אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום!! יש לי בעיה בכ.טלוויזיה (מסוג AVERMEDIA) , הבעיה היא שהוא פולט ביחד עם הסאונד רעש מעצבן דומה לרעש הנוצר מטלוויזיה שלא קולטת ערוץ טוב או לא קולטת בכלל (כאשר יש "שלג" במסך).יש לציין שאיכות הוידאו טובה, ואיכות הסאונד טובה אך העוצמה חלשה מהרגיל בעקבות כך שהרעש הנ"ל משתלט כל רוב העוצמה וזה מעצבן מאוד. כרטיס הקול המעורב בעיניין הוא SB LIVE, ממנו יוצא כבל אודיו סטריאו לכ.הטלוויזיה וממנו יש כבל אודיו סטריאו שמתפצל לשני כבלי RCA שמתחברים לשני היציאות של הממיר LEFT&RIGHT . למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה במחשב אני פתאום שומע שיבושים או שהשיר מתנגן מהר ונשמע כמו עכבר אז אני עושה pause ואז play וזה מסתדר. זה קרה לי גם במשחקים. יש לי במחשב WIN 98 וXP וזה קרה לי רק ב98 מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?????
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כשכאשר אני שומע מוסיקה, אם זה בנגן או ביוטיוב, המוסיקה כל כמה רגעים נתקעת וממשיכה, מתקעת וממשיכה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול, ניסיתי להפעיל סריקה על המחשב באמצעות אנטי וירוס, ולא מצאתי שום דבר. הבעיה לא נפתרה לי, כבר יחסית הרבה זמן יש לי את הבעיה הזאת, וכל פעם זה רק מחמיר. למישהו יש אצע או המלצה מה לעשות בכדי לפתור את זה. נכון לעכשיו אני רואה את הפיתרון כפירמוט של המחשב, אך אני לא בטוח אם גם זה יפתור את הבעיה. אם זה רלוונטי אני מחובר באמצעות רסיבר למחשב באמצעות חיבור אופטי. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ? (ואם צריך להתקין דרייבר מסויים , אז מאיפה אפשר להתקין אותו)
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Via AC97' Vinyl אחרי פירמוט התקנתי ועדכנתי את הדרייברים אך הסאונד יוצא מקוטע ועם רעשים. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למבינים: יש לי בבית סטרימר מדגם S905W הבעיה: כשאני מנסה לצפות בווידאו / סרטים בצפייה ישירה, ההזרמה לא חלקה ויש המון "תקיעות/עצירות קטנות" תוך כדי הסרט. מישהו יודע למה זה קורה? כמה הערות חשובות: 1. ב- Smart TV זה לא קורה. 2. גם הסטרימר וגם הטלוויזיה מחוברים לאינטרנט עם כבל (ומקבלים מהירות הורדה של כ-50 מגה). 3. אם אני מפעיל סרט שנמצא על הסטרימר (הורדתי לסטרימר) הוא עובד חלק בלי שום בעיה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-