אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
תקציב לאוזניות: 100$ / 500 שקל חריגה(הסכום שאסור לעבור בקנייה): עד 100 דולר 500 שקל אני רוצה אוזניות IN-EAR השימושים לאוזניות: מוזיקה\סרטים\משחקי מחשב - סמנו באדום את השימושים. בקשה מיוחדת (איזור מגורים, חנות, גודל וכו'): אני יקנה אותם באיזה אתר מחול כמו EBAY אמאזון(יש לי דודים בחול) או כל אתר אחר אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה(אלקטרו טראנסים) חשבתי על אלה http://www.akg.com/personal/K_330,pcatid,7,pid,102,_psmand,1.html או http://www.klipsch.com/na-en/products/image-s4-overview/ לגבי הAKG K330 כבר ראיתי עליהם ביקורות אני רוצה חוות תעד/המלצה על ה Image S4 Headphones תודה! סהר
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קודם כל אל תגידו שזו כפילות ת'רדים, אלה שני ת'רדים שונים לשתי טלויזיות שונות. בקיצור אמא שלי רוצה LCD לחדר 32" עד 2000 ש"ח. אין לחרוג מהתקציב, היא מוכנה לוותר על איכות בשביל לעמוד בתקציב. ביחס לתקציב האם הטלוויזיה הזאת טובה? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C10&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=109&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך התקנתי ווינדוס 7 והכל בסדר, אבל מאז שהתקנתי אותו אני יכול לשמוע מוזיקה רק מ2 רמקולים מתוך 5 ומהסאב. אני מוסיף תמונות עם הסברים של ההגדרות ואת המפרט של המחשב: רמקולים Logitech X530 5.1 לוח אם Gigabyte P31 DS3L Windows 7 32bit השאר לא רלוונטי... בבדיקות של הרמקולים בהגדרות הכל עובד מצויין ואני יכול לשמוע את הבדיקה בכל הרמקולים אבל ברגע שאני נכנס לתוכנה כמו iTunes מדיה פלייר ואפילו ניסיתי winamp המוזיקה פועלת רק ב2 הרמקולים הקידמיים ומהסאב. התקנתי את הדרייברים המתאימים, הנה תמונות: המצב בiTunes: הגדרות: התוכנה של הדרייבר: תודה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצה כאן בפורום קניתי לא מזמן כרטיס טלוויזיה hauppauge PVR-150, שעבד מצויין על Windows 7 32bit עם 2GB של RAM. לפני כמה ימים שידרגתי את הזיכרון ל-4GB והתקנתי Windows 7 64bit כדי לנצל את הזיכרון. כעת יש לי בעיה עם הכרטיס טלוויזיה. נזכרתי שכאשר המליצו לי עליו אמרו שיש פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445604 אחרי שבאתר של hauppauge רשום שהדרייבר לא תומך ב-64bit עם 4GB ומעלה, חיפשתי באינטרנט ומצאתי דרייבר בשם: 070206%20amity2%202.0.48.25037.prerelease.zip אבל הדרייבר הזה לא פעל טוב וראו תמונה חצי ירוקה עם פיקסלים. ניסיתי אחרי זה להתקין את הדרייבר מהאתר בכל זאת, וממבט ראשון זה נראה סבבה, אבל המצב התדרדר לאחר זמן מה. לאחר ריסט זה התחיל בסדר, אבל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
האמת שאני לא מכיר את החברה הזאת אבל הרמקולים נראים מרשימים מבחינה טכנית ומפתים לקניה ומחירם די זול ויחסית לרמקולים אחרים כמו x540 ו-x530 של logitech הם נראים טובים יותר מבחינה טכנית ומחיר. מצד שני שם החברה הלא כל כך ידוע ומחירם הזול גורם לי להיות קצת סקפטי. אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה ואם יש מישהו ששמע אותם ו/או השתמש בהם מאוד יעזור. שימושים:משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה רבה. קישורים: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2244 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=2578 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11944
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לנגן שיר FLAC ב Windows Media Player, הוא כותב לי איזה Error ואני צריך לסגור את הכל. איך אני יכול לנגן את קבצי ה FLAC האלה? נמאס לי כבר מהאיכות המזעזעת של MP3 באיכות של 120X-160X בשירים :pissed: (לפחות ב 320X השיר מתחיל להשמע עוד איכשהו סביר)*. *X-אני לא זוכר איך מודדים איכות של שיר, כתבתי X.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, שכולל לוח אם שיש עליו את ה-Realtek ALC889. האם כדאי לקנות את ה-X-FI Xtreme בכ-250 ש"ח? אני יכול להרשות לעצמי את הכרטיס, והמחשב הולך לשמש לא מעט למוזיקה וסרטים - אז הסאונד חשוב - אבל השאלה היא האם זה משתלם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500 עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie. זה אמור להיות ככה? נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-