עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by (iriver H10),

http://www.mvix.co.il/

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות אחד ואני לא יודע כמה הוא עולה.. זה עולה יותר מ-20 ש''ח?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by skot,

השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by Chevy,

Altec Lansing inMotion Portable iPod Speakers This tiny, ultra-portable, battery-operated stereo system is the first powered audio system designed exclusively for the iPod. A highly efficient amplifier powers four full-range micro drivers to deliver a full spectrum of pure, distinct sound, while the revolutionary MaxxBass technology allows listeners to enjoy deep bass without lugging large speakers around. Best of all, connectivity is as easy as placing your iPod into the built-in dock or connecting it through the auxiliary port. The inMotion portable audio system supports all iPods. (iPod with Dock connector as well as iPod with FireWire connector) Applications: T…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. שאלה בכותרת. באמת חשוב לי נמאס לי שזה נופל ועכשיו זה גם אבד

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום, רציתי לשאול איך כל הקטע של הLYRICS בנגנים כמו למשל של PROSOUND עובד? מה אני צריך לעשות לשים קובץ טקסט עם מילות השיר וזהו זה יראה לי אותם בנגן ? או שיש רק קבצים מיוחדים שצריך לחפש בנרות בשביל למצוא... ? עכשיו אני מתלבט בן אם לקחת את הנגן של PROSOUND כי יש בו את האפשרות הזו או בן הנגן של SANDISK שלפי מה שהבנתי אין בו את האפשרות להציג מילים של השיר... אז משיהו יודע האם בנגן של SANDISK יש LYRICS ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  10. שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

היום אני רואה בלוחות כרטיסי ON BOARD עם 6 ערוצים ואני לא מנדבר בכלל על NFORCE. השאלה שלי אם לDVD ומוסיקה קלאסית יש צורך ביותר מהכרטיס קול המובנה במידה ומשתמשים ברמקולים בינוניים כמו CREAITVE INSIPRE 2500?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אני מעוניין כאמור בDVD שקורא את כול הרגילים וגם DIVX .... קורא כתוביות לא מובנות בעברית ושמהחיר יהיה טוב .. אם מישהו מכיר DVD כזה .... אשמח לשמוע . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by ynontal,

הכניסה של המיקרופון שלי לא עובדת עם או בלי מיקרופון. ברגע שאני מוריד את ה"השתק" וקצת מגביה מיד יש רעש חזק מהרמקולים. למיקרופון זה לא כ"כ חשוב לי, אבל הכניסה משמשת לצליל הקיפי (5.1). זהו כרטיס קול מובנה (AC97). אני רוצה לדעת אם זוהי בעיה בחומרה או בעיה בדריבר. (חיברתי כרטיס קול אחר וכל הכניסות שלו מתפקדות) תודה מראש.... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by Gleeb,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by flesh2,

דבר ראשון אל תגידו לי לחפש בבקשה, האנטרנט שלי עובד לאט במיוחד בזמן האחרון וחיפוש יקח שנים, אז אני מעדיף לקבל תשובה ישירה. תודה. לאחר קריאת הדיון ראיתי שמתלהבים מהiRiver iHP120 ואמרו שיש לו חי בטריה ארוכים של 16 שעות (בניגוד ל8 של הפוד). חיפשתי באמזון והמכשיר עולה 366 דולר ל20 גיגה (iHP100 שהוא 10 גיגה עולה כמו הפוד המקביל עליו, ה100 מסמל דגם קודם או רק את נפח הכונן?), העיצוב נראה מהמם, כמעט כמו של הפוד (חות מהצבעים המכוערים שאצל ה100 נראים ממש טוב המכשיר עושה רושם מושלם). אז רציתי לדעת אם יותר שווה לי לקנות אותו, ואיך איכות הסאונד שלו לעומת הפוד. תודה רבה מראש.

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by kalda01,

אני מחפש רסיבר 5.1 לחדר שינה התומך בHDMI והכי חשוב קטן מידות. לא משהו משולב כי רמקולים כבר יש לי. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. אורח לירון
    Started by אורח לירון,

מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. האם הרמקולים האלה משתווים למערכת חלקים סבירה? יש לי כרגע מגבר 315 NAD+ רמקולי מדף של MISSION ובגלל המקום אני רוצה מוניטורים החדר הוא 12 מ"ר. לפי הביקורות שקראתי ה-SOLO6 מאוד כדאיים למחיר השאלה אם הם ברמת מערכת סטריאו סבירה או שאלו ציפיות מוגזמות מדי? אשמח אם מי ששמע אותם יכול לתאר למה בדיוק לצפות ביחס למערכת ביתית תודה, יגאל

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by aquarius,

הבאנדל הוא: USB USB OTG הדבר הזה שדרכו מחברים לUSB כי אין יציאה ישירה מהנגן אוזניות מטען

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום רב, הייתי מעוניין, לקבל קצת מידע לגבי חיבור דיגיטלי של המחשב שלי למערכת הקולנוע ביתית שיש אצלי. כמה שאלות לי בנושא: 1. האם יש השפעה על סוג הכבל שיחבר לי את המחשב למערכת קולנוע הביתית, אני שואל מבחינת החברה, כי ראיתי המון כבלים בהפרשי מחירים גדולים (אני מדבר רק על חיבור דיגיטלי/אופטי) ? 2. מה בעצם ייתן לי החיבור הדיגיטלי, האם זה ייתן לי שינוי משמעותי בחיבור של המחשב למערכת הקולנוע הביתית ? 3. אשמח ללמוד מניסיונם של אחרים ולקבל המלצות לכבלים דיגיטליים/אופטיים שיתאימו לחיבור של המחשב שלי למערכת קולנוע הביתית. נ.ב יש לי את החיבורים המתאימים בלוח האם המחשב ובמערכת הקולנוע הביתית שאליה אני רוצה לחבר את המחשב. אשמח לקבל המלצות מאנשים בעלי ניסיון. תודה ושיהיה המשך יום טוב

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by desperado2006,

שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.