אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס sound blaster live 5.1. יש לו יציאה דיגיטלית מסוג PL. במערכת שלי יש כניסה דיגיטלית של RCA בודד. יש לי כבל של PL ל-2 RCA. אם אני מחבר אחד מהם, אני מקבל רק חלק מהאודיו. ניסיתי להשתמש במאחד של 2xRCA -> 1xRCA. אבל לא מתקבל כלל אודיו במערכת. ע"מ לקבל סאונד של 5.1 נראה לי שאני חייב כבל PL ל- RCA בודד. האם יש כזה כבל בכלל? האם אני טועה וישנו פיתרון אחר?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי. בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות. בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה. עוד קצת פרטים: מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון. לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם. הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר. לא ברור לי למה על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן עם יציאת RCA 4 PIN בכרטיס מסך. חיברתי לו SVIDEO TO RCA וזה ישר הציג את התמונה על הטלווזיה שלי... עכשיו אני מנסה לחבר את ה8800 שלי עם כבל 7 פינים לRCA וזה לא מציג את התמונה. יש כאן איזה קאץ' ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה. הבעיה היא שאכן יש קשר בין שניהם אבל התצוגה על הטלויזיה לא טובה ומקבלים מסך שחור עם נקודות לבנות (לא כמו שאין קליטה). טוב, אני יסביר את הבעיה יותר בפירוט. אני משתמש בwindows xp ואני מחבר את המחשב לטלויזיה בשיטה של שני מסכים נפרדים שאפשר לגרור את החלון של הסרט לטלויזיה. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ושהגדרתי את חיבור המחשב לטלויזיה בצורה זו הכל עבד כמו שצריך , הבעיה היא לאחר שאני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (7600GT), בטלויזיה רואים שחור עם נקודות לבנות. אני יודע שהמחשב כן מזהה את המסך השני כי אני יכול לגרור לשם את החלון של סרט (דבר שאני לא מצליח לעשות שאני מבטל את האפשרות של המסך טלויזיה). מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 2400 עם יציאת HDMI וטלויזיית LG עם שתי כניסות HDMI (על אחת מהן רשום גם DVI אם זה משנה) ברגע שאני מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מחבר גם את המסך (דרך VGA) הוא משדר אך ורק דרכו... לא משנה מה אני עושה: דרך הוינדוס, דרך התוכנה של הכרטיס מסך, מנסה לעשות הרחבה של השולחן עבודה, כלום לא עובד אני לא מצליח להפעיל את הטלויזיה מסך המחשב יחדיו...:< אם למישהו יש איזהשהו רעיון אני אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer וטלויזיה LCD 42 של טושיבה. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA אני רואה את התמונה בפורמט 4:3 ז"א כאילו יש לי 2 פסים שחורים בצידי המסך ואני לא יכול לראות את התצוגה של המחשב על כל המסך.ניסיתי לבדוק את כל ההגדרות שקשורות לתצוגה במחשב אבל לא מצאתי לזה פיתרון. הבעיה היא שכשהטלויזיה נמצאת במצב PC אפשרויות שבד"כ פתוחות לשימוש חסומות ולכן אין לי אפשרות למתוח את התמונה לצדדים. מישהו יודע אם יש פיתרון לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס קול Realtek ALC888 והתקנתי דרייבר של הכרטיס קול מהאתר של ריאלטק, וזה התקין לי תוכנה שכזאת שאני מחבר תמיקרופון, הוא אמור להראות לי שהמיקרופון מחובר. חוץ מזה, המקרופון לא מגיב! וניסיתי 2 שונים, וניסיתי אותם על מחשב אחר וזה עבד והמקרופון לא מושתק לא כלום פשוט לא עובד מה עושים? יש איזה דרייבר ספציפי משהו?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לי מה עושים ?? דחוף!
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-