עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת ... בנוסף אם לסרט יש כתוביות מובנות באנגלית נגיד, אני רוצה לשנות את זה לעברית שיהיה ניתן ליראות אותם ב DVD פשוט. איך אני עושה את זה?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. רציתי לדעת איך האוזניות האלו התקציב שלי לא גדול מקסימום 250 שקל תודה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464273

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8383&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8380&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7647&perur=2&t=43&c=566 אלה האפשרויות שלי. חשוב לי שהכבל יהיה ארוך מספיק ולא יגביל ואם אפשר שגם לא יפריע, אפשרות.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400 בעל כרטיס 4500 של אינטל, קיימים לו 2 חיבורים VGA ו DP, אני מחפש להוציא ממנו סיגנל לטלויזיה ישנה בעלת חיבורי קומפוזיט בלבד, מה תיהיה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by pchoresh,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by madix,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. שלום, אני מחפשת מערכת סטריאו מיני/מיקרו עבור חדר השינה. האיכות חשובה לי מאד, כמו כן הרבה bass. על מה הייתם ממליצים? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני מתעניין ברמקולים האלו: http://wellcome.co.il/catalog/product_info.php?cPath=35&products_id=8328 אני מחפש רמקולים שינגנו מוזיקת רקע בזמן שאני עובד שעות מול המחשב, סתם מתחשק לי להשתדרג מהרמקולים המובנים במסך שלי. אז אני לא צריך משהו בומבסטי, אין צורך בעוצמה גבוהה ובאס חזק. רוצה לקבל תמורה גבוהה למחיר. התקציב הוא 200 ש"ח בערך ואם אפשר להסתפק בפחות בשביל צרכיי, מה טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב באמצעות כבל DVI-HDMI. הרזולוצייה המומלצת לחיבור באמצעות מחשב היא 1024X786, רק באמצעות רזולוציה זו אני רואה את שולחן העבודה בבירור ועל כל המסך. השאלה היא האם כאשר אני צופה בסרטי HD ׁׁׁ720P , איכות הצפייה לא נפגעת? זה לא קצת מוזר שהרזולוצייה הטבעית של המסך היא לא 720P ?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by hadar-dc,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mtn9,

קראתי פה לא מזמן שיש כאלה שמחפשים לקנות Z5500 אבל אין במלאי, אז אני מוכר אותם. הרמקולים נמצאים אצלי שבוע בלבד, בקושי השתמשתי בהם והם נראים חדשים לחלוטין. מחליף אותם עקב כך שהם לא מנוצלים כראוי בחדר 3X3 ויש לי כרטיס קול מובנה. בפעם האחרונה שבדקתי החנות הכי זולה שהחזיקה את הרמקולים במלאי מכרה אותם ב2700 ש"ח, אני מציע אותם למכירה ב2500 ש"ח והם בקושי היו בשימוש ונראים חדשים לגמרי. פרטים ליצירת קשר - בפרטי.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by Riquelme,

לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by tkjbi,

אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. קיבלתי DVD ,רסיבר, ורמקולים. אין לי מושג כיצד לחבר אותם. אפשר בבקשה הסבר בבקשה מה צריך וכו'.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by EagleXDR,

היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים