עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by INFERNO,

הרמקולים ההאלה שווים משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by R007,

השימושים העיקריים הם : טלוויזיה , 360, Wii , וdvd. יהיה נחמד אם גם תהיה לו כניסת HDMI תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות LCD 32 ואני צריך עזרה בבחירת החברה + הדגם בנתיים ראיתי את הדגם הזה Samsung LA32A450 LCD (קישור לדגם בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 ) מה אתם אומרים עליו? האם יש הערות או המלצות אחרות? ד"א התקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yosi yosef,

אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1‎ שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  8. שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  9. המקום היחידי שהוא נמכר ברשת זה באתר של ערוץ הקניות http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=71430 וזה נראה לי קצת מוזר שאין אותו באף מקום אחר כולל זאפ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by zniibidl,

וכמה שווה כזה רסיבר במצב מעולה יד שנייה אחרי 5 שנים....? http://www.mteinc.com/elect/sony/receivers/str-de805g.html זה חדש...אני רוצה הערכת מחיר לישן במצב מעולה שאצלי כבר 5 שנים....אמרו לי שזה רסיבר מעולה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by starline,

אהלן, ברשותי מגבר 5.1 של חברת ימאהה (אם הדגם חשוב אני יערוך),למגבר יציאות של 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר ויציאה של סאב וופר.. הייתי רוצה המלצה לזוג רמקולים,קדמיים מדפיים איכותיים שיעבדו לבד,ז"א בלי אחוריים וסנטר, אולי סאב וופר אני יוסיף בהמשך.. אני רוצה המלצה לזוג רמקוליים איכותיים עד כמה שיותר שייתנו לי איכות צליל טובה (בעיקר משחקי מחשב ומוזיקה).. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים אפשר לחרוג טיפה.. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר והמגבר אל המחשב.. אני יישב בערך כחצי מטר מהרמקולים. עוד שאלה קטנה: במגבר יש לי חיבור rca שרשום עליו subwoofer ניסיתי לחבר לו סאב וזה לא עבד.. (הסאב הוא ללא כרטיס או משהוא רק רמקול) אני צריך לחבר אליו סאבוופר שיש לו מגבר נפרד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. הגיע זמני להתנתק מהוט ולראות את התכנים שלי דרך המחשב כאשר הוא מחובר לטלוויזיה, הבעיה העיקרית היא הסרבול הכרוך בכבלים מכיוון ולכרטיס שלי אין חיבור HDMI מה שאומר שאצטרך להשתמש בAVI\HDMI (האם ניתן להשתמש במפצל ליציאת האודיו?) והעובדה כי אני כן צופה בערוצי בסיס כגון ערוץ 2,10 וכו'. לפי הבנתי לא צריכה להיות בעיה לצפות בתכנים על מסך הטלוויזיה בעודי גולש על מסך המחשב אך עלולה להיות בעיה לשחק\לערוך וידאו בזמן צפיית תכנים על מסך הטלוויזיה? לפני שהצטרפתי להוט חיברתי לטלוויזיה כבל אופטי לבן וערוציי הבסיס היו זמינים אך באיכות ירודה. 1. מה היא הדרך הכי זולה בה אוכל להתחבר לערוצי בסיס באיכות מתקבלת על הדעת? 2. מה היא הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלוויזיה כאשר אין ברשותי יציאת HDMI? 3…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. אני אומר מראש, נא לא להגיב אם אין לכם מספיק ידע, אני לא מחפש ניחושים ו"מה שנראה לכם", אני מחפש תכלס מידע אמין שיעזור לי להחליט. עקרונית סדרת MX של סנהייסר (MX400-550) לא מספקים אותי בכלל (מבחינת איכות סאונד), והאמת היא שאני גם לא אוהב את הקטע של אוזניות כפתור רגילות שהם לא מכוונות לפנים האוזן ורוב הסאונד נעלם (לאדע להסביר, זה מכוון לאוזן עצמה ולא ל"חור"). חשבתי על CX300 שהומלץ פה הרבה אבל מישהו שקנה אותם כבר אמר לי שהוא לא מבין מה כל ההתלהבות סביבם, והוא מחשיב את עצמו כאודיופיל ככה שאני סומך עליו. מה שכרגע עצר בעדי מלקנות את ה CX300 אלה האוזניות החדשות של סנהייסר שהגיעו לקילומבו: http://www.djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3 מעבר לזה שהם יפות, השאלה מי באמת איכותית…

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  18. אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by someone,

אמממ, הבעייה שלי היא כזאת.. אחרי שנה וחצי בערך של שימוש יש בעיית מגעים (נראה לי שזה מה שזה בכל מקרה...) יש מלא רעשים באוזניות, וכאילו רק בנקודות ממש מסוימות שומעים טוב.. יש מה לעשות בקשר לזה?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by KusHniR,

אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אחד המכשירים המדוברים ביותר ובעל אחד הקהילות הגדולות העושות בו שימוש הוא ללא ספק ה MINIX NEO X8-H Plus. המכשיר מצויד במעבד מרובע ליבות עוצמתי , 2 ג'יגה זיכרון, חיבור WI-FI מתקדם בתקן AC, ומגוון חיבורים כמעט לכל דרישה. לקחנו אותו לבדיקה והתרשמנו מאד מיכולות המכשיר הפופולרי והוא בהחלט אחת ההמלצות החמות שלנו! אז מה אהבנו בו? חומרה חזקה שלט מצורף (ללא סוללות) WIFI בתקן AC לקליטה וגלישה מהירים יותר, חיבור ETHERNET עד ג'יגה. מגוון של חיבורים מצדדי המכשיר חיבור לאנטנה (מעולה למי שרוצה לקנות אנטנה איכותית יותר במידה וצריך) תומך ב Miracast כפתור הדלקה וכיבוי מה פחות אהבנו בו? 1. השלט המצורף הוא עם חיישן IR שמגיב בסדר, לשלט AIR שמגיב מעולה תצטרכו להוסיף תשלום. 2. המחיר שלו לטעמנו ק…

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by nissim_y,

איך אני משמיע שירים שהורדתי בפורמט mp3, בקומפקט דיסק בסטריאו הביתי? למה צריך להמיר את הקבצים ואיך?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.