עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trek,

אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by tyoker,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by jitz,

אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Gliderpilot,

שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by johnwoo,

שלום לכולם קודם כל, אני לא מבין גדול במערכות קולנוע- אבל לחבר את המערכת שלי למחשב אני יודע. יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת LENCO 5.1 SERROUND. המערכת היא בת כ-5 שנים. במהלך החודשים האחרונים חיברתי את המחשב למערכת והכל פעל תקין. אתמול, כשחיברתי את המערכת לכניסות של כרטיס הקול (מדגם realtek HD, עם 5 ערוצים כמובן), ה-CENTER לא עבד לי. בדקתי כל סט חיבורים דרך התוכנה של REALTEK. בהתחלה חיברתי רק את רמקולי FRONT- והם עבדו תקין. לאחר מכן, את רמקולי REAR-הם עבדו תקין. לבסוף חיברתי את הסנטר וסאב וופר- הסאב וופר עובד טוב, אבל מהסנטר לר שומעים כלום. 1) מה לדעתכם הבעיה? 2) במידה וצריך לתקן את הסנטר- למי לפנות, וכמה זה יעלה לי? האם בכלל שווה לתקן את הסנטר?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by OR007,

אומנם לא ציפיתי ליותר מידי מה-DVD הזה בגלל שקיבלתי אותו חינם אבל יש דברים שמטריפים אותי ! לדוגמא: צרבתי דיסק MP3 הכנסתי את הדיסק ורשום לי על המסך של הטלויזיה LOAD... הכל טוב ויפה ואז פתאום מופיעה לי הודעה על המסך שנראית משהו כזה: PAGE 01/01 OT++ ה--OT הזה נמצא בצוך מין ריבוע כזה, ועל הצג של הדי וי די עדיין מופיע LOAD. אם מישהו חושב על משהו שעלול לגרום לבעיה הזאת שינסה לעזור לי כי אני פשוט חייב לפתור אותה.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by nore0,

אני בא להכניס שירים ועולה לי ההודעה הזאת

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by koogle,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by nore0,

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by DeadHunt,

הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by Guy King,

לאחרונה המחשב התקלקל לי ואחרי שתיקנתי אותו וחיברתי מחדש את האוזניות שלי - ה-Grado sr80 - הבחנתי שאיכות השמע בהן נשמעת מעט פחות טובה ממקודם. מה יכול לגרום לדבר כזה ואיך אפשר לתקן זאת? או שהבעיה באוזניות?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. Started by WazZzap,

אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by wiz,

שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by matanyaniv,

אני לא יודע מה קרה לATP3 שלי, כשאני שם שירים במחשב(בעצם שומע כל דבר במחשב) ומגביר את הווליום הסאבוופר נותן באס ברמה לא נורמלית (צליל נמוך וחזק שגורם לחדר לרעוד) כשחיברתי את הרמקולים לאיי םוד שלי לא הייתה את התופעה הזאת ואפילו בווליום מלא לא נשמעו הבאסים המיותרים.... מה הבעיה איתם?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by mena,

ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by oDot,

שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא.. בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם.. ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני.. יש לכם מושג למה זה ככה? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by fol,

יש לי סרט DVD היכנסתי את הסרט לכונן DVD ובהתחלה הוא רשם שהוא לא תומך רשום סטודיו: לא מוכר עכשיו רשום תמיד שייש שגיאה בשביל ליראות סרט DVD צריך תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by dudidu08,

רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.