עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kanety,

הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Eden 6600,

שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח

9. יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVE בכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ? כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OB תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by oren21,

שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by g1zey,

שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ? עשיתי את מה שאמרו לי (מה שכתוב למטה) וזה לא עזר . "תינכס ללוח הבקרה>צלילים והתקני שמע/אם אתה משתמש בתצוגת קטגוריות תלחץ על כונן את עוצמת הקול של המערכת אחרי שתיכנס ל"צלילים דיבור והתקני שמע">עבור לכרטיסית קול>תראה שם סמל מיקרופון "הקלטת קול">תלחץ על עוצמה>תוודא שלא מסומן "השתק" לא בעוצמ מיקרופון ולא בעוצמת קו " [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Jetleg,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by legocar,

קניתי כרטיס טלויזיה של ג'יגהבייט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=5713 שמגיע עם התוכנה powercinema. חיברתי את הכרטיס לממיר של yes וניסיתי להקליט עם התוכנה. ניסיתי עם הכניסה של האנטנה, ועם הכניסה של המתאם של RCA לכבל אחד (איך קוראים לזה?) בשני המקרים היתה תוצאה דומה: התמונה שנראתה בתוכנה היתה מהבהבת (מופיעה ונעלמת בקצב מהיר), והסאונד נשמע טוב. כשהסתכלתי על הקבצים אחרי שהקלטתי, התמונה נראתה בסדר, אבל לא היה סאונד בכלל. הצלחתי להקליט עם סאונד רק עם windows movie maker, אבל האיכות לא היתה משהו. איך אפשר להקליט עם סאונד עם ה powercinema? (ניסיתי למצוא את הגרסה של התוכנה, אבל לא מצאתי את זה שם. על דיסק ההתקנה רשום גרסה 5)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by TsahiBY,

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by eyalffh,

שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliran 23,

היי שלום. קניתי טלויזיית LG 42 חדשה, מהדגמים האחרונים לא יודע בדיוק איזה... חיברתי באמצעות כונן חיצוני של WD את הכונן לטלויזייה ויש סרטים שפשוט לא עובדים. 1) סרטים עם כתוביות בצד זה לא מראה אותן. 2) סרטים בפורמט MKV שהם 720P ו-1080P יש שגיאה "אין תמיכה לשמע" משהו כזה... יש לציין שמלבד זה יש סרטים שהוא מריץ מצוין את כל "הלא איכותיים" DIVX וכאלה הוא מריץ מצוין. רק "באיכותיים" יש בעיה... מה עושים? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by bullman,

אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by pom23,

כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by Sting,

שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !

• 9 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.