אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש .. האם זה קשור לעובדה שבהטענה הראשונה שלי ה-ipod בטעות נותק מההטענה שלו במחשב טרם עברו 12 שעות..?? ואם כן, מה אז לעשות?? אין לי פשוט שמץ של מושג.. אני רק מקווה ששום דבר לא נהרס לי.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמן הבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אחותי קנתה מערכת זבל של LG FHH ויש שני רמקולים ענקיים עם סאב וופר מובנה. הבעיה היא שהבאס חזק מאוד ואנחנו רוצים להחליש אותו ולא רשום כלום בחוברת הוראות אני יודע שיש איקולייזר אבל יש בתוכו דברים קבועים . ROCK CLASSIC POP ועוד כמה יש אפשרות לתכנת לבד ולהוריד את רמת הבאס??? הדגם של המערכת FHH 976E
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
המערכת שלי נקנתה לפני 3 שנים בערך, מערכת רמקולים 2 רצפתיים 2 אחוריים אחד סנטר כולם בגודל בינוני-גדול. הרמקולים של Audio-Laps כולם בייחד 1000W יש לי רסיבר שלJVC דגם RX-5042 ולבעיה: לרסיבר יש אפשרות להגיע ל50 .. שאני מגביה ל35 זה גבוה ואז בא איזה קטע שמגביה את השיר ובום נכבת המערכת "OVERLOAD" בדקתי את כל החוטים אם הם נוגעים חד בשני הכל בסדר .. למה זה עושה את זה? אמרו לי שזה כדי לא להרוס את הרמקולים או משו כזה.. אני לא רוצה את זה אפשר להוציא את זה באיזה דרך? לעקוף את זה? אי אפשר לשמוע שירים בלי שזה יפריעעע.. כל פעם זה קופץ ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המערכת שלו HARMAN kardon 7500 ושאני מחבר את האוזניות הוא רושם לי אוזניות חוברו אבל מוציא לי את השמע דרך הרמקולים אני מאמין שזה איזה הגדרה מישהו יודע איך אני מסדר את זה???
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-