עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lover323,

שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by erbrt,

יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kdani,

מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב - 2700 שקל מקסימום 3000 אם אני יצליח לגרד עוד קצת. שימושים - גיימינג במחשב, יחובר גם לממיר YES עם צפייה בתכני HD (עדיף מאוד FHD כי אני יושב קרוב למסך) עדיף מהחנויות BestBuy, Bigbox או כל חנות מומלצת בקריות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lover323,

אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FatherBoard,

בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by JustMEe,

אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bennash,

אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. מזה הדגם הזה SB LIVE VALUE 5.1 + כרטיס דיגיטלי או משהו כזה (אני לא בדיוק מבין בזה..) במה הוא שונה מהLIVE! הרגיל ,והאם הוא עדיף עליו?? ומה מיוחד בו... תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by דובי770,

למי שמכיר את החנות http://www.bhphotovideo.com/ יש לי אפשרות להביא משם אוזניות גיימינג ביומיים הקרובים. רק משם כי זה המקום היחיד בניויורק עם מחירים נורמלים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם אוזניות גיימינג עם מיקרופון, התקציב עד 100$ אבל גמיש, למישהו יש המלצות מהמבחר הקיים שם? הקישור לעמוד האוזניות באתר אודה לכל עזרה, במיוחד ממי שמבין בתחום ויש לו ניסיון עם אוזניות גיימינג דרישות: יש לי ראש יחסית גדול. שלא יהיה מחממות לא לוחצות סאונד גיימינג עם באסים ומיקרופון איכותי, זה למשחקים וקצת שיחות אינטרנט. חשוב שיהיו איכותיות, אחרי SHURE SRH940 קשה לשמוע אוזניות זולות רק שהSHURE לא באסיות מספיק למשחקים והם כבדות. אם יהיה עוד שאלות אשמח לענות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by elis02,

שלום, אני זקוק לטלויזיה של 32 אינץ LED עד 2000 ש"ח. עדיפות לקצב העברת נתונים של כ-100 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.

24. יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ? אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט . תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asd1234,

היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.