עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KingYog,

יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי: יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט. אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם: יצרן: TOSHIBA גודל: 42" טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...) דגם שלט: CT -90319 כניסות שאני יודע עליהם: מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMI בצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMI מקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Lior4543,

שיהיו אוזניות כפתור (קטנות שנכנסות לאוזן, ולא גדולות), שיהיה אפשר לקנות אותם רק בבאג, כי זה הכי קרוב לי. אממ ושלא יהיו יותר מ130 שקל. ושיתאימו לחיבור רגיל של 3.5. וכמובן שיהיו איכותיות, בעיקר לסוג מוזיקה של רוק.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום, יש לי הרבה סרטים ב-HD שהם 5.1 מסוג קובץ MKV כשאני צורב אותם בתור DATA על דיסק רגיל הדיוידי בסלון לא מצליח לזהות אותם ומראה כאילו שהדיסק ריק זה דיוידי "מיוחד" שקורא צרובים ובד"כ כשאני צורב סרטים AVI ,EMPG וכאלה זה קורא אותם ורשום עליו שהוא קורא גם HD (רשום 1080P..) יש איזה שהיא תוכנה להמרה של פורמט הסרטים כדי שאני יוכל לצרוב אותם ככה שהדיוידי יקרא אותם ? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.dzikie.net%2F%3Fart%3Dgenius_sw51_ht&sl=pl&tl=en יתרונות : + מבנה עץ איכותי. + עיצוב. + סאבוופר חזק המספק באס חזק וטוב. + כבלים ארוכים. + שלט. +"ורסיטלאיות" ניתן לחבר למקורות אודיו נוספים. (DVD,מגבר,מחשב) מינוסים : - אין רגלי גומי. - לפעמים צורמים בטונים גבוהים. (מאמין שדרוש כיוון נורמלי בכדי לסדר את הבעיה) סה"כ רמקולים נחמדים עפ"י הביקורת ושיעשו עבודה נאמנה. קרדיט לאתר www.dzikie.net על הביקורת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by esaly,

היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול אם השלט Sunwave SMR-140 עובד עם התפריטים של הMedia Portal. תודה!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  12. Started by n_aviv1,

לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by simbadda87,

שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wrecker,

באלי טלויזיה לחדר ואמרתי אם כבר אז לקנות שתהיה מחוברת למחשב באופן קבוע וככה גם אשחק במחשב והראה סרטים וכו'.. מה חשוב לי - קודם כל איכות. מראה אסטטי. FHD כבר אמרתי.. וחיבור למחשב - עכשיו הקטע שאין לי יציאה של HDMI (בנתיים) אז כנראה שזה לא יהיה באיכות הכי גבוה מה שכן רציתי להיות בטוח שגם עם חיבור רגיל (אם יש DVI זה מעולה אבל לא ניתקלתי עדיין) אני אוכל לצפות בתכנים של FHD.. מחיר - עד 3000 שקל. מצד שני אני לא לחוץ לקנות ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לי לחכות שהטלויזיות LED יהיו יותר בשוק אולי תהיה ירידת מחירים ואוכל בתוספת לא גדולה לקנות אחת.. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by VGFreak,

הי, החלטתי לשדרג את הסאונד למחשב ולמכור את ה i-Trigue 3300 שלי http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14872/cat/500 האמת היא שאני לא ממש מתלבט אלא לאחר שימוש של כשנתיים ב 3300 פיתחתי נאמנות לקריאטיב. אני חושב ברצינות על לשדרג ל GigaWorks T3 למישהו יש את הסט הזה? איך הם נשמעים? (שמעתי אותם בחדר ההדגמות של איסטרוניקס, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת) אופציות נוספות כוללות: Creative T40 II - אמנם 2.0 אבל מידים איכותיים חשובים לי לא פחות מבאסים. אז אולי עדיף להשקיע באלה? Harman Kardon Soundsticks II - שקופים ומכוערים (לדעתי לפחות) אבל אמורים להיות איכותיים מאד Bose Companion 2 - בלי סאב.. שווים את המחיר הגבוה? אשמח לשמוע מכם טת דעתכם / אלטרנטיבות. :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. מעוניין ברסיבר לקולנוע ביתי בתקציב עד 2500 ש"ח (אפשר חריגה של כ 10%) השימוש העיקרי הוא להצגת סרטי HD ממקורות שונים, כגון סטרימר (מזרימדיה) WD TV שיתמוך בפורמטי הסאונד המתקדמים. חשוב שיהיה עם כניסות ויציאות HDMI 1.3 (המעבירות גם Sound דרך ה HDMI). קיבלתי 2 המלצות על Yamaha RXV465 - איך הוא ?? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת נוספות עריכה שכחתי לציין שיש לי מערכת רמקולים Sony SA-WMS315 מסוג 5.1 הספק עד 100W RMS

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by Black_dregon,

איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום לכולם, האם יש דרך לחבר בין הטלויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL לרמקולים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H ללא שימוש במחשב ?? תודה.

21. ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alonkl,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם

• 1 תגובה
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים