אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור SPDIF בלוח אם (gigabyte 790X-ds4) ויש לי גם קולנוע ביתי שיש בו חיבור שכתוב OPI_TICAך (ותמיד יש בו צבע אדום.. ככה שהוא עובד). איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר ביניהם??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן של כרייטיב זה הנגן http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=4908 הוא נפל לי למים וכנראה נוצר איזה קצר זה נגן יקר ואין לי כבר אחריות האם אפשר לעשות משהו או שזה אבוד? אם אפשר לעשות אז תגידו לי מה איפה וכמה זה יעלה בערך בבקשהה תודה חחחח
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש מערכת למחשב 2.1,זה ישמש בשביל לישמוע מוזיקה סרטים,ומישחקים,האיכות של הסאונד מאוד חשובה גם איכות הבאס כי אני שומע מוזיקה עם הרבה באס.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היום התקינו לי כזה ממיר מישהו מכיר? איך הוא?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מחפש IN EAR עם מיקרופון עד 200 ש"ח. מישהו שמע/מכיר על הדגם הזה ? http://ksp.co.il/?uin=21177 מעוניין לקנות מהארץ בלבד.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל. חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/computax_2006/gen3.jpg מישהו יודע איך עושים זאת? :-\
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר רסיבר של AKAI תוצרת יפן די ישן,אבל נראה די מתקדם לתקופתו וגם מאוד כבד.בנוסף,גם טייפ ענק מקצועי עם אפשרויות הקלטה שונות ומגעי סנסור! בכמה אפשר למכור את זה נראה לכם? יש איזה פורום של אודיו/קולנוע ביתי שאתם מכירים שאני ישאל שם?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-