עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by thebenjamin,

ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, חיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך Leadtek GeForce 9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD LG בעזרת כבל HDMI. הבעיה היא שרואים בטלוויזיה רק את הרקע ולא את השולחן עבודה עצמו, כלומר לא רואים את הסמלים (אם אני רוצה לראות את הסמלים אני צריך לגרור אותם מהמחשב לטלוויזיה) ולא את סרגל הכלים וכפתור התחל. מה אני צריך לשנות בהגדרות? (יש לי לוח בקרה של Nvidia כמובן). תודה רבה מראש! נ.ב בחרתי כמובן במצב התצוגה Dualview כלומר מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Ran_Alcobi,

חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום לכולם לפני כחודש וחצי רכשתי את המחשב הנייד מדגם Lenovo ThikPad w510 מחשב עבודה חזק במיוחד בעל כרטיס מסך Quadro FX 880M. המחשב מגיע עם יציאת displayport (קישור למי שלא מכיר את היציאה הזאת: http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort) ללא יציאת HDMI, קניתי ממתאם מכניסת הdisplayport לחיבור נקבה של HDMI וכבל HDMI של HAMA. יש לי טלויזיה של טושיבה דגם 32CV700 (חדשה, נקנתה לפני כשבועיים). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת המתאם והכבל אך המחשב לא מזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעוד 2 טלויזיות מאותו הדגם ועדיין המחשב לא מזהה. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון גם של טושיבה רק שהיא 42" דגם אחר וזה עובד מצויין!! ניסיתי גם לעוד טלויזיה של טושיבה 37" גם מדגם אחר וזה עובד. הבעיה היא רק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by vax,

קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by yosisharaby,

שלום, יש לי טלוזיה פלזמה 32" של NORMANDE עכשיו כשאני רוצה לחבר אותה בכבל VGA מכרטיס מסך עם יציאות DVI ומתאם מDVI לVGA נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ובחרתי ב Dual View ולא ראיתי כלום בטלויזיה לאחר מכן עשתי ריסטרט ואיך שמחשב התחיל לעלות אחרי הצפצוף התחלתי לראות את הטעינה של הוינדווס בטלויזיה אך שהמחשב עולה לשולחן העבודה פתאום אין תצוגה והמסך משחיר. ניסיתי לחבר על מחשב אחר עם כרטס מסך 5200FX וזה עבד בלי הגדרות. במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך 7600GT 256MB תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by llnakash,

חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.

9. Started by igal6666,

שאני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל hdmi to hdmi רואים תמונה בטלויזיה אבל לא את כל המסך,איך אפשר לסדר את זה? וגם האם ישנה אפשרות לראות את אותו דבר גם במחשב וגם בטלויזיה באותו זמן(אני עובד עם ויסטה)? הטלויזיה היא 42 אינץ' והאם אפשר גם להעביר סאונד דרך הכבל או שצריך כבל נוסף?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by renegate,

יש לי כרטים מסך מסוג GIGABYTE 8600GT 512MB ויש בו כרטיס טלוויזיה. אני לוקח את המפצל ומחבר אותו לכרטיס במפצל שלי יש 4 כניסת כחול ירוק אדום וS-VIDEO העגול הזה, ובממיר של YES יש לי רק חיבור צהוב אדום לבן. איזה כבל אני צריך? אם בכלל אני יכול לעשות את זה? ואיך? ככה נראה הכרטיס: http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/gbyte_86_gts_silent/8_thumb.jpg והוא מגיע עם סוג של מפצל לחיבור HDTV ולטלוויזיה (אני חושב): http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Accessory/vga_accessories_hdtv2.jpg ובאתר שלהם רשום TV-OUT בבקשה תעזרו לי דחוף תודה מראש!

12. Started by OStyle,

טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by galz,

יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אני שומע רק ברמקול אחד. החיבור הוא HDMI מהמחשב לרסיבר, ובנוסף כבר RCA שיוצא מהמחשב ומחובר אל המקום הייעודי ברסיבר (אדום ולבן). רק הערוץ של הכבל הלבן עובד. אני צריך לקנות מפצל כלשהו? בעיה בהגדרות? אשמח למענה בן

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by evy,

חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. שלום. יש לי כרטיס מסך readon 3650 שתומך HDMI. אני מחבר טלויזיה 32 אינצ' עם מתאם HDMI-DVI וכבל. עד עכשיו הכל עבד חלק, אבל פתאום מופיע רק הרקע של השולחן עבודה וזהו. אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים ומנהל את המסכים דרך התוכנה catalyst control center. אני מצליח שרק במסך אחד יופיע הכל אבל לא בשניהם במקביל. אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by mathan,

ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?

21. Started by shlomi8,

אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. ניסיתי לחבר לפי ההוראות שבמדריך אבל לא שומעים באף רמקול חוץ משני הרמקולים הרגילים... ההוראות במדריך פשוטות ממש אבל זה לא עובד... מישהו יודע איך מחברים??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  25. היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.