אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - 2700 שקל מקסימום 3000 אם אני יצליח לגרד עוד קצת. שימושים - גיימינג במחשב, יחובר גם לממיר YES עם צפייה בתכני HD (עדיף מאוד FHD כי אני יושב קרוב למסך) עדיף מהחנויות BestBuy, Bigbox או כל חנות מומלצת בקריות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.cnet.com/products/logitech-bluetooth-speakers-z600/ משהו בסגנון הזה, שומע לרוב רוק פרוגרסיב/מטאל/קצת אלקטרוני. עד 600 שקל~ אני מחפש המלצה ממשהו ששמע רמקולים כאלה, כיום יש לי altec ATP3 מרוצה מה עדד הגג!. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעניין האוזניות הפתוחות והייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על 2 האוזניות SR80E ו SR60E. שמעתי את ה 80 אבל לא את ה 60, מאוד אהבתי את ההדיוק שלהם והסאונד הפתוח, אני לא כל כך אוהב באס אז לא מפריע לי שהוא קצת חלש אצלם. השאלה אם מקבלים תוצאה דומה ב 60? או שיש שינוי מהותי בין השניים. האם אחד מהדגמים יותר מומלץ מהשני? אם כן מדוע? כמו כן אנ אציין שאני שומע מוסיקה בעיקר דרך נגן ה ipod classic הוותיק שלי וקצת ע"י המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רמקולים 5.1 ו 4.1 של Genius יחסית מאוד זולים אולם כמעט ולא מוכרים ותהיתי אם למישהו יש נסיון איתם או שמע עליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר איכותיים? והאם התוספת של ה-1000+ מצדיקה מבחינת איכות ועוצמה! ועוד יתרון שיש ל Z-5500 זה שאפשר לחבר אותה במקביל למחשב וגם לטלוויזה נכון? תקנו אותי אם אני טועה! אני יודע שלמוזיקה "עדיף" 2.1 אבל במקרה הזה ניראה לי שה- Z-5500 יתעלו על FX6021... ראיתי על ה Z-5500 ביקורת אחת בזאפ, איזה אחד טען שאחרי 15 דקות של שמיעה המערכת קורסת.. מישהו שמע מזה או שזה סתם מיקרה נדיר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-