אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית של LG ואני מרוצה ממנה מאד. רק בעיה אחת, כיצד אפשר לחבר מכשיר חיצוני כגון מיני דיסק למערכת הזו? למערכת יש כניסות RCA לאודיו ווידאו - אלא שבשלט ובמערכת עצמה אין אפשרות לעבור למצב AUX!! ניסיתי כבר את כל הכפתורים, ואני די נואש. מה גם שהחוברת אבדה לי ואני לא מצליח למצוא MANUAL ברשת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חברה.. מזה הדגם הזה SB LIVE VALUE 5.1 + כרטיס דיגיטלי או משהו כזה (אני לא בדיוק מבין בזה..) במה הוא שונה מהLIVE! הרגיל ,והאם הוא עדיף עליו?? ומה מיוחד בו... תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה. ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם תודה עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91 יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים: *מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך? *הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P. *חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P. *סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו. *מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P). בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לשדרג את הלוג׳יטק Z4 שלי עם סט יותר חזק ואיכותי, על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למעשה כמה שאלות... 1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן) 2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי 3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים... {בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הסטרימר הזה כדי לחבר לטלוויזיה 4k בסלון אבל אני רואה שהוא כבר ותיק. מצד שני אני לא מוצא דגם חדש יותר. מישהו יודע איך ואיפה אני מברר אם עומד לצאת מכשיר חדש יותר בקרוב ואם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-