עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Uri_s,

שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Josephus,

עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yonir,

יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BigBrownBalls,

וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור. בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! כבר קיבלתי פה המלצות בנושא דומה, אבל הדרישות שלי השתנו טיפה: אני רוצה לעשות מערכת סאונד טובה למשחקים וקצת שמיעת מוסיקה. אני חושב לקנות את האודיג'י 2 ZS, אולי את ה2 הרגיל, אבל לא פחות מזה. עכשיו בא עניין הרמקולים: אני לא יודע מה עדיף, או לקנות מערכת סראונד טובה (אני רוצה איכות טובה), או מערכת 2.1 טובה, שתיהם בהמלצתכם כמובן... השימוש העיקרי, כאמור, יהיה משחקים. האם המשחקים משתמשים בסראונד? כי אם לא אני אלך על מערכת 2.1, כי אני לא הולך לראות DVD על המחשב. בקיצור, אני צריך המלצה לרמקולים טובים לצרכים הנ"ל במחיר לא מוגזם (איזה 1000 ש"ח גג לרמקולים...). אם המחיר נמוך לסראונד, נלך על איזה 2.1 טוב... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by habarbash,

טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amichay,

שלום רב קניתי לאחרונה מגבר של הרמן-קרדון,המכשיר בא עם שלט שניתן להזין לתוכו את מכשירי המדיה השונים,בקצרה שלט אוניברסלי,ללא כל בעיה הצלחתי להזין את הטלביזיה [שרפ]את הקומפקט[סוני] וואת שניהם השלט מפעיל ללא כל בעיה,אבל את הDVD שלי שהוא יונדאי ואת ממיר הכבלים של HOT של סמסונג לא הצלחתי להפעיל בשום אופן, בחוברת של המגבר שי את הקודים של המכשירים אותם ניתן להזין לתוך השלט,אבל גם לאחר שהזנתי אותם המכשירים לא פעלו,בשלט ניתן לבצע סריקת קודים אוטמטית,גם זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor_r,

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eyaldar,

היי, אני יודע שכבר פתחתי thread לפני שבועיים, אבל אז לא נתתי מספיק פרטים ולכן הומלץ לי משהו שהוא בעייתי מבחינתי(SOLO 6C) וגם עליתי בתקציב מאז.. אז אפרט יותר: אני מחפש מערכת 2.1\2.0, לחדר קטן(6-8 מ"ר), הרמקולים עצמם ישבו על שולחן(DxW: 70x100) והבאס על הרצפה ולכן צריכים לא יותר מדי גדולים (יש לי בערך 36 ס"מ גובה בשבילם). אני מעדיף שתהיה שליטה נוחה(דרך הsatelite או שלט) על עוצמה, באס וטרבל(Treble, אפשר לוותר). עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. כרגע ממה שהצלחתי למצוא בארץ, אני נוטה יותר לכיוון צריך להיות יותר 2.1 כי מערכות של 2.0 נוטות לתפוס הרבה מק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כרטיס קול sound blaster live value עכשיו מחובר לכרטיס קול שלי מערכת סטריו אם 4 רמקולים אני שומע די טוב איתם אבל לא בסראונד כמו שהכרטיס תומך לי איך אני עושה את זה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dindin123,

אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by -LosNir-,

יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sheelonchik,

לינק לאמזון, משם אני רוצה לבחור את הנגן ... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/516876/ref=br_ca_/104-4703110-2248754 1.iRiver ChromeX iMP-150CK CD/MP3 Player with Car Kit 2.iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware 3.RioVolt SP350 Ultra-Thin CD-MP3 Player with Car Kit האם יש הבדל משמעותי באיכות הקול בין 1 ל2ו3 ??? ואם מישהו יכול פשוט לתת דעה על אחד הנגנים ... ועוד שאלה קטנה : הנגן IRIVER2 ניתן לרכישה בחול במחיר של 150$ ? (ראיתי שהוא די מאובזר רדיותסוללות נטענות תצוגה על השלט ועל הנגן ועוד) אז המחיר לא נראה לי סביר ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני על סף יאוש... לא מצליח לחבר את הטלוויזיה שלי ל media Center בעזרת כבל HDMI הבנתי כבר שזו לא בעיית תוכנה.. כי ניסיתי כמה גרסאות של הדרייבר כולל גרסאות Beta. יש לי פלסמה 42 של fujicom הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הוידאו ממחשב הקולנוע הביתי דרך hdmi אני מצליח לראות דרך ה vga ברזולוצייה הטבעית של המסך 1024-768 כניסת ה hdmi בטלוויזיה עובדת כי אני רואה וידאו + סאונד אם אני מחבר xbox או PS3. למחשב קולנוע ביתי יש כרטיס מסך של nvidia 9500GT עם יציאת hdmi אמרו לי שאולי צריך כבל hdmi 1.3 אז קניתי כבל כזה וזה לא עזר ואז ניסיתי ממיר DVI -> hdmi גם לא עובד אפילו ניסיתי טלוויזיה אחרת samsung 40" גם שם התצוגה לא עבדה הטלוויזיה עצמה יודעת לעבוד עם HDMI גרסה 1.2 אולי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מערכת 5 רמקולים שמחוברים למחשב, הבעיה שהכרטיס שלי מוציא רק ל-2 רמקולים. 2 שאלות: 1. אם אני יקנה כרטיס קול 5.1 או 7.1 אז אני יוכל לחבר את כולם? (באמצעות המגבר כמובן) 2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף מבין 3 הראשונים?: (ואולי יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בתקציב הזה?) http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46617=46621&orderby=price ואגב מה ההבדל בינם? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.