עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rino,

בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  2. קניתי לאחרונה נגן DVD זול מדגם פיילוט 1122 בשופרסל, וראיתי שמאחורה יש לו חיבורים לאודיו אופטי, קואקסלי ו-6-ערוצי. הבעיה היא שבטלוויזיה הענתיקה שלי יש רק כניסת סטריאו ישנה (אדום/לבן)... איך אני אמור לחבר את הקול?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  4. יש לי אנטק 200 ברגע שאני מחבר את האוזניות לכניסה הקדמית אני שומע זמזום ברקע,ממה זה יכול לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  7. שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. היי לכולם. אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ראיתי פורום של טלוויזיות. השלט של הוט לא שולט על הטלוויזיה (ווליום, הדלקה וכו'). יש לי טלוויזיה של mag, והטכנאי של הוט אמר שהדרך היחידה לחבר את השלט של הוט לטלוויזיה זה בעזרת השלט שלה (בגלל שזאת חברה לא מוכרת), והבעיה היא, שאין לי את השלט שלה... מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הם מחוברים באופטי.. עכשיו מה בדיוק אני אמור לכוון ברסיבר ב Digital in? יש לי כל מיני אפשרויות בסגנון של : 1dvd 2cd 1cd 2vcr וכל מיני שילובים בסגנון.. (vcr\dvd\cd\tv) ועוד משהו בהגדרות של הדי וי די יש לי שם אפשרויות ב audio setup : 1)analog שזה לא נראה לי 2)spdif/raw 3)spdif/pcm מה מהם לב חור? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  11. קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by coolmeen,

שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by Kcupid,

היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by ronb,

שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by Acrios,

יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול של realtek שהגיע בנפרד עם לוח עם DFI. עכשיו יש לי בעיה בחיבור הירוק. ניסיתי לחדש את ההלחמה אבל זה לא עזר. כמו כן שמעתי שכול החיבורים בכרטיס קול יכולים לשמש בתור החיבור הירוק וכך ההפך אך זה לא הצליח. כאשר אני מחבר את האוזניות\רמקולים בחיבור אחר אין לי שום מסך בחירה. אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חיבור כבל אופטי המחשב לא אמור לזהות את הכבל או את המכשיר שמחובר אליו בכבל אופטי, אל תצפה לשמוע את צליל חיבור התקן שהווידווס משמיע בחיבור התקן חיצוני.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tk4,

עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by 0-0,

אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by ELiA,

חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by srulikg,

חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר וניסיתי גם לחבר לחריץ אחר, וזה לא עזר. זאת בעיה בכבל? בטלוויזיה? - - - תגובה אוחדה: - - - על איזה כבל אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by liko,

יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.