אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הסטרימר הזה כדי לחבר לטלוויזיה 4k בסלון אבל אני רואה שהוא כבר ותיק. מצד שני אני לא מוצא דגם חדש יותר. מישהו יודע איך ואיפה אני מברר אם עומד לצאת מכשיר חדש יותר בקרוב ואם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טלוויזיה שאוכל להשתמש בה כמסך מחשב (במקום מלא מסכים נפרדים, לשימושי פרודוקטיביות). 4K בגלל שטח העבודה הענק ו42-43 אינץ׳ בגלל הPPI המצוין (103~, הטקסט יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה אותו). צריך Chroma 4:4:4 וinput lag נורמלי (נראה לי צריך לבטל video processing וכאלה, או לשים Game Mode בחלק) כדי שלא יהיה לי דיליי מציק עם העכבר. פאנל מעדיף IPS, אבל גם VA בסדר אם מדובר בפאנל מוצלח (מצד שני אולי רעיון לא טוב בגלל הזוויות צפייה.. אשב קרוב מאוד למסך והצדדים יהיו בזווית ממני). צריך גם רמקולים מובנים נחמדים, כי אני לא הולך להוסיף רמקולים חיצוניים. יש חיה שעונה על כל זה? מישהו עבר על הדגמים ויכול להמליץ? מצאתי בזאפ: TCL 43P8 TCL L43P65US …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכו לי CX300II אאל"ט. לא שומעים באוזניה אחת בגלל הכבל. כשקניתי אותם במקור זה היה בשביל נגן מוזיקה נייד. יותר מאוחר קניתי סמארטפון שהחליף לגמרי את הנגן בתפקידו. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות שיהיו לא פחות טובות מהקודמות (לא שהם היו משהו...) ויחד עם זאת שיהיה בהם גם דיבורית לסלולרי. אין לי מושג מה מתאים ומשתלם לקנות. אשמח לקצת עזרה בעניין הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול להזמין אותו ב 650 ש"ח. יש למישהו ניסיון עם אוזניות האלו ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הסתכלתי בחוברת של הרמקולים שלי וראיתי במפרט את שני המושגים output power/driver וליד כל אחד מהם היה רשום מספר שונה של וואט לרמקולים. מכאן השאלה - מה הכוונה בשני אלה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה שמע אותם? לא סתם האזין להם בחנות ממש שמע הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב עד 950 שקל בלי חריגה ? השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה http://zap.co.il/model.asp?model_id=152063
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה היו לי אוזניות AKG512 דווקא היו סבבה , הם נהרסו קיבלתי PHILIPS SHL8800, לא מרוצה בעליל אני מעוניין להשתדרג מהAKG512 יש רעיונות? הזמנה מEBAY באה בחשבון לגמרי כרגע אני לא משתמש במגבר או כרטיס קול מיוחד , תעדכנו אותי אם יש צורך במחירים האלה אני לא מעוניין לעלות יותר מדיי עם התקציב , הAKG512 עלו לי 125 חדשות , אני מוכן להשקיע כ100$ בערך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-