להם אתר באינטרנט משום מה. ואני לא יודע איך ליצור איתם קשר. מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה והאם התיקון יהיה יקר? המסכים האלה יקרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by massinvallus,

בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nondos,

רכשתי מכשיר דיוידי של LG מודל 8721P הדיוידי עובד מצוין ומריץ לי את כל הפורמטים וגם כתוביות הבעיה היא שהכותביות מופיעות בגיבריש למישהו יש מושג איך לצורב סרטים כך שהכתוביות יצאו בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by qet1,

שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by carman6,

אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bhmi12,

שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים