אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם כן אז סבבה רצחח אבל אם לא אז ישנה איזו שהיא דרך עם חיבור למחשב ולהכניס לו תמיכה עברית ואם גם זה אי אפשר אז תתנו לי בקשה הצעות לנגן טוב באותו גודל ובמחיר דומה..., תודה לעוזרים............................. :s05:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס טלויזיה פשוט שישדר לי מהיס מקס למחשב, לא צריך איכות HD או איכות משגעת, סה"כ שירארה לי כמו טלויזיה אבל אני צריך שהשלט שבא עם הכרטיס טלויזיה יעבוד כשלט גם ל Windows media center. מחפש את הדבר הכי זול שיכלול את מה שפירטתי. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, קיבלתי כרטיס AUDIGY2 ZS , עד כה הכרטיס הזה מצויין , אבל מה , לא קיבלתי את הבאנדל שלו (דיסקים ושאר ירקות) ככה שאין לי את המיקסר שלו וכו'... תהיתי היכן אפשר להשיג את הבאנדל\דיסקים? חיפשתי להורדה ברחבי האינטרנט - ואין. באתר של קריאטיב רק עדכונים.. אפנה לאיסטרוניקס ואראה אם יש מצב, בינתיים - לכם יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס קול למשחקים וגם לסרטים קצת. יש לי Logitech G51 ולוח אם Gigabyte EX38 ובינתיים אני משתמש עם מה שעל הלוח לדעתכם אני ארגיש הבדל ? הכרטיס יקנה בארה"ב מאמזון או newegg עד 80$ בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש איזה שהו נגן של 20GB שיתמוך בזמן הקרוב בעברית? ועזבו תעדכונים המפגרים שיש לאייריבר משהו שגם כשאתה מחפש בתיקיות אתה רואה תשמות של השירים ולא רק אחרי שאתה מפעיל תשיר כי מה זה נותן לך..אתה גם ככה מזהה את השיר אני מתכוון עברית רשמית תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אוזניות ה In-Ear הטובות ביותר? (לא מהארץ, כמובן). (ערכתי כבר חיפוש)... ואני מחפש אוזניות עד מאה שקלים + מיקרופון, ל Lan games. (כן מהארץ) Thx a lot!
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בקשר לקניית טלוויזיה 40 אינץ'.. השימושים שלי הם פלייסטיישן (בעיקר) וסרטי FHD מהמחשב. ערוצי טלוויזיה לא ממש מעניינים אותי. תלת מימד יכול להיות נחמד עם המשחקים (האם עדיף פסיבי או אקטיבי? הבנתי שאקטיבי יותר טוב אך מציק) לגבי SmartTV זה מיותר כי זה סתם מייקר את הטלוויזיה וזה לא ממש שווה אם אני ירצה בעתיד אני יקנה דונגל אנדרואיד שיהפוך את העניין להרבה יותר יעיל. לגבי תדר תצוגה הבנתי שלמשחקים 100Hz ומעלה יכול להועיל לקטעי הפעולה והאקשן.. האם זה נכון ונחוץ? והאם אני חייב להשתמש במנגנון הזה (במידה ויש בטלוויזיה כמובן) או שזה נתון לבחירתי? מצאתי למשל את הטלוויזיה הזאת שנראית לי אופציה מאוד טובה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831740 בעיקרון התקציב שלי הוא 3-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות אוזניות לD2... חשוב לי: איכות סאונד. עמידות (שהן לא יישברו תוך שבוע). חשבתי על ULTRASONE HIFI700 או ICANS.. מה אתם אומרים?? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה עדיף? (בתקציב של 300 ש"ח~ , פתוח גם להצעות אחרות) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, ואני מתלבט קשות בין 3 כרטיסים. CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 - עולה 300 CREATIVE X-Fi XtremeMusic - עולה 700 CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote - עולה 1100 1100 זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, אבל השאלה היא אם ההבדלים באיכות מאוד גדולים בין כל אחד מהשלושה... זה למוזיקה, ועם אוזניות GRADO SR80
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-