עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shh52,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את המוצר PRO JECT DAC USB BOX ושאני משתמש בו עם חיבור קוקסיאלי דרך המחשב הנייח הכל מצוין אבל שאני מחבר אותו בUSB דרך הלפטופ אני שומע צפצופים (BEEPs) פעם בדקה בערך.. יש הצעות איך לפתור את הבעיה? תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שמתי לב שכשאני עושה שאפל בפעם הראשונה השירים מתנגנים בסדר אקראי, כמו שצריך אבל אחרי שהוא מסיים לנגן את כל השירים הוא מנגן אותם שוב בדיוק באותו סדר של הפעם הקודמת, כלומר אחרי שיר X תמיד יבוא שיר Y ניסיתי להפעיל מחדש את המכשיר, לכבות את מצב השאפל ולהפעיל אותו מחדש ושום דבר לא עזר עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או שזה רק במכשיר שלי?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. היי לאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק במשחקים רמקול צד שמאל פשוט משתתק. מדובר גם על משחקים דרך סטים וגם לא, כך שזה לא עניין תוכנתי. לעומת זאת, כשאני מפעיל מוזיקה (גם רגע אחרי) רמקול צד שמאל מתחיל לחזור אט אט לתפקוד. בדקה הראשונה יש 70:30 בעוצמת הקול לטובת הרמקול הימני (בדקתי עם הדגמה של אותו צליל בשני הרמקולים דרך לוח הבקרה), ולעומת זאת אחרי 3-4 דקות הרמקולים חוזרים לתפקוד 50-50 מלא. יש לציין שזה קורה מדי פעם, לא משהו שיטתי, אבל בהחלט קורה יותר מאשר לא. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by Guymz,

אהלן לא ידעתי איפה לפרסם את זה, כי זה לא ממש מחשבים. יש לי פלזמה סמסונג 50 אינץ', שרק לאחרונה חיברנו אותה לממיר yes hd. הבעיה היא שיש כמו "חתך" כזה בתצוגה כאשר רואים ערוצים שמשודרים בhd. אני לא ידעתי מה לחפש בגוגל אפילו, לא יודע איך לקרוא לזה! אז צילמתי את זה בוידאו: http://www.youtube.com/watch?v=t9idaMnj40Y ניסיתי להחליף כבל, החלפתי שקע בטלויזיה והחלפתי גם לממיר hd אחר אך ללא הצלחה. אולי פספסתי איזה הגדרות בממיר או בטלויזיה שעליי לשנות? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by Or94,

ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by oorlevi,

חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by avi112211,

יש לי מדיה פלייר 11 ויש לי איתה בעיה מוזרה מאוד. ברגע שאני שם מוזיקה הכל טוב ויפה אבל ברגע שהמוזיקה צריכה להיות קצת יותר רועשת וחזקה, המדיה פלייר כאילו מורידה את העוצמה של הסאונד, כאילו היא מאזנת אותה. מה עושים נגד זה? (מצטער על התאור המוזר הזה, אין לי דרך אחרת לתאר את זה) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by arpa,

הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by Bug2000,

יש לי שתי DVD בבית, אחד של DAYTEK ואחד של FUJICOM . שתיהם לא מזהירים ולא של חברות ידועות, אבל הם עושים את העבודה. בזמן האחרון צרבתי כמה סרטים של 2.2GB בקובץ אחד וה DVD של DAYTEK קורא סרט כזה עד החצי ואז מפסיק. ה DVD של FUJICOM קורא שלושת רבעי מהסרט ויוצא לקראת הסוף. חשוב לציין שסרטים בגודל של 1.5GB עובדים בלי בעיות. יש לכם מושג אם הבעיה יכולה להיות באופן הצריבה של אותם הסרטים ? אני צורב ב NERO 8 ULTRA EDITION ב UDF . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שאני שומע מוזיקה הייתי מעביר את זה לה 2.1 כי היו שומעים לפי דעתי יותר טוב , והיו שומעים עכשיו שאני מעביר פתאום נוצרה בעיה שאני מפעיל שיר בה 2.1 אני לא שומע כלום ושאני מעביר לה 5.1 שוב שומעים הכל רגיל ... לא יודע מה קרה זו לא בעיה ברמקולים זה בטוח בכל אופן שאני על 2.1 ועושה tast אז כן שומעים .. ואחרי לא שומעים מה קרה לעזעזל .??.. זו בעיה מוזרה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by TaL_F,

שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שהתחילה קודם. כשאני שומע מוזיקה למשל הסאונד נהיה איטי וצרוד מוזר כזה, אבל זה בעיקר קורה כשהמחשב חושב הרבה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  17. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by galz,

אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. יש לי כרטיס של Creative Sound Blaster 5.1 הפשוט פירמטתי היום והכל עובד כמו שצריך, לאחר שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך, הסאונד פתאום לא עובד, בDevice Manager הכרטיס מופיע, המחשב מזהה את הכרטיס, אבל משום מה אני לא שומע כלום, גם בControl Panel בSounds and Audio Devices, הכרטיס קול שהוא בוחר זה הSound Blaster. יש לציין שיש לי גם On-Board SigmaTel Audio של אינטל מהלוח-אם, יכול להיות שזה מפריע, אבל מקודם זה עבד, ככה שאני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by yuvalkob,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה היום ברמקולים: כל: כל פעם שאני לוחץ על מקש במקלדת יש רעש מוזר מהרמקולים (מעין פיצוץ) וגם שאני לא לוחץ יש רעשים מעצבנים שמזכירים רוח כל הזמן ניסיתי להחליף חוט וזה לא עזר. אני צריך תשובה ממש דחוף. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל יש בעיה: בוואלהשופס רשום שהוא מציג ליריקס אבל בנטאקשן לא רשום שהוא מציג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2084915 http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1385009 מישהו יודע אם הוא מציג או לא?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by Linkin Park,

יש לי את ה-ADA880 של אלטק. בכל פעם כאשר הרמקולים מופעלים ותוך כדי אני מדליק/מכבה את האור בחדר הרמקולים מפסיקים לפעול לשנייה ואז ממשיכים. אם למישהו יש איזה רעיון אז שיזרוק... תודה!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by אiנליין,

ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת…

24. כאשר שומעים מוזיקה MP3 ב WINDOWS MEDIA יש רעשים מוזרים בישירים בגלל מה זה יכול לנבועה? יש לו פנטיום4 1600 כרטיס קול גנרי און בורד 256 זכרון רם WINDOWS XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.