אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת Creative Inspire 5.1 5200. קניתי כרטיס קול 5.1 מתוצרת CMI, התקנתי דרייברים, אבל דרך Playback Devices בווינדוס 7 הסנטר לא מוציא כלום בבדיקות סאונד. כשאני מתחיל לנגן סרט AC3 גם הרמקולים האחוריים לא מוציאים כלום, בנוסף לסנטר. אבל - כשאני מחזיר בPlayback Devices לסטריאו (2.1) אז ב-XBMC הרמקולים האחוריים מתעוררים לחיים...עדיין בלי סנטר. ראיתי שגם ב-XBMC יש בחירת אאוטפוט - אנלוגי (רק כאן עבד לי), HDMI או קואקס, ויש גם כמה בחירות שונות בDirectSound - Speakers, WASAPI וכו'. אז במקום לעבור על כל ההגדרות...יש איזה מקום שמסביר איך מגדירים את זה כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית HD600 של סנהייזר אבל אני רוצה משהו לקחת איתי לנסיעות ברכבת או אוטובוס ואי אפשר עם הHD600 כי הם פתוחות אז חשבתי על הDT770 אבל אין לי מושג איך הם נשמעות ואני לא רוצה לקנות בלי לשמוע הלכתי לחלילית ומרום וכלי זמר ואודיופיל וקילומבו ולאף אחד אין beyer לשמוע אז אם אתם מכירים מקום שיש.. זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית LED שמחוברת לממיר של yes בחיבור HDMI. ממיר yes max total. לאחרונה, מדי פעם, הטלוויזיה מאבדת קשר עם הממיר למשך שנייה. זה קרה בטלוויזיה קודמת של פיליפס וזה קורה גם עכשיו עם טלוויזיה של סמסונג. הטלוויזיה של סמסונג בת חודשיים, הממיר בן כמה שנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תנגן האופטימלי שהוא MP4 והוא מציג תמונות גם עם מסך גדול נפח 1 גיגה עם אחריות לשנה + לא צעצוע שמתפרק מחפש תהמלצות שלכם וכל הנתותנים שאני לא מבין בהם ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות ואני מחפש תגם נגן MP3 עד 300 שח שהוא טוב לא שביר ולא מתפרק אם יש דבר כזה כמתנה לידידה שלי ליום הולדת.. 1 גיגה ב ZAP יש חיפוש אבל אני לא יודע מה כדיי משם כי יש מלא חברות מוזרות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן. נתקלתי בשתי אפציות, האחת: SENNHEISER HD201 השניה, SONY MDR-V150. קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח.. השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים... האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה. אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M. תודה מראש וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אני רציתי לחבר את המחשב לרסיבר בבית, וכדי ליהנות ממקסימום יכולות רציתי לחבר יציאה אדיגיטלית, הבעיה היא שב-ON BOARD אין לי יציאת SPDIF. רציתי לקנות כרטיס קול טוב ולא יקר מדי לטובת העניין. כל כרטיסי הקול שאני רואה עם יציאת SPDIF הם עם יציאת 3.5 מ"מ.... למה? מה רע ב-RCA או ביציאה אופטית רגילה (TOSLINK)? למה אין כרטיס כזה או שאני עושה משהו לא בסדר...?!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות לנגן מדגם iriver h340. לא אוזניות כפתורים... וגם לא עם קשת. כזה דבר שמתלבש על האוזן. חשוב שיהיו איכותיות ורצוי באס טוב (לטראנסים). וכמובן שלא יהיו ענקיות... :\ אני קונה באמריקה ככה שהתקציב דיי חופשי. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לרמקולים האלה יש 1300 וואט - שזה המון - מקפיץ את כל הביניין והם עולים 149 ש"ח (שזה מאוד זול יחסית לרמקולים עם סאב) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1568&catcode=111&AdCat=&parentid= הרמקולים האלה שווים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-