אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ? אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט . תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של פיוניר vsx-508 ולוח אם של EPOX 8RDA+ עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות להוציא מהמחשב 6 ערוצים: 2 ערוצים מה AUDIO OUT 2 ערוצים מה LINE OUT 2 ערוצים מה MIC עכשיו הגדרתי הכל וכשחיברתי למערת התחיל כל מזמזם כזה "תתתתההההההההההההההה" ראיתי שזה קורה רק כאשר החוט מחובר למחשב וכשאני מוציא אותו הרעש פוסק זה קורה ברמקול הסנטר דיי חזק וברמקולים האחוריים ברמה בינונית למישהו יש מושג למה זה? בלי קשר האם כבל אופטי מעביר 6 ערוצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לשדרג את הלוג׳יטק Z4 שלי עם סט יותר חזק ואיכותי, על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים: *מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך? *הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P. *חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P. *סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו. *מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P). בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברה.. מזה הדגם הזה SB LIVE VALUE 5.1 + כרטיס דיגיטלי או משהו כזה (אני לא בדיוק מבין בזה..) במה הוא שונה מהLIVE! הרגיל ,והאם הוא עדיף עליו?? ומה מיוחד בו... תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם אחרי חיפוש בפורום ראיתי המלצה חמה על ה-X16 של MicroLab אבל המחיר שלהם קצת גבוה לי. לאחר מתיחה קלה של התקציב הגעתי ל-350 ש"ח, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו מעניין. דרישות? 2.1 ואיכות צליל מדויקת. חוזק לא מעניין אותי, צליל נקי זאת המטרה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-