אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב נייד (רצוי ניידות). במחיר של עד 300 ש"ח. רצוי איכות שמע גבוהה. אני יכול לקנות בחו"ל גם, הבנתי ששם יותר זול. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר/ים (אני לא ממש מבין בנושא). בציפייה לתשובה, אוריין
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברצוני לחבר HTPC למסך מרוחק כעשרה מטרים מהמחשב באמצעות כבל HDMI, האם האות יעבור ללא הגברות שונות ? אם זה משנה הכרטיס שם הוא 5450, ואם זה עוד משנה הרזולוציה שצריכה לעבור היא 720P בלבד.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות אפליקציה כלשהי ואני צריך תווים של סינטיסיזר כקבצי MP3 כלומר קובץ לכל תו או מקש בסינטיסיזר למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג קבצים כאלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברים! רציתי לבקש חוות דעת על הSunwave SMR-140 (שלט HTPC) לינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=2&t=9&c=375 האם הוא עובד היטב עם XP? איך הוא מתפקד בתור עכבר ומקלדת? האם הוא חייב מדיה סנטר בשביל לעבוד או שמספיק לו MEDIA PLAYER? המון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, Thinkpad t61 עם כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 140S ואני משתמש במערכת הפעלה Windows 7. אני מחבר את המחשב לטלויזיה LCD של סמסונג דרך חיבור VGA. עד אתמול לא הייתה שום בעיה, אך מאתמול המחשב מזהה את המסך החיצוני, אך אני לא רואה עליו תמונה. אתמול היו עדכונים ל Windows, אז ניסיתי להסיר אותם וזה לא עזר. הסרתי והתקנתי מחדש את ה Driver של הכרטיס מסך, אך זה עדין לא עזר. יש למישהו פיתרון אולי? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל Yes ויש לי ממיר בחדר שמחובר ישירות לכבל של Yes. האם אפשר מבחינה טכנית לפצל את הכבל של Yes שיתפצל בסה"כ ל 2 כבלים? כלומר, אני רוצה שהכבל יתפצל לשתיים, אחד לממיר שמחובר לטלוויזיה וכבל שני שיהיה מחובר לכרטיס טלוויזיה. אם אפשרי הדבר, אני יכול לצפות בשני המקורות(טלוויזיה, מחשב) בערוצים אחרים במקביל? מדובר במפצל כזה: http://ultrapro.co.il/products/89764 המפצל הזה יהיה טוב? שאלה נוספת: לא תיהיה פגיעה באיכות השידור או בעיה עקב הפיצול, נכון?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום האם הכרטיס PVR150 (הרגיל) מתאים למארזים בגובה 14 סמ להלן הקישורים: כרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode= מארזים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718239 תודה מראש שייקה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קינפגתי את הרשת ואת כל ההגדרות ואני רואה בקלות סרטים מהדיסקים שבמחשב או שמחוברים לו חיצונית. נותרה בעיה אחת : ניגון סרטים מהכוננים שבמחשב : כונן ה DVD וכונן הבלו ריי שמחוברים למחשב שלי . הגדרתי אותם ב SHERE כמו שאר הכוננים ויש את היד שמסמלת את השיתוף. הבעיה שבכל פעם שאני מנסה לגשת מהרשת לכונן אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא של משתמש ברשת . לא ניתן אגב להכניס שם משתמש או סיסמא עברית ולכן שיניתי את ה USER שלי לשם הלועזי וביצעתי אתחול למחשב ולאקסטרימר . כאשר הכנסתי לאקסטרימר את שם המשתמש הראשי שלי במחשה והסיסמא הוא לא הצליח לבצע LOGIN . בקיצור אני רואה את האות של הכונן ולא יכול לקרוא ממנו ( הכנסתי לשם את אלטון ג'ון חוגג 60 בבלו ריי .. ) למישהו פתרונים ??
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני כבר לא מדבר על זה שמקשקשים מוזהב או לא מוזהב אבל ראיתי במקומות שרשום V1.3 ויש V1.4 .. יש הבדלים או שהכול חארטה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש תכתובת ענפה בקשר לכרטיס ה- 150PVR מה שהבנתי הוא שהכרטיס עובד ב XP PRO עם מדיה סנטר וללא . (השלט השחור לא מתפקד עבור מדיה סנטר) ב VISTA אין בעיות להבנתי . מה המצב ב 7 WIN (עם ובלי מדיה סנטר). יש בידי את המקלט לשלט הנקרא 01 TSES-IR האם היום עם מערכת הפעלה מעודכנת יהיו בעיות? (אני מעונין להפעיל ב PRO XP ואחר לעבור ל 7 WIB ) בברכה שייקה אדלר :
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-