עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני שלוש שבועות או יותר אני ביקשתי ממכן שתמליצו לי על דיסקמן בתקציב של 200 ש"ח, אבל אמרתם שחבל לי על הכסף ושאין בתקציב הזה משהו טוב. אז חסכתי קצת כסף, והתקציב עכשיו גדל ל-400 ש"ח. לא יודע בדיוק איזה שימושים אחרים יש לדיסקמן, אבל אני רוצה אותו בשביל להקשיב לכמה שירים MP3 כשאני לא על המחשב. לא מיועד לשימוש בזמן פעילות גופנית או משהו כזה. אם אפשר בבקשה שהתקציב לא יחרוג מ-400 ש"ח, ושמחיר המשלוח יהיה כלול ב-400 ש"ח. אני מעדיף לקנות מחנות שיש לה אתר ברשת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…

4. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Art Tatum,

הלכו לי CX300II אאל"ט. לא שומעים באוזניה אחת בגלל הכבל. כשקניתי אותם במקור זה היה בשביל נגן מוזיקה נייד. יותר מאוחר קניתי סמארטפון שהחליף לגמרי את הנגן בתפקידו. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות שיהיו לא פחות טובות מהקודמות (לא שהם היו משהו...) ויחד עם זאת שיהיה בהם גם דיבורית לסלולרי. אין לי מושג מה מתאים ומשתלם לקנות. אשמח לקצת עזרה בעניין הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oba3k,

אפשר לצרף לו כל כרטיס SD והוא פועל על סוללת AAA אחת. עריכה: לידיעה המקורית בENGADGET http://www.engadget.com/2006/04/07/evergreens-8-50-dn-2000-mp3-player/

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kalda01,

מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Spiderpaz,

יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Animor,

שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי טלויזית סמסונג A450 שאמורה להיות בעלת רזולוציה של 1366*768, ותמיכה ב-1080i. משום מה אני מצליח לשדר מהHTPC אל המסך 1:1 בצורה שהמסך כולו מלא ללא Overscan של הכרטיס מסך ברזולוציה של 1920*1080 (כשאני משתמש ב1280*768 יש פסים שחורים דקים אנכיים בקצוות המסך). האם זה אומר שזה מצב 1080i ? האם יש משהו שצריך לעשות בהגדרות של כרטיס המסך בשביל זה ? האם יש סיבה להשאר עם 720p מבחינת איכות תמונה ? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אוקיי אז ככה כאשר התחלתי לחפש נגן mp3 חבר פנה אותי לפה אני מחפש נגן mp3 שתיהיה לו מין אריזה או משהו נגד רטיבות לפחות 15 גיגה איכות סאונד גגבוהה ושמיעה בווליום גבוה כמובן אפשרות וויסות הוולייום\ ושיהיה מותג או משהו עם זמן אחריות של לפחות שנה אם אפשר אם אפשר מסך צסעוני ואפשרות לראיית סרטים אבל זה ממש לא חובה תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Inzagi,

מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אפשר המלצה לאוזניות שהן גם בלוטוס וגם יש אופציה לחיבור בכבל? אם יש מסנן רעשים עדיף... טווח מחירים של עד 75$ (בעדיפות להזמין מחו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Ok אז אני מקווה שסוף סוף אני יוכל לקנות אוזניות איכותיות אחרי הרבה זמן שאני רוצה אבל לא הלך... יש לי 1000 ש"ח לקנות אוזניות איכותיות בהתחלה חשבתי ללכת על הATH-A900 שקראתי שהם מעולות לתקציב ולא דורשות מגבר (הוצאה נוספת) אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה באוזניות שלא יוכלו לשמש אותי גם ל Surround כלומר אם כבר אז כבר ... ואם הם יהיו אלחוטיות זה יהיה עוד יותר טוב כי את האוזניות הקודמות של הרסתי בגלל שכל פעם משכתי את החוט בטעות והפלתי אותם וגם ככה כל המחשב שלי בנוי על תפארת הממשק האלחוטי כך שזה רק ישלים את היצירה קראתי גם בכל מיני ביקורות שאוזניות אלחוטיות לא עושות להם בעיות כך שלא אמורה להיות בעיה אני מקווה לכן מה כדאי בסופו של דבר הATH-A900 או אוזניות Wireles…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים