עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by nbjo460,

תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  4. המכשיר כרגע לא תומך בעברית והייתי רוצה לדעת אם וכיצד אוכל לגרום לו לתמוך בעברית ובמה זה תלוי. תודה לעוזרים. אגב, ניתן ליצור פלייליסט במכשיר?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by amits1995,

אם אפשר אז שיהיה להם גם מיקרופון, התקציב הוא עד 500 שקל שלא יכאבו באוזן ושלא יתחממו אני שונא שהאוזניים כואבות אחרי שעה של משחק אז שיהיו נוחות מאוד לאוזן

7. Started by aquarius,

איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. מחפשים אוזניות איכותיות עם עיצוב ייחודי? יש שחקן חדש בשוק ושמו Master & Dynamic לכתבה: http://hwzone.co.il/איכות-בלי-רעש-וצלצולים-האוזניות-היפיפ/

9. Started by ran1809,

אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xXx Lid,

טוב שלום אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 עד עכשיו הייתי עם קריאיטב T5900 והייתי דיי מרוצה אבל היא שוב התקלקלה ונימאס לי כבר מהרמקולים המעפנים האלה שכל הזמן מתקלקלים (אני מציע לכם להתרחק מהם) אני צריך את המערכת בעיקר למשחקי מחשב סרטים וגם מוזיקה (כן אני יודע ש-5.1 לא הכי מומלץ למוזיקה אבל עדיין) בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאני יוכל לחבר למחשב במחיר של בוא נגיד 1000-1500 שקל בערך?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0 גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!! כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה] זה די דחוף לי. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, הייתי רוצה לדעת אם מישהוא התנסה עם הטלויזיית FWD-42PV1 של סוני ואילו רשמים יש לו ממה... בנוסף, הייתי מאוד רוצה שתמליצו לי על טלויזיות אחרות בטווח המחירים של עד 18K . הטלויזיה מיועדת בעיקר לאקס בוקס ודיוידי, אבל תשמש גם לצפיה רגילה בטלויזיה. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by dans41,

רציתי לדעת מה הדעה על האוזניות הללו כי אני שוקל לקנות אותם, יש לי את ה sennheiser hd 598 SE שקניתי במחיר די זהה (באזור ה110$), יש הנחה משמעותית על ה HiFiMAN בmassdrop ולכן רציתי לדעת האם זה עליה או ירידה ברמה לעומת ה sennheiser, האם צריך מגבר או שאפשר להסתדר בלי.. תודה לעונים. Sent from my A0001 using Tapatalk

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by autogun,

שלום לכולם, בביקורת של הנגן iRiver H-120 מתייחס עומרי עמוס בצורה מאוד מעמיקה בכל הקשור לחיי הסוללה ולתפעולה. לעומת זאת, בביקות של הנגן iAudio M3L לא מוזכר הרבה על הסוללה חוץ מהדברים הכלליים. לשאלתי, האם הסוללה במכשיר iAudio M3L זהה לסוללה של המכשיר iRiver H-120 ואינה סובלת מ"אפקט הזיכרון"? תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים לשניהם יש כרטיס קול אך לצערי יש רק זוג אחד של רמקולים אפשר אם בקר מיוחד לחבר את שניהם(אם בכלל יש כזה) ואם יש אני צריך לדעת איך קוראים לבקר/מחבר הזה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by jkaba,

שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by itai_1813,

שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tendo,

שלום חברים לפני כיומיים נהרסו לי האוזניות, עם אחריות לכל החיים, רק שהיבואן פשט רגל והחנות במו"מ איתם על החזר כספי, האוזניות שהיו לי זה skulcandy inkd. על כל מקרה, אני מחפש אוזניות למוזיקה חדשות עד סכום 300 שקל ( עם חריגה של עד 100 שקלים). הסוג מוזיקה שאני שומע זה כמעט הכל, החל ממזרחית, רוק, מאטל, פיפ וכו'. בנוסף אני מחפש אוזניות שהחוט שלהם שווה באורכו ( ככה שה cx300 לצערי ירדו מהפרק) מקור רכישה- מאיפה שאפשר כל עוד זה חנות שניתן לסמוך עליה- אפשרות גם להזמין מחו"ל. תודה מראש לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.