עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by kobibo,

רכשתי מאתר אולסייל DVD מסוג Apex היודע גם לקרוא כתוביות בעברית רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה ? והאם הוא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]

6. אוקיי זה לא שאין לי רמקולים פשוט הרמקולים האלה עוברים למקום אחר בבית למערכת אחרת וגם לי בצורה כלשהי נמאס מהם לא מספקים אותי מספיק...בכל מקרה בעוד קצת פחות מחודש יש לי יום הולדת ובדר"כ אח שלי שואל אותי מה אני רוצה שהוא ישלח לי ואני אומר לו והוא שולח...אז עכשיו כשאני יודע שהרמקולים האלה עוברים למקום אחר ואני צריך רמקולים למגבר סטריו אז אני מבקש ממכם דבר כזה למצוא לי זוג רמקולים הכי איכותיים שניתן לקנות בארצות הברית בטווח מחיר של 300-350 מקסימום 400 דולר, אם טווח תדרים מעולה בס עמוק ואיכותי רמקולים בלי התפשרות על איכות...לא למחשב אני מדבר על רמקולים להגברה סטריו...ולתת לי אפילו השוואה קטנה אם אפשר בין כל הסוגים שאתם יכולים להראות לי...אני אישית יותר מתמצא במגברים וכאלה אבל …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by redti,

אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. היי, עשיתי חיפוש פה בפורום בנושא וכמעט אין המלצות על אלחוטיות, בייחוד על כאלה שיתאימו גם לספורט כמו ריצה וחד"כ. הדגמים היחידים שראיתי שדיברו עליהם פה הם Jaybird Blue buds X שיקרות לי מדי ו-Jabra sport שטווח הביקורות עליהם באמאזון לא מרשים במיוחד (3 כוכבים מתוך 630 דירוגים). אז אשמח לעזרתכם במציאת דגם מומלץ, כאשר התקציב הוא כמו שצוין ואני קונה בארה"ב. מבחינת איכות המוזיקה - כמובן שאשמח לטוב ביותר שאפשרא להשיג במחיר הזה, אבל אני לא אודיופיל או משהו בסגנון. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gilad_mos,

מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by BIBI,

איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by orozer,

אז ככה נכנסתי לזאפ והלכתי לפני עוצמת וואט RMS... עכשיו יש לי חבר שיש לו קראטיב אינספייר 5200 שאחרי שנתיים של שימוש שומעים בהם מ-ד-ה-י-ם ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 ) עכשיו אני יודע שקריאטייב הם חברה אמינה אבל בכל זאת עוצה כוללת 47 וואט, נו באמת =\ עכשיו אני צריך משו שלא יעבור ת700 שקל והנא כמה דברים שמצאתי 1) רמקול למחשב וX530וLogitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 2) רמקול למחשב וX23וMicroLab http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451497 3)רמקול למחשב Inspire 5.1 P5800וCreative http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417118 אז מה אתם אומרים איזה מהם הכי כדאי לקחת? דרך אגב הם ישמשו אותי בעיקר למשחקים מוזיקה וסרטים (מצומצם א…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by omert,

הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. יש לי מצלמה ישנה מ2001 Sony DCR-TRV120E. היא מקליטה על קלטות רגילות ועם יציאות אנלוגיות לטלויזיה/וידאו/DVD. בנוסף יש לה חיבור "DV-IN/OUT" - המכונה גם "iLink" - שלאחר בדיקה בגוגל הבנתי שמדובר על חיבור Firewire סטנדרטי לחלוטין. אני מעוניין להקליט וידאו מהמצלמה לדיסק DVD במינימום השקעה כספית. האופציות כרגע הן לקנות מצלמה חדשה שצורבת ישירות על DVD (חחח כן... גם זו אופציה כרגע), לקנות DVD מקליט שעולה בערך 1000 שקל, לקנות כרטיס עריכת וידאו, או פשוט לחבר את המצלמה כמו שהיא כרגע למחשב שלי ולנסות להקליט. במחשב שלי יש חיבור FireWire וכרטיס מסך סטנדרטי (9600GT ללא כניסות וידאו). האם אפשרי לחבר את המצלמה למחשב עם fireWire ולהקליט וידאו ללא כרטיס עריכת וידאו ייעודי? האם יש לכך י…

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. שלום , אני עושה שיפוץ בסלון ומתכוון לקנות מערכת קולנוע ביתית (עד עכשיו היה לי טלוויזיה וממיר בלבד). צירפתי תמונה של התכנון. אני רוצה לוודא שבאמת עשיתי מקום לכל מה שצריך. אני לא מכיר מספיק טוב את כל הצורות/דרכים לעשות קולנוע ביתי. מה שאני יודע זה שיש רמקולים (בדרך כלל 5.1 - ואני מתכוון ללכת על קטנים יחסית)+מגבר. אולי גם מחשב. הייתי שמח לכמה טיפים בנושא (בדגש על מיקום פיסי)... שאלות יותר ספיצפיות: אם אני מחליט לקנות מחשב לסלון , זה בנוסף למגבר או במקום מגבר? (חשוב לתכנון המקום בארון) יש בעייה לשים סאב וופר על הארון (מבחינת איכות)? אגב יש שידורים ב HOT/YES שתומכים בצליל היקפי או שהכל זה סטריאו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.