אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי נע סביב ה - 500/600 שקלים לקניית רמקולים. חשבתי על - Microlab Solo 5C 2.0 ללא סאב. מעניין אותי אם היעדר הסאב וופר שלא קיים ברמקולים הנ"ל, יפריע להם בהפקת צלילי באס נקיים? בגדול, זו מערכת שמפיקה - 80 Watt RMS ואני חושב שזה אמור להספיק. אגב, אני גר באילת ואני מתכוון לקנות ב KSP. הנה הלינק למוצר אותו אני חושב לרכוש - http://ksp.co.il/?uin=16134 כמו שאתם שמים לב, המחיר בהתאם וזול ביחס לשאר הארץ. זה הכרטיס קול:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לרכוש רמקולים ממערכת שמרכיבה 2 סאב-וופרים ו-2 רמקולים סטלייטים-מדפיים (אין לי בדיוק הגדרה אליהם...התיבה שלהם יותר גדולה משל סטלייטים אבל יותר קטנה משל מדפיים), אני מתכנן לשים בכל ערוץ סאב-וופר ורמקול אחד, והם ישמשו אותי כרמקולים קדמיים. לצורך הגברה יש לי 2 מערכות סטריאו, השאלה היא מה יהיה הפתרון הכי אפקטיבי ונציל, עומדות בפני מספר אפשרויות: 1. חיבור כל מערכת ל-2 רמקולים מאותו סוג ל-2 הערוצים (2 סאב וופרים למערכת אחת, 2 סטלייטים למערכת ה-2), כאן הקרוס אובר יהיה נציל מאוד ויהיה לי שטח גדול מאוד "לשחק" עם ההגברה 2. חיבור כל הרמקולים למערכת אחת, 2 רמקולים בטור בכל ערוץ (סאב וופר אחד וסטלייט אחד בכל ערוץ) וחיבור הקרוסים לרמקולים עצמם כאשר ל-LOW PASS אשתמש בחיב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-