עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bumped,

אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EagleXDR,

500 פלוס מינוס כמובן. אני כבר כמה שבועות מחפש רמקולים חדשים אחרי שהתייאשתי מהסרבול של מערכת סטריאו ישנה על הרצפה, ואחרי שראיתי את הביקורת שפורסמה ננעלתי על המיקרולאב X13. לפני שאני קונה אותם, יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח מחירים, משהו שלא הוזכר בביקורת, או שהם נחשבים לרמקולים עם היחס עלות/ביצועים הכי טוב במחיר הזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .

5. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי את המערכת לפני כחצי שנה מתצוגה ( אך ניתנה לי אחריות לשנה). לפני כמה ימים רמקול הסנטר הפסיק לעבוד , ואני נאלץ לעבוד בסטריאו. חשוב לציין שלפני כחודשיים נשברה לי הרגלית של הסנטר ( אין לי מושג איך)... האם האחריות תכסה את הנזק של הרמקול? והרגלית? במידה ולא, האם ניתן לרכוש רק רמקול אחד? או נדפקתי לגמרי...

8. Started by baloo,

שלום חברים, רכשתי מלשב חדש למוזיקה ומשחקים, בצפייה בדגמי הרמקולים מחנות ראיתי רמקולים וסאב מסוג: Microlab 2.1 M-880 אנא חוות דעתכם לסט. התודה כמובן מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by redead,

בהירות - 500 ניגודיות -1:50000 זמן תגובה - 6 מילי שניות זווית צפייה 176 מעלות צבע - 16.7 מיליון איך הנתונים האלה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by rider704,

קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  13. שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by anatoli,

בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by drbrain,

שלום לכולם לקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7 מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים 1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון 2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר ה…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום לכם, קודם כל ברצוני להפנות אתכם למפרט המחשב החדש שלי (בפרופיל) הכולל SSD, סדרה 5800 וכו' אז יש לי את המחשב הישן (לא רע בכלל אני חושב) עם: ויסטה הום פרמיום x32 4GB (לא כולו מנוצל אני יודע) HD4850 1GB וכו (ראו גם בפרופיל הגדרות מחשב ישן) אני רוצה לחבר את הישן ל LG LCD 32LY70 שלי ולשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד. ברצוני: 1. להיות מסוגל להקליט תכניות, עצירה/חזרה על המקום 2. להשתמש ב EPG של יס איכשהו (איך?) 3. לצפות בסרטים שהורדתי באיכות MKV 1080 וכו 4. לשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד כולל צפיה בשידורי יס (שוטף), סדרות וסרטים מהמחשב, אונליין סטרימיניג וכו' 5. אפ אפשר להקליט תכנית ולצפות בסרט מהמחשב באותו הזמן - מה טוב! מהו הציוד הנדרש לי כדי לקבל מערכת …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by benr,

לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי. בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות. בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה. עוד קצת פרטים: מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון. לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם. הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר. לא ברור לי למה על …

18. Started by Access Denied,

לוגי'טק יצאו במבצע דיי נחמד, אם קונים דרך האתר שלהם ומכניסים את הקופון bestbuy_us_9901 מקבלים 30 אחוז הנחה על המחיר באתר, לאחר מכן ניתן להכניס קופון נוסף mir15 ולקבל עוד 15 אחוז הנחה כלומר 40 אחוז הנחה על הרמקולים. בקיצור המחיר אחרי כל ההנחה הוא 221 דולר עם משלוח חינם בארה"ב (למערכת חדשה, לא מחודשת) אם לוקחים משלוח דרך חברה כמו usaddress.com לארץ, מקבלים מחיר של משהו כמו 350-370 דולר או משהו כמו 1400 שח

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by gameon,

הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by נתיHD,

שלום HWZ, היום רכשתי מאייבורי מחשבים את כרטיס המסך "ATI RADEON HD 4670". הם החליפו לי את כרטיס המסך הישן לחדש במעבדה שלהם וגם התקינו לי את הדרייבר. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב, הכל טוב ויפה, חיברתי את כבל ה-HDMI למסך ה-LCD ולחיבור ה-HDMI של כרטיס המסך אך הסאונד לא עובר. אין לי מושג איך להגדיר אם צריך להגדיר משהו, אז עזרה תתקבל בהערכה רבה מאוד! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Jenia24,

האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  25. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

דיונים חדשים בפורומים