עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המכירות הפובמיות של ynet החליטו למכור את הסטרימר הזה במחיר ממש נמוך!! http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734756&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=DANE זה כנראה המחיר הכי זול בארץ לסטרימר אפילו עד מחיר של 600 שח. מומלץ לכל מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  2. Started by Inter,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by ElyDadon,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by WolveS,

אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by ברק2000,

אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gman_il,

הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofir_bl,

קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by KaPuT,

מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BROWN,

ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by T3,

אז ככה יש לי מסך Samsung 2253BW - אינץ 22 יש לי בחדר טלוויזיה 21 מעפנה שגם עושה בעיות יש לי כרטיס מסך Gigabyte 4870 512MB אז מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את הכבלים למחשב/למסך (יש לי YES) 1. אני צריך כבל מסוים? 2.אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה? תודה רבה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by clintojpz,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by nahum8,

מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. Started by michael1232,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל יש לי בעיה שבכרטיס HD 5770 יש יציאת HDMI אך מאחר והטלוויזיה שלי ישנה והיא מכילה רק כניסות Component חיפשתי כבל שיתאים לי ומצאתי את הכבל הבא: HDMI to Component Video + Stereo Audio AV Cable * Connects your HDMI-equipped device to your TV, such high-definition DVD player, HDTV receiver, projector, A/V receiver, Playstation system. * Input Connector: HDMI Male (24K Gold plated) * Output Connector: Component Video (3 x RCA Male) and Audio (2 x RCA Male) * Cable Length: 5ft * Conductor: Copper * Color: Black * Cable supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i resolutions * NOTE: DO NOT SUPPORT SIGNAL FROM VCR, COMPUTER OR LAPTOP …

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by guybm,

אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. היי לכולם, יש לי הקלטה שנעשתה לפני 40 שנה על סליל אודיו מגנטי (רצ"ב תמונות). על הצד של הקופסה כתוב שהסרט הוא מסוג LR. רציתי לשאול - היכן אפשר להעביר את ההקלטה ל-CD או MP3 וכמה בערך זה עולה? תמונות: http://img28.imageshack.us/g/img4236o.jpg/ תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by Zakash,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by meirdor,

שלום לכולם, הזמנתי לי אוזניות head-direct re0 אחרי שהזוג הקודם נהרס לי. מבדיקה שעשיתי מסתבר שהקרע בתוך הכבל הוא כנראה בפלאג של ה 3.5 מ"מ,זה שמתחבר לנגן. מסירטונים ביוטוב הבנתי שניתן לתקן אותן ע"י חיתוך הפלאג הישן והלחמה של פלאג חדש. אני מחפש פלאג מוזהב מאיכות ממש טובה ,זתומרת עדיף להשקיע 30 ש"ח ולא 6 ש"ח על משהו סיני גרוע הבעיה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג ניתן לייבא מאי ביי ב7 דולר כולל משלוח העניין הוא שזה יותר מדי בלאגן,בקצרה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החלק?תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים