עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lior408,

שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אז ככה, יש לי 2 נושאים שאני צריך בהם עזרה. בכל אחד מהם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקום קנייה, ומוצר ספציפי - 1. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין RCA - יש לי כבל רבע אינצ' (כבל אינסטרומנטלי כמו של גיטרות אקוסטיות מוגברות), ואני רוצה לחבר אותו למערכת בבית, דרך חיבור RCA. כלומר אני זקוק למתאם/כבל מתאם בין הפין הזכר של הרבע אינצ' לבין RCA זכר. האם יש דבר כזה, והאם יש שם שונה לכבל רבע אינצ' ? (זה סוג הכבל -http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2324) 2. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין Jack 3.5 mm - בדומה לנושא הראשון אני צריך מתאם לחיבור MP רגיל (ג'ק 3.5 מ"מ), מפין זכר של רבע אינצ' לזכר של ג'ק 3.5, אבל שיהיה סטיריאו עדיף. אני מעדיף לקנות מDealExtreme, או ח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by maor848,

היי לא יודע אם זה הפורום המתאים (אם לא סליחה) יש לי שקע טלויזיה בחדר ומשום מה הטלויזיה לא עובדת כשהיא מחוברת אליו.. יש אפשרות לבדוק למה הוא לא עובד? זה סיפור לעקוב אחרי הכבל שבתוך הקיר?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי אייפוד דור רביעי 20GB. ואתמול אחרי ריצה קצרה הנחתי את האייפוד בחדרי כאשר הוא היה כבוי, שבאתי לקחת אותי איתי לבית ספר ולהדליק אותו לקח לו כמה שניות להדלק, ושמעתי את ההארד דיסק מתחיל לפעול, רציתי לדעת למה האייפוד עושה את זה, ולמה? בדרך כלל שאני מניח אותו אני מסוגל להדליק אותו תוך שניה, אבל משום מה ההארד דיסק שלו היה צריך לעשות משהו כדי שאני אוכל להשמיע שירים... עוד בעלי אייפוד מודעים לתופעה?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by adir53,

אתמול הבאתי מגבר אולי טיפה ישן אבל רואים שהוא על כמה וטוב בקיצור הכל פעל מצוין ממש כמו חדש עד שעשיתי פאדיחה חיברתי את התקע של המגבר שמחובר לשקע יותר מידיי חזק אז המגעים פשוט נגעו בברזל של המגבר (ליד הגוף קירור) בקיצור מאז במקום להידלק 2 מנורות של ההפעלה נדלקת רק אחת והמגבר פשוט לא פועל ניסיתי להחליף פיוזים אבל אין כלום לא עוזר .. עכשיו חשבתי לקחת אותו לתיקון אבל אני לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הכספית למרות שזה מגבר חזק מאוד וטוב אז אולי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה באמתתת :-[

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

שני המוצרים הנ"ל עולים 550 שקל. קראתי את הביקורת על הסאן דיסק שמישהו מהפורום עשה באמת עזרה לי על מה אתם ממליצים ללכת? האם מישהו יודע על הבדלים טכניים ביין 2 הנגנים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by approx,

הסאב שלי בפעולה חחח http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/?action=view&current=IMGP0002.flv

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Pavlik,

יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  12. מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by amirn,

הי, אני רוצה להחליף את שני הרמקולים הג'נריים שלי (כרטיס קול SB 128) בשני רמקולים סבירים+ עם סאב רוצה להוציא 300-400 ש"ח לשמיעת מוסיקה + סרטים , *לא למשחקים* אשמח לקבל רשימת דגמים מומלצים אבל גם דגמים שיש בחנויות ושמוטב *לא* לקנות. * האם SB-128 בכלל תומך בסאב? האם סאב צריך יציאה מיוחדת, או שהוא מתחבר ליציאה הרגילה של הרמקולים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by c0git0,

יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by Pundag,

שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Dante_9,

אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by RainbowInBlack,

היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by INFERNO,

או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 8-Ball,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3044&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12640 אני ממש לא מבין בזה...האם זה שווה? כי 3K להשקיע בשביל כזה דבר זה לא רציני... בקשה עזרו.. עריכה: האתר איכשהו מצנזר את הקישור... תיכנסו ל- http://www.p1000.co.il/p1000/ האתר פי 1000 ותחפשו את הדגם הבא: V440.909PS.M8-22 למי שלא הצליח או למי שאין כוח...הנה הפרטים: תיאור המוצר: מערכת לקולנוע ביתי 6.1 משוכללת ביותר הכוללת את : הרסיבר החדיש ביותר מבית YAMAHA דגם RX-V440 Digital ToP-ART 6x110Watts עם מפענחים ,96kHz/24-bit Dolby Prologic II Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX,DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO: 6 ,DVD מבית PROSOUND עם מערכת סריקה PROGRESSIVE SCAN וחיבור ישי…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by SheZiF,

אז ככה, אני מחפש כ. קול במחיר של עד 800 ש"ח עדיפות לקניה מחלילית. בגלל זיכוי שיש לי במקום. הכ. מיועד בעיקר למוזיקה: רוק ומוזיקה פסיכודלית. עכשיו, סביר להניח שאני גם אשחק במשחקים איתו.. האם אני ארגיש הבדל ממש גדול בינו לבין כ. של Creative ? מכל הבחינה של הEAX וכול'... בתודה מראש, דור

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  23. או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by J0n1,

יש לי אוזניות של נוקיה שאני אוהב כל כך ומתחשק לי לטפל בהן, אך חשוב לי להקנות להן את הטיפול המסור ביותר קיצר, רציתי לדעת האם אפשר לנקות ולחטא אותן בכך שאני אשים לכמה זמן את הסיליקונים באלכוהול 70%, ואם לא, או לא מומלץ, אז איזה טיפול טוב יותר? ואיך בכללי מנקים אוזניות? והאם יש להקפיד לעשות זאת? (חוץ מהקטע ההגייני כמובן) תודה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.