עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב - 2700 שקל מקסימום 3000 אם אני יצליח לגרד עוד קצת. שימושים - גיימינג במחשב, יחובר גם לממיר YES עם צפייה בתכני HD (עדיף מאוד FHD כי אני יושב קרוב למסך) עדיף מהחנויות BestBuy, Bigbox או כל חנות מומלצת בקריות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yamedi,

שלום לכולם לפני זמן מה שאלתי פה איזה נגן לקחת והמליצו לי פה בפורום ללכת על הנגן iAudio G3 2GB אבל הרכישה התעקבה עקב בעיות עם היבואן. ולכן רציתי לדעת איזה מבין שני הנגנים יותר טוב , מה יותר כדאי ? שניהם בנפח של 1 גיגה. זה ה- iAudio U2 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=308&catId=17 יש גם דגם של 2 גיגה של ה-U2 , אבל רציתי לדעת מבחינת התכונות של המכשיר מי יותר טוב זה ה- iBead 400 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId=17 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by EQliz24,

אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IsraHell29,

אני מקבל את האייפוד 20 ג'יגה בייט עם המסך הצבעוני בסוף השבוע. רציתי לדעת אם העדכון עברית שיש לאייפוד יעבוד עליו? אם אפשר בבקשה לקבל את האתר שבו יש את העדכון המצויין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by jitz,

אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dor_r,

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ? אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט . תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mccartney,

שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Raanan30,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by maor5,

שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by סלרי,

מה אתם אומרים על הדגם הזה ביחוד בשל המחיר הממש זול שלו diamond audio-3025 פרטים אליו: http://www.diamondaudio.com/MultiMedia/ תבחו בדגם 3025

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by HAI_E,

אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Adar Tzivion,

אני מעוניין לקנות נגן בלוריי חדש, ה-PS3 לא נראה לי יחזיק עוד הרבה זמן. מתכנן להשקיע עד 600 שקל לנגן. מתכנן להזמין מאמזון בריטניה. אם צריך עוד פרטים או מידע אני אתן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, ;D אני מחפש לקנות נגן mp3 באיכות טובה. שמחירו ינוע בין 500-750 שקלים. דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *שיהיה גם disk on key . *בעל טייפ מנהלים. *נפח 1-2gb . וזהו בגדול... אשמח לעזרה בנושא.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by carman6,

אני לא מצאתי פורום שהשאלה הזו יותר מתאימה לו ככה שאם זה לא המקום תעבירו... אני צריך המלצה לכרטיס קול כמה שיותר איכותי עד 200 ש"ח כולל מאיזו חנות (בצפון)... תודה מראש לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים