עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by master af,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD 32 HDR לצפיה בסלון בביתי, לא צריך יותר מ32 כי מרחק הצפיה הוא פחות מ3 מטר, אני רוצה שיהיה לה כניסת USB בכדי לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי, אשמח לקבל המלצות לדגם איכותי ואם אפשר לא יקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי כרגע AKG 414 אני לפעמים צריך אוזניות קצת יותר ניידות לכן החלטתי לרכוש אוזניות IN EAR, חשבתי על CX300 לפי מה שאני מבין הן הכי משתלמות בטווח של עד 200 שקל. איך הן מול הAKG 414? א. הן מתאימות לפעילות גופנית? ב. מה אתם אומרים על החנות הזאת :http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-CX300 אם יש לכם המלצה אחרת לחנות בתל אביב אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by tot5,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. היי, מעוניין לקנות סטרימר שמעתי שהחברה הזאת טובה POPCORN HOUR מה אתם חושבים על הדגם הזה ? ‏Popcorn Hour Digital HDTV Streamer A-200‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10059

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם. אז רגע לפני הקניה, התלבטות אחרונה בין 4דגמים אני אשמח לקבל חוות דעת אישיות לגבי הרמקולים הנ"ל. בנוסף לכך, לאור ההמלצות החמות על הfc-330 רציתי ממש ללכת עליו אבל העובדה שאין לו שליטה של ממש על גבי הרמקולים או על שלט כלשהו ממש מציקה לי. תודה על העזרה! MicroLab fc-330 300 ש"ח MicroLab M-880 291 ש"ח Altec Lansing VS4121 330 ש"ח Altec Lansing VS2421 270 ש"ח אם יש חברה אחרת\דגם אחר אתם מוזמנים להציע. תודה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yossia23,

שלום אנשים קניתי בשעה טובה TV 32lh23ur LG יש לי מסך מחשב MAG יחס מסך 4:3 ואני עובד איתו ברזולוציה של 1024 על 768 אני רוצה לראות בשתי המסכים את אותה תמונה. הרזולוציה של הLCD היא 1366על 768 16:9 ניסיתי בלוח בקרה של NVIDIA הגדרות לכל מסך רזולוציה אחרת ולא הצלחתי. איך אני עושה את זה? ולמה אני לא מוצא את ההגדרות של הJUST SCAN איפה זה במסך? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by yp3,

יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו 2 מצלמות בו זמנית בשביל שידור חי באינטרנט. עם יציאת firewire אני לא עובד מפני שכבר נשרפו לי כמה מצלמות בגלל שהצלם בגלל הלחץ של הזמן הכניס הפוך את הכבל. לכן אני עובד עם RCA שאלתי היא האם יש כרטיס שמתחבר לנייד שבעזרתו אני אוכל לחבר שני חיבורי RCA?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. היי אני יוצא לטיול ארוך, ואני מחפש רמקולים עם חשמל USB, שיהיו קלים ושישמעו טוב. שמעתי אצל חבר את ה Logitech V10 שנשמעו לי טוב והיו חזקים מספיק. אני אשמח לדעת אם יש רמקולים אחרים מומלצים באיזור התקציב הזה. תודה גדולה וחג שמייח

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by x-pac,

אוזניות/חברה איכותית או טריק שיווקי מישהו יודע? תודה מראש(:

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MightYaad,

אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by smclof,

מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב.... אז לאחר לא מעט התייעצויות בחרתי לקנות את הבלו ריי LG BD-370. לאחר הקניה נתקלתי בבעיה להרצת סרטי MKV באיכות גבוהה. הבעיה מאוד נפוצה לכל מי שתכנן לצפות בסרטי HD וקנה את המכשיר היפה והמאוד זול הזה. אז לאחר שחיפשתי ללא הצלחה בכל רשת האינטרנט (גם מעבר לים) פניתי לבאג ששלחו לי את הקישור הבא- עם עדכון שפותר את הבעיה! http://bigmail23.mail.daum.net/Mail-bin/bigfile_down?uid=kXCAX1KYISbmZMWR7witLz_jdL-d5mW_ יש להדגיש שבלו ריי כבר היה מעודכן דרך הרשת- אך רק לאחר העדכון הזה באצעות דיסק און קי (fat32) הבעיה נפתרת תפיצו לרוחב- לטובת כלל הקונים ברק

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alexrta,

שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. במחשב שלי (HTPC חדש עם WIN7 ULTIMATE) מותקן כרטיס מסך מסוג Radeon HD 5570. העסק יוצא עם כבל HDMI לרסיבר קולנוע ביתי שמזהה אוטמטית פורמטים שונים של פס קול ויודע לבצע את ההפרדה בעצמו. יש וידאו, ויש גם אודיו ועד כאן בכללי הכל סבבה. הבעיות מתחילות כאשר אני מנגן סרט מקובץ במחשב. כל עוד וזה קובץ בסטריאו אז הכל בסדר. אם הקובץ מקודד בפורמט סראונד כלשהוא כגון דולבי וכו, ניתן לשמוע את ההפרדה וגם סאונד איכותי בתנאי שהנגן (windows media player) נמצא בגודל המסך שבו הוא נפתח (מסך מוקטן). אם אני מרחיב למסך מלא, מתחילים קרטועים נוראים בסאונד. ניסיתי גם עם BS PLAYER אותה תופעה. הבנתי שיש אפשרות לבצע שהסאונד יועבר לרסיבר כמו שהוא (ללא הפרדה) והרסיבר עצמו יבצע את ההפרדה. מה הן ההגדרות ב WM1…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by gman_il,

הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by puyol,

לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by Trol,

WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים