עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daviditzhaky,

פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$

2. Started by Idan Minkov,

היי אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה גודל 65 אינצ כרגע הסתכלתי על סמסונג Samsung QE65Q80A אני לא ממש חזק בתחום ואני אשמח להכוונה התקציב הוא עד 4500 ואני מעדיף סמסונג (קנייה בארץ)

3. Started by DUDEnamE,

http://www.cnet.com/products/logitech-bluetooth-speakers-z600/ משהו בסגנון הזה, שומע לרוב רוק פרוגרסיב/מטאל/קצת אלקטרוני. עד 600 שקל~ אני מחפש המלצה ממשהו ששמע רמקולים כאלה, כיום יש לי altec ATP3 מרוצה מה עדד הגג!. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by סלרי,

מה אתם אומרים על הדגם הזה ביחוד בשל המחיר הממש זול שלו diamond audio-3025 פרטים אליו: http://www.diamondaudio.com/MultiMedia/ תבחו בדגם 3025

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mohsi_ha,

שלום אודה בבקשה לעזרתכם מה לקנות ? איזה דגם? חברה ? אני צריך רמקול נייד / בידורית , השימוש זה לפקיניק / אירוע משפחתי. מה שחשוב לי 1. עוצמה חזקה 2. איכות מוזיקה טובה 3.מחיר עד 1200 שח (ניתן לחרוג עד 200 שח) 4.כולל מיקרופון . תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ramax,

הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן. קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן. נתקלתי בשתי אפציות, האחת: SENNHEISER HD201 השניה, SONY MDR-V150. קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח.. השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים... האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה. אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M. תודה מראש וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. AKG - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=563&t=4 Audio technica - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=566&t=43 לא כ"כ משנה לי הפורמט, והמחיר גם גמיש מאוד. איזה דגמים מעניינים יש שם? ניסיתי לעשות בדיקה בעצמי אבל אני לא מוצא ביקורות/השוואות למרבית הדגמים שמוצעים שם. היום יש לי Sennheiser HD 280 PRO. ונגן iAudio d2. למרות שלרוב אני שומע מהמחשב בבית/משרד. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bhmi12,

שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guy 12,

אני מחפש כרטיס קול של החברה הנ"ל הוא יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה עד 1000 שח ומישה אל תקפוץ ישר השתמשתי בחיפוש וזה לא ענה על שאלתי אז איזה כרטיס אתתם ממליצים לי ואין לי איזה אוזן של מוזקאי אז אני צריך ברטיס איכותי אבל לא מקצועי נ.ב איך הכרטיס x-gamer? תודה לעונים גיא

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kobiatti,

חיברתי את המחשב באמצעות כבל DVI-HDMI לטלוויזיה (HDMI1)-מתקבלת תמונה. בנוסף חיברתי את המחשב לטלוויזיה באצעות כבל RCA , אבל לא מתקבל סאונד... עזרה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hagai-,

לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אפשר המלצה לאוזניות שהן גם בלוטוס וגם יש אופציה לחיבור בכבל? אם יש מסנן רעשים עדיף... טווח מחירים של עד 75$ (בעדיפות להזמין מחו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dudidu08,

אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר איכותיים? והאם התוספת של ה-1000+ מצדיקה מבחינת איכות ועוצמה! ועוד יתרון שיש ל Z-5500 זה שאפשר לחבר אותה במקביל למחשב וגם לטלוויזה נכון? תקנו אותי אם אני טועה! אני יודע שלמוזיקה "עדיף" 2.1 אבל במקרה הזה ניראה לי שה- Z-5500 יתעלו על FX6021... ראיתי על ה Z-5500 ביקורת אחת בזאפ, איזה אחד טען שאחרי 15 דקות של שמיעה המערכת קורסת.. מישהו שמע מזה או שזה סתם מיקרה נדיר? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 47,

אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by מגן,

מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shlompy,

לא מוצא עליה שום מידע באינטרנט... או על הסדרה...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.